Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios nuorodos, schemos, parduotuvės

Štai aš ką atradau internete belandžiodama, pažiūrėkit ir jūs, pasinagrinėkit mirksiukas.gif
http://www.dovisa.lt/ - Kaune. Nežinau, ar pravartus puslapis cool.gif bet ir aš noriu pasidalint nuoroda ax.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas žinote, kas galetų nupoliruot gintara? gal esat susidūrę su tokiais auksarankiais?
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2007 11 01, 16:21)
o ką jis ten dės? karoliukus? biggrin.gif

Nu gi panaudos pagal paskirti - zvejys jis lotuliukas.gif

QUOTE(Mona187 @ 2007 11 01, 18:26)
Atsiprašau, bet... 4u.gif  man reiktų konkretesnio apibūdinimo, na adreso, bent jau gatvės pavadinimo, kur ta Bazė randasi.

I sveikata - zemelapis mirksiukas.gif

QUOTE(Mona187 @ 2007 11 01, 20:37)
Ir dar, kas dėl tų karoliukams skirtų dėžučių. Buvo kažkas minėta apie priedus. Tai gal čia tada kažkoks komplektas, ar ne? Kad viskas taip dera? g.gif  ax.gif

Priedai? Cia turejau omeny intarpus, spaustukus, uzspaudziamus karoliukus, grandieneles ir t.t., viskas matosi toj juodoj dezutej smile.gif
Atsakyti
Gal is cia kas nors tiks
Man labai grazus tie darbeliai is karoliuku,bet pati net bijau pradeti,nes prapulsiu.
Atsakyti
gal kas numanote kaip pasidaryti kazka panasaus i uogeles, gal kas turite schemutes?
Atsakyti
[quote=R.A.,2007 10 30, 12:27]
Akmenukai, ju skaldos:
user posted image
Karoliukai, biseris:

user posted image
Visi priedai. Patinka, kad kiekvienas ksyrelis atsidaro atskirai thumbup.gif

user posted image
Sioje dezuteje irgi atskirai atsidarantys skyreliai, dviguba. Bet kol kas neuzimta:
Papildyta:
[quote=R.A.,2007 11 01, 15:54]Pirkau Bazej, zveju parduotuvytej wink.gif Cia vakarinej rampoj, 5 sandely. Iejimas pro antras duris. Po kaire antra ar trecia parduotuvyte. Kaina apie 6 Lt. Yra ir mazesniu, ten 3-4 Lt wink.gif.
[/quote]
Čia gal turit omeny vakarinę galeriją 8 skyrių (taip internete nužiūrėjau), jei teisingai buvau supratus. Žūklės reikmenys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 09 gruodžio 2007 - 00:07
QUOTE(dekolte @ 2007 11 02, 23:31)
gal kas žinote, kas galetų nupoliruot gintara? gal esat susidūrę su tokiais auksarankiais?

is kokio miesto esat? mano mama apdirba gintaro gaminius (klaipeda) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 12 09, 01:07)
Čia gal turit omeny vakarinę galeriją 8 skyrių (taip internete nužiūrėjau), jei teisingai buvau supratus. Žūklės reikmenys

nesupratau, o is kur sie visi reikalai? kuriam mieste?
Atsakyti
is Kauno. bet visose zveju parduotuvese buna mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš kitam forume radau labai fainą vietikę, kur pirkti akmenėlius. Ir kainos nedidelės, ir pasirinkimas fantaštiškas. Bent jau aš niekur tiek nemačiau. Pirmą kartą buvau,o dovanų davė replytes, vielutės atkirpo gabalą. Sesuo į Klaipėdą siuntėsi,tai jai dar ir akmenėlių visokių pridėjo, visą maišiuką.
va čia radau Akmenukai
nuotraukos
Pamiršau parašyt, kad mane dar ir pamokino, kaip karoliukams segtuką pritaisyti, kad gražiai būtų, nes nekaip gaudavosi man ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pushi: 26 gruodžio 2007 - 15:51

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Gal as cia visai ne i tema, bet nezinau kur kreiptis dar. Turiu superines sliopkytes vasarai, bet istruko karoliukai ir niekur tokiu nerandu doh.gif ismesti sliopkytes gaila, labai dailiai atrodo, gal kas nors ka nors patarsit blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti