Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasigaminti sūrį?

QUOTE(2jolitka @ 2010 11 09, 11:51)
koki piena naudoti?

komentaruose po suriu daug rasyta 4u.gif
koki turit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 09 lapkričio 2010 - 11:14
QUOTE(2jolitka @ 2010 11 09, 11:51)
koki piena naudoti?

AŠ dabar nusipirkau pigiausią (cento, ar koks ten ax.gif ). Sūris jau paslėgtas.
Kadangi dėjau tikrus kaimiškus kiaušinius, mušiau tik 3. Gavosi toks geltonas, kad net sutrikau. Nup pirktinių jis man baltas buvo blink.gif .
Atsakyti
kaip as svajoju geltona pasidaryt wub.gif
srove, koks tavo suris grazusss!!
Elenos prieskoniai first.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 11 09, 12:39)
kaip as svajoju geltona pasidaryt wub.gif

Ulės sūris su kaimiškais kiaušiniais (tik nelabai foto moku daryti):

user posted image
Atsakyti
Sveikos, daznai sioj temelej seile pavarvinu, o kai pamaciau Ules suri tai labai susigundziau ir pasidariau, viskas gavos gerai, bet tiesa sakant nelabai jis man, vaikai isvis nevalge, gal gerai padziovinus ji ir skanesnis but, kazkaip man kiausiniai jame labai jaucias g.gif
Atsakyti
skoniui draugu nera, ir akurat.. blush2.gif

padariau as suri, ir iskeliavo jis siuksliadezen jau padziuves nuo stovejimo unsure.gif

bet cia ne del to, kad Ule bloga recepta 'pakiso' - su didziausiu malonumu Jos receptus seku ir niekada nepraleidziu skaitydama thumbup.gif didziausi komplimentai, kaip ir kitoms, kurios idejomis dalinas, o dar jei pateikta graziai - tai isvis penas akims.. bigsmile.gif

o apie suri, tai... ne jis blogas, o as, nes isranki jiems, pirktiniai neskanu, is bobuciu irgi.. nes esu islepusiais receptoriais nuo tetos darytu suriu. Skanesniu niekur ir niekada nesu valgiusi wub.gif bet cia ko gero nelyginami dalykai - savas kaimiskas pienas, savas rugpienis..

bet ziurint i Jusu visu darytus - nuotraukose jis tooooks besiprasantis valgyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2010 11 09, 23:51)
skoniui draugu nera, ir akurat..  blush2.gif
........

Reikia iš tetos išgaut receptą tuomet.

Aš Grybų šventėje Varėnoje esu valgiusi sūrį-to skonio irgi nepamiršiu visą gyvenimą. Ten saldus, su razinomis, bet toks niekur neragautas.

Bet Ulės sūris man irgi jėginis, darau jau ne pirmą kartą ir iš karto išnyksta nuo stalo ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 09 lapkričio 2010 - 22:56
bandysiu ir as ta suri daryti,tik as dar dadesiu razinu ir cukraus kad saldus butu,ar didelis iseina is to kiekio kur parasytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLINTA: 10 lapkričio 2010 - 11:40
QUOTE(JOLINTA @ 2010 11 10, 12:39)
bandysiu ir as ta suri daryti,tik as dar dadesiu razinu ir cukraus kad saldus butu,ar didelis iseina is to kiekio kur parasytas

Aš irgi cukraus dedu-dedu arbatinį šaukštelį druskos ir 6 arbat.šaukštelius cukraus.
Kai pagaminsi, parašyk, kaip gavosi su razinom mirksiukas.gif .

Sūris nei didelis, nei mažas išeina-toks vidutiniškas. Gal kiek didesnis už- tuos, kur parduotuvėse parsiduoda varškės sūriai.
Atsakyti
nu va jau padariau,paslegiau,dariau is 1% riebumo pieno,ryt ziuresim ka turim
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2010 11 09, 23:51)

padariau as suri, ir iskeliavo jis siuksliadezen jau padziuves nuo stovejimo  unsure.gif
Skanesniu niekur ir niekada nesu valgiusi  wub.gif bet cia ko gero nelyginami dalykai - savas kaimiskas pienas, savas rugpienis.. [/color]

Kam taip iskarto i siuksliadeze bigsmile.gif ? Juk galima padaryti daug puikiu patiekalu, kad ir is sito surio rolleyes.gif O jus garantuota, kad jis jums isejo taip, kaip turejo iseiti? smile.gif
Mano uosve irgi kaime darydavo nuostabius surius is savo karvutes pienuko, tai cia aisku nera ka lygint, natur produkt ir liks natur ax.gif .Tuomet reiketu nusipirkti kaimisko pienuko trejeta trilitrainiu, du trilitrainius jo surauginti, po to teisingai sutraukinti varske, o trecia trilitri sviezaus pieno uzvirti(dar galima ipilti sviezios grietineles) ir i uzvirusi piena sukresti sutraukinta varske.Toks suris turbut tik retiems receptoriams neitiktu, bet jo gamyba, laikas ir kastai tai nesulyginami su "greitsuriu" biggrin.gif .Bet asmeniskai man tai toks variantas daug daugiau priimtinesnis nei parduotuviniai rugstus ir trupantys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2010 11 10, 13:53)
Kam taip iskarto i siuksliadeze bigsmile.gif ? Juk galima padaryti daug puikiu patiekalu, kad ir is sito surio rolleyes.gif O jus garantuota, kad jis jums isejo taip, kaip turejo iseiti? smile.gif

tai kad neskanu man ir seiminyksciams buvo, sudziuvo todel ten ir keliavo.. jei skanus, tada sutinku - kitiem patiekalam ir butu buves sunaudotas smile.gif
o kokios garantijos cia gali buti? Maistas toks dalykas, is tu paciu produktu visos mergaites skirtingus skonius gaunam mirksiukas.gif
Todel nei receptas cia kaltas, nei Ule - o tik seimininke Muske bigsmile.gif
Atsakyti