Pas mus kaime su kakava darydavo saldaus pieno suri i dali varskes kresdavo kakavos, mazdaug i 2/3 , o likusi likdavo balta varske, tai kai atpjaudavo suri, tai toks margutis gaudavosi nu reiks nuvaziavus pasiklausinet tiksliau
QUOTE(Muske @ 2010 11 10, 14:32)
tai kad neskanu man ir seiminyksciams buvo, sudziuvo todel ten ir keliavo.. jei skanus, tada sutinku - kitiem patiekalam ir butu buves sunaudotas
o kokios garantijos cia gali buti? Maistas toks dalykas, is tu paciu produktu visos mergaites skirtingus skonius gaunam
Todel nei receptas cia kaltas, nei Ule - o tik seimininke Muske
o kokios garantijos cia gali buti? Maistas toks dalykas, is tu paciu produktu visos mergaites skirtingus skonius gaunam
Todel nei receptas cia kaltas, nei Ule - o tik seimininke Muske
Musu seimai Ules suris irgi nepatiko nerai, kad dariau ispuses normos. Na skonis ne toks tikrojo varskes surio
Na ir aš išbandžiau pasigaminti sūrį pagal Ūlės receptą- žiūrėsim kas gausis (kvepa tai tikrai skaniai , masė geltonos spalvos ) , dabar varva ragausim rytoj
QUOTE(irmulia @ 2010 11 12, 09:48)
Na ir aš išbandžiau pasigaminti sūrį pagal Ūlės receptą- žiūrėsim kas gausis (kvepa tai tikrai skaniai , masė geltonos spalvos ) , dabar varva ragausim rytoj
kodel jis jums gaunasi geltonas,as dedu ir kaimiskus kiausinius bet mano nebuvo geltonas, o gal jus dedat tik trynius
QUOTE(JOLINTA @ 2010 11 12, 08:33)
kodel jis jums gaunasi geltonas,as dedu ir kaimiskus kiausinius bet mano nebuvo geltonas, o gal jus dedat tik trynius
tai gal vištos kitos rūšies juk ne visos deda vienodus kiaušinius.
pasakiau ules recepta ukininkui, tai baisiai nustebo, kad kiausiniai dedami
QUOTE(Lusasita @ 2010 11 12, 15:58)
pasakiau ules recepta ukininkui, tai baisiai nustebo, kad kiausiniai dedami
Pas mano tetulyte kaime, kiausinius deda tik i lydyta suri (kaitina padaryta varske idejus sodos, kiausiniu ir norimu prieskoniu). I paprasta varskes suri irgi nededa. Sitas receptas miescioniskas
QUOTE(irmulia @ 2010 11 12, 16:00)
miesčioniškas, nemiesčioniškas, bet labai skanus štai mano gėris pagal Ulės receptūrą gaminau pabandymui iš 1/2 porcijos
ir žinau, kad gaminsiu dar - super greitai pagaminamas ir dar greičiau suvalgomas
ir žinau, kad gaminsiu dar - super greitai pagaminamas ir dar greičiau suvalgomas
o kokio svorio suriukas gavosi is puses normos ???
As irgi is puses normos dariau visai normalaus dydzio jis gavos