QUOTE(wolke7 @ 2010 03 22, 21:18)
Dekui, jau atrase keli.
Radom kelis labai neblogus variantus. Kainos keturiu asmenu seimai -nuo 70eur parai
Bet cia su virtuvele, dviem miegamaisiais, terasa...
Bremeno apylinkese, kaime.
Tai kazkaip pagalvojau, kad bent maistui gal sutaupysim, nes kavinese labai jau brangu, o tokiam namuke tai visai patogiai galima maista pasigamint patiems.
Ka manot del kainu? ar pigiau dar galima rast?
QUOTE(june1 @ 2010 03 24, 14:02)
Sveikutes,gal zinote kokiu nuorodu,kur pigiau uzsisakyti viesbuti Hanoveryje.Buciau labai dekinga.
ieškoti variantų su "bed&breakfast hannover" ranktažodžiu
konkrečių pasiūlymų aš pati deja neturiu
Arba normalūs( su atskiru numeriu) viešbutukai prie oro uosto, gel.stoties dažniau pigūs
QUOTE(Monika* @ 2010 03 23, 15:39)
sita jau seniai zinau tinklalapi, mazai informacijos. Ieskau kas buvo ar gyvena ir galetu daugiau pasakyt
Jeigu skaitot rusiškai, tai nemažai ten informacijos galima rasti- kur kas daugiau nei lietuviškuose puslapiuose.
Pažiūrėkit
http://vidopliassov....l.com/9148.html
Čia įdomios info yra
http://www.7budget.ru/print/4260
Sveiki. Reikia labai patarimo.
Skrisim geguze men i Bremena 2+1 (4m), norim aplankyti Haide parka. Kokiu transportu geriausiai ir pigiausiai iki ten nuvaziuoti? Gal kas zino nebrangu vezbutuka netoli oro uosto ar traukiniu stoties zino?
O kokios ten masinu nuomos kainos?
Skrisim geguze men i Bremena 2+1 (4m), norim aplankyti Haide parka. Kokiu transportu geriausiai ir pigiausiai iki ten nuvaziuoti? Gal kas zino nebrangu vezbutuka netoli oro uosto ar traukiniu stoties zino?
QUOTE(chiki-piki @ 2010 03 27, 19:48)
Sveiki. Reikia labai patarimo.
Pigiausia - žinoma yra ryanair nuo 70 lt žmogui į abi puses iš Kauno. Čia toks kitoks nakvynių puslapis http://www.ferienhau...hp?obj_nr=32297
QUOTE(herbas @ 2010 03 28, 13:07)
Pigiausia - žinoma yra ryanair nuo 70 lt žmogui į abi puses iš Kauno. Čia toks kitoks nakvynių puslapis http://www.ferienhau...hp?obj_nr=32297
Aciu, bet as ne apie skridi iki Bremeno, o apie tai kaip nuvaziuoti is Bremeno i Heide parka Saltau mieste. Kur galima traukinu ar atobusu tvarkarasti paziureti?
Gal kas zino nebrangu masinos nuomu, pigiausia dviem dienom radau uz 121euru.
QUOTE(chiki-piki @ 2010 03 28, 18:31)
Aciu, bet as ne apie skridi iki Bremeno, o apie tai kaip nuvaziuoti is Bremeno i Heide parka Saltau mieste. Kur galima traukinu ar atobusu tvarkarasti paziureti?
mes skrendam geguzes 4d., 5d. norim palekti iki Heides traukiniu - tvarkarascius radau cia www.fahrplaner.de
Bilietu kainos suaug. 13-19e i viena puse, seimoms ir grupems yra nuolaidos kazkokios
Planuojame vykti su visa seima i Vokietija vasaros pradzioje. Gal zinote, ar Lietuvoje kur imanoma isigyti Vokietijos kempingu zemelapi?
Patarkit kur butu idomu apsilankyt su seima Siaurineje Vokietijoje, aplink Bremena, Haburga.
Kol kas planuose Heide parkas, Serengeti parkas, Pats Bremeno senamiestis.
Gal parekomenduosit dar ka nors? Skaiciau, kad Liubeko miestas grazus, gal dar ka nors pasiulytumet?
Kol kas planuose Heide parkas, Serengeti parkas, Pats Bremeno senamiestis.
Gal parekomenduosit dar ka nors? Skaiciau, kad Liubeko miestas grazus, gal dar ka nors pasiulytumet?
Gal kas man gali paaiskint. Noriu rezervuoti Heide-Park Resort Holiday Camp kai ziurejau per booking.com parasyta kad i kaina ieina pusryciai. O kai pradejau rezervuoti cia apie pusrycius nei zodzio. Ir dar kaip supratau uz patalyne 4,5euro reikia moketi. Ir dar galima uzrezervuoti biletukus i Heide parka pigiau. Tai paspaudziau, kad man reikes 2-ju biletuku ir kambari, visas duomenis surasiau, bet kreditkes duomenys nereikejo rasyti. Tai as taip ir nesupratau ar bus man jis rezervuotas ar ne? Ar priklauso pusryciai? Ir kaip man biletukus paimti jei atvyksim ispat ryto, o chek-in tik nuo 16val.
Ir dar kai suvedziau man reikiama data ismete kambari uz 47euru, o cia raso kad kaina 34euro
Nieko nesuprantu
Ir dar kai suvedziau man reikiama data ismete kambari uz 47euru, o cia raso kad kaina 34euro
Nieko nesuprantu