Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasigaminti sūrį?

QUOTE(poeme @ 2010 10 15, 08:54)
O gal galima marlę pakeisti pėdkelnėm  4u.gif

nezinau ar galima, ar neperdaug per jas nubegs,ar suris bus tinkamo minkstumo-kietumo g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 10 15, 08:33)
o nelabai suprantu ka maisant jus supylete piena? nes pienas turejo virti puose,o i ji reikejo pilti kiausinius su grietine

gal dar ir nuo pieno kas priklauso rolleyes.gif

o suris geltonas nuo kiausiniu mirksiukas.gif  4u.gif

na va o cia jau reiskiasi as apsizioplinau blush2.gif taip i grietines-kiausiniu misini isleto srovele piliau piena plakdama sluotele, Juus bloge ne taip kazkaip nuskiaciau lotuliukas.gif na sekanti karta pasitaisysiu, aciu Ulei 4u.gif
Atsakyti
Skaniai atrodo suris. Ti nniekaip nesuprantu, nuo "sutraukia " (jei taip galima issireiksti) piena, nuo greitines?
ir kokiu produktus naudojote (piena, grietine)? naminius na is bobutes kaime ar is parduotuves?
Papildyta:
paskaiciau, kad jau yra bandziusiu gaminti is parduotuviniu prekiu (ne kaimisku), bandysiu ir as savaitgali.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 10 15, 17:14)
Skaniai atrodo suris.  Ti nniekaip nesuprantu, nuo "sutraukia " (jei taip galima issireiksti) piena, nuo greitines?
ir kokiu produktus naudojote (piena, grietine)? naminius na is bobutes kaime ar is parduotuves?
Papildyta:
paskaiciau, kad jau yra bandziusiu gaminti is parduotuviniu prekiu (ne kaimisku), bandysiu ir as savaitgali.

gaminu is parduotuviniu produktu.
sutraukia nuo tada kai supili grietine+kiausinius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2010 10 16, 15:12)
Nuostabiai atrodo  thumbup.gif

kaip keista, kad tiek daug nežinančių apie baltą, naminį sūrį  g.gif  biggrin.gif Mano mama iki šiol jį gamina.  g.gif

Aš taip pat gaminu naminį sūrį 4u.gif Bet gaminu iš rūgusio pieno ir jokių kiaušinių niekada nedėdavau (mano močiutė taip gamindavo) 4u.gif Bet kaip pagaminti iš šviežio pieno, tai jau man atradimas thumbup.gif
Ule nu jau Ežiukas bigsmile.gif Mano pirmokui bus superinis patiekalas,
ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 17 spalio 2010 - 08:42
Ule, norėjau dėl sūrio paklaust 4u.gif
Plakate rankiniu būdu ar su mikseriu? smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Burtininke @ 2010 10 21, 15:27)
Ule, norėjau dėl sūrio paklaust  4u.gif
Plakate rankiniu būdu ar su mikseriu?  smile.gif

kiausinius blenderiu plaku 4u.gif
Atsakyti
Ule!!!!!!!!!!!!! 4u.gif As del surio ax.gif Kokio riebumo grietine ir piena naudoji?Bandysiu ir as seimyna nustebint smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 10 21, 21:40)
Ule!!!!!!!!!!!!! 4u.gif As del surio ax.gif Kokio riebumo grietine ir piena naudoji?Bandysiu ir as seimyna nustebint smile.gif  thumbup.gif

piena naudojau 2.5%
grietine 30%

http://skanusgyvenim...skes-suris.html
Atsakyti
Labas vakaras,
Mergaites o kur rasti Ules surio recepta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 11 08, 23:12)
Labas vakaras,
Mergaites o kur rasti Ules surio recepta  g.gif

http://skanusgyvenim.....7s patiekalai
Atsakyti