Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios nuorodos, schemos, parduotuvės

Labas vakaras, mergaitės 4u.gif
Ir aš užklydau čia su man ramybės neduodančiu klausimu, ir gal ne visai į temą paklausiu, bet vis dėlto negaliu neužduot šio klausimo.
Kur paprastai laikot karoliukus - vienoje kokioje nors dėželėje be skyrelių, ar kaip? Pas mane tai prisikaupė galybė įvairiausių karoliukų, ir viena dėžė, kurioje juos laikiau, man jau atitarnavo, tad reikia ją pakeisti. Noriu rasti truputį gilesnę medinę dėžę (dėžutę) karoliukams susidėti su daug skyrelių, kad galėčiau juose laikyti skirtingos rūšies karoliukus, o dėžutė galėtų būti uždaroma. tik nežinau, kur ieškoti tokio daikto. Gal ką žinot ir galėtumėt patarti, kur būtent Vilniuje galėčiau kažko panašaus paieškoti? Būsiu dėkinga už atsakymus.
Atsakyti
Akmenukai, ju skaldos:

user posted image

Karoliukai, biseris:

user posted image

Visi priedai. Patinka, kad kiekvienas ksyrelis atsidaro atskirai thumbup.gif

user posted image

Sioje dezuteje irgi atskirai atsidarantys skyreliai, dviguba. Bet kol kas neuzimta:

user posted image
Atsakyti
biggrin.gif nu atiduok tu man viska ka turi smile.gif as tau parodysiu ka moku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2007 10 30, 19:18)
biggrin.gif nu atiduok tu man viska ka turi smile.gif as tau parodysiu ka moku  thumbup.gif

Tau juk per toli iki manes vaziuot hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2007 10 31, 10:49)
Tau juk per toli iki manes vaziuot  hihihi.gif

pala pala dabar aš biški kietesnė palikau nei prieš tai, dabar teises turiu biggrin.gif reik tik įkalbėt mb kad važiuot į kauną, pas puskę, bet jei sužinos kad dėl karoliukų.... blink.gif ir kaip jums išeina tiek sukaupt... man tai niekaip, tik gaunų ką nors ir nebėr... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2007 10 30, 12:27)
Akmenukai, ju skaldos:
user posted image
Karoliukai, biseris:

user posted image
Visi priedai. Patinka, kad kiekvienas ksyrelis atsidaro atskirai thumbup.gif

user posted image
Sioje dezuteje irgi atskirai atsidarantys skyreliai, dviguba. Bet kol kas neuzimta:

user posted image

O iš kur dėžutės, na tie mažyčiai skyreliai atskiriems karoliukams ir visam kitam susidėti. Kur pirkot? Prašau informacijos, ir man labai reikia, please biggrin.gif 4u.gif
Ten kur akmenukai ir jų skaldos - tai thumbup.gif gražu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 31 spalio 2007 - 21:18
Noriu jums nurodyti vieną nuorodą, gal jos dar nematėt ax.gif
galima užsisakyti nemokamą katalogą, siunčia į LT, ten daugiau karoliukų ir įrankių pvz, bet yra ir įvairių papuošalų pvz...Nežinau, ar siunčia visiems norintiems, bet kelios, ir aš tame tarpe, jau gavome thumbup.gif

užsakymo forma--->
https://www.firemoun...o...&pth=fmgcat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankstikėlė: 01 lapkričio 2007 - 11:53
aš tą katalogą jau senai esu gavus smile.gif labai daug gražiū dalykų, bet tik gaila kad sunkiai užsisakyt nes dideli mokeščiai man atrodo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 10 31, 22:17)
O iš kur dėžutės, na tie mažyčiai skyreliai atskiriems karoliukams ir visam kitam susidėti. Kur pirkot? Prašau informacijos, ir man labai reikia, please biggrin.gif  4u.gif
Ten kur akmenukai ir jų skaldos - tai  thumbup.gif gražu

Pirkau Bazej, zveju parduotuvytej wink.gif Cia vakarinej rampoj, 5 sandely. Iejimas pro antras duris. Po kaire antra ar trecia parduotuvyte. Kaina apie 6 Lt. Yra ir mazesniu, ten 3-4 Lt wink.gif.

Siaip tai rastum irbet kokioj kitoj zveju parduotuvej.

P.s. vakar atvare draugo pazystamas ir nugvelbe mano ta juoda dezute user posted image, viska perkrauste i kita, didesne. Bet ten uzsidaro nelabai sandariai, tarpai lieka, tai visi spaustukai pastoviai atidarant laksto unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2007 11 01, 14:54)
Pirkau Bazej, zveju parduotuvytej wink.gif Cia vakarinej rampoj, 5 sandely. Iejimas pro antras duris. Po kaire antra ar trecia parduotuvyte. Kaina apie 6 Lt. Yra ir mazesniu, ten 3-4 Lt wink.gif.

Siaip tai rastum irbet kokioj kitoj zveju parduotuvej.
P.s. vakar atvare draugo pazystamas ir nugvelbe mano ta juoda dezute user posted image, viska perkrauste i kita, didesne. Bet ten uzsidaro nelabai sandariai, tarpai lieka, tai visi spaustukai pastoviai atidarant laksto  unsure.gif

user posted image

o ką jis ten dės? karoliukus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2007 11 01, 15:54)

Siaip tai rastum ir bet kokioj kitoj žvejų parduotuvej.

Atsiprašau, bet... 4u.gif man reiktų konkretesnio apibūdinimo, na adreso, bent jau gatvės pavadinimo, kur ta Bazė randasi. Vienąkart Kaune buvau bazėj, bet nesu tikra ar toj pačioj, apie kurią čia kalbat unsure.gif Bus proga apsilankyti Kaune lotuliukas.gif
Jei galit, man tokiai niekur nesisigaudančiai ir nieko nežinančiai, paaiškinti, tai paaiškinkit, būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Ir dar, kas dėl tų karoliukams skirtų dėžučių. Buvo kažkas minėta apie priedus. Tai gal čia tada kažkoks komplektas, ar ne? Kad viskas taip dera? g.gif ax.gif
Atsakyti