Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios nuorodos, schemos, parduotuvės

buvau vakar toj parduotuvytej. tikrai faina. pasirinkimas nemazas. tiesa, stiklo man nepasirode labai daug. bet poatys akmenukai ivairiausiu formu ir kainos, mano galva, geresnes nei kitur. ir labai faina, kad tiek daug sveriamos sidabro furnituros smile.gif uzeisiu ten ir dazniau, manau...
Atsakyti
jei jau niekur nera, tai gal butu sprendimas islupti ir ten pasilikusius ir pakeisti kiek kitokiais visus... dar gali pabandyt paziuret Maximo ar Droge kokiam tarp jau gatavu veriniu smile.gif kartais buna kazko panasaus uz normalia kaina wink.gif
Atsakyti

! 
Prašau susimažint nuotraukas! Ilgis turi būti ne didesnis nei 600 px.

Panašių karoliukų mačiau Ciklantoj, Kaune A.Mickevičiaus g. 31-11. Tu nusinešk ten ir tapkytę, kad galėtum prisiderint wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 02 27, 21:26)
Prašau susimažint nuotraukas! Ilgis turi būti ne didesnis nei 600 px.

Panašių karoliukų mačiau Ciklantoj, Kaune A.Mickevičiaus g. 31-11. Tu nusinešk ten ir tapkytę, kad galėtum prisiderint wink.gif

Aciukas , bandysiu ieskot dar 4u.gif
Atsiprasau uz nuotrauku didi, pagalvojau, kad ant mazasniu nesimatis blush2.gif dabar jau negaliu sumazint verysad.gif
Atsakyti
4u.gif Na ir dar viena nuorodėlė, tikimės ji taps miela ir sava wub.gif

www.swpasaulis.com

Kviečiam užsukti ir išbandyti mus wub.gif
Atsakyti
Super auskarai smile.gif
gal kas nutuokia ir gali paaiskinti kaip juos pasidaryti , labai butu didelis dekui smile.gif

http://www.beadedlil...blClass004a.jpg
Atsakyti
Gal kuri kauniete darys uzsakyma is tavokaroliuku? (karoliai.lt) man labai reiketu vinuku, bet vien tik del ju siustis neapsimoka....
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2008 05 24, 13:04)
Gal kuri kauniete darys uzsakyma is tavokaroliuku? (karoliai.lt) man labai reiketu vinuku, bet vien tik del ju siustis neapsimoka....

Kiek zinau visokiu detaliu verimui galima rasti ir Silver City verimo salonuose, Kaune ju ne vienas, galbut rasi ko reikia. As siadien ten prisipiraku visokiu gerybiu auskaru verimui smile.gif
Atsakyti
Nu tai as galiu Kaune ir pigiau rasti negu SilverCity. Jau ten kainos... Vieno vinuko 80cnt... Aciu, ciklantoje, ir toje pigiau... Nea, man reikia vinuku is karoliai.lt, nes ten labai pigus
Atsakyti
As tik daugiau pasiskaitinejus forume supratau, kad cia daug kas ir pardavimui daro, tai zinoma kai reikia dideliu kiekiu kitur pirkt geriau. Kai as tik megeja, ir karts nuo karto versiuos tik sau, tai man didelio skirtumo nera smile.gif
Atsakyti
Na, siaip ar taip mano manymu yra skirtumas ar uz ta pacia kaina nusipirti 16 pagaliuku, ar tik 2...
Atsakyti
nesigincysiu tikrai yra smile.gif)) bet kai paskaiciuoji kiek reikia nuvaziuoti iki tikslo vien del pagaliuku, arba uzsisakius uz pasto islaidas sumoketi, tada pasidaro viskas aisku smile.gif
Atsakyti