QUOTE(Muske @ 2010 11 09, 23:51)
padariau as suri, ir iskeliavo jis siuksliadezen jau padziuves nuo stovejimo
Skanesniu niekur ir niekada nesu valgiusi
bet cia ko gero nelyginami dalykai - savas kaimiskas pienas, savas rugpienis.. [/color]
Kam taip iskarto i siuksliadeze
? Juk galima padaryti daug puikiu patiekalu, kad ir is sito surio
O jus garantuota, kad jis jums isejo taip, kaip turejo iseiti?
Mano uosve irgi kaime darydavo nuostabius surius is savo karvutes pienuko, tai cia aisku nera ka lygint, natur produkt ir liks natur
.Tuomet reiketu nusipirkti kaimisko pienuko trejeta trilitrainiu, du trilitrainius jo surauginti, po to teisingai sutraukinti varske, o trecia trilitri sviezaus pieno uzvirti(dar galima ipilti sviezios grietineles) ir i uzvirusi piena sukresti sutraukinta varske.Toks suris turbut tik retiems receptoriams neitiktu, bet jo gamyba, laikas ir kastai tai nesulyginami su "greitsuriu"
.Bet asmeniskai man tai toks variantas daug daugiau priimtinesnis nei parduotuviniai rugstus ir trupantys.