Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios nuorodos, schemos, parduotuvės

Aš daugiausiai su viela dirbu, tai supilu karoliukus į indelį, vielos galą sulenkiu kabliuku, įkišu jį į karoliukus ir suku iešmelį. Indelis sukasi, karoliukai patys lipa ant vielos biggrin.gif . Čia yra filmukas 4u.gif
Karoliukai
Atsakyti
QUOTE(Auffrite @ 2012 02 17, 14:31)
*Merginos gal kuri matete toki aparaciuka

*Hoberoje lyg buvo nebrangus,o dabar 30-50 lt toks

* čia mačiau mirksiukas.gif
turiu 30% nuolaidų kortelę, kažin šiai prekei taikytų tokią nuolaidą mastau.gif
tai galėčiau nupirkti tau pigiau jei reik mirksiukas.gif
pirmadienį eisiu pro tą parduotuvę, galėčiau užsukti pasiteirauti
*o hobera užsidarė? ar persikėlė kur kitur ? nes kurią čia dieną ėjau pro juos, tai kiti jau įsikėlę į jų patalpas mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 24 vasario 2012 - 21:48
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2011 11 11, 15:37)
sveikos merginos,gal galite pagelbeti,labai labai reikia tokiu lazdeliu,gal kuri,kur yra uzmacius tokiu pirkt? blush2.gif  ax.gif  4u.gif
http://farm7.static...._e6f87140b2.jpg

QUOTE(Vilsen @ 2012 01 11, 08:28)
ir mane tai domina smile.gif

jei dar aktualu ax.gif
smeigtukas plaukams
kaulinis smeigtukas plaukams
kaulinis smeigtukas plaukams 2
Atsakyti
Sveikos mielosios,
Norėjau čia Jūsų pasiteirauti, ar perkate/užsisakinėjate internetu įvairius vėrimo reikmenis, karoliukus, ir kitas įvairias smulkmenas. Kokios internėtinės parduotuvės yra geriausios, kur ir kokie nusiskundimai, dėl nekokybiškų prekių. Aš galvoju užsisakyti įvairių reikmenų, nes į didmestį nevažiuoju, o ir pas mus miestelyje nieko gero nėra, tad man labai svarbi Jūsų nuomone. Čia jau buvau kaip ir apsidžiaugusi svetainę tavokaroliukai.lt, bet kelios forumietės perspėjo dėl nekokibiškų prekių, tai dabar bijau ir pakrutėti. smile.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(M@rgo @ 2012 02 24, 23:29)
Sveikos mielosios,
Norėjau čia Jūsų pasiteirauti, ar perkate/užsisakinėjate internetu įvairius vėrimo reikmenis, karoliukus, ir kitas įvairias smulkmenas. Kokios internėtinės parduotuvės yra geriausios, kur ir kokie nusiskundimai, dėl nekokybiškų prekių. Aš galvoju užsisakyti įvairių reikmenų, nes į didmestį nevažiuoju, o ir pas mus miestelyje nieko gero nėra, tad man labai svarbi Jūsų nuomone. Čia jau buvau kaip ir apsidžiaugusi svetainę tavokaroliukai.lt, bet kelios forumietės perspėjo dėl nekokibiškų prekių, tai dabar bijau ir pakrutėti.  smile.gif  blush2.gif  ax.gif

As labai patenkinta veriniams.lt,labai daznai uzsisakau,nes ir kainos(pvz sidabro)gan priimtinos+platus pasirinkimas + greitai aptarnauja.Dar uzsisakineju is lelija.lt,karoliukai-akmeneliai.lt,karoliukas.lt

nesu gavusi brokuotu prekiu tik buna kad spalvos neatitinka,siaip patarciau nedrebeti,nebijoti o drasiai uzsisakineti. smile.gif

Jolanta aciu uz pasiulyma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auffrite: 04 kovo 2012 - 16:31
QUOTE(Auffrite @ 2012 03 04, 17:29)
As labai patenkinta veriniams.lt,labai daznai uzsisakau,nes ir kainos(pvz sidabro)gan priimtinos+platus pasirinkimas + greitai aptarnauja.Dar uzsisakineju is lelija.lt,karoliukai-akmeneliai.lt,karoliukas.lt

nesu gavusi brokuotu prekiu tik buna kad spalvos neatitinka,siaip patarciau nedrebeti,nebijoti o drasiai uzsisakineti. smile.gif

Dėkui Auffrite, tai jau tikrai drebėjau, dėl nekokybišku prekių. dar neteko man iš interneto užsisakinėti, tai ir pribijojau biški, vis tiek norisi rankomis pačiupinėti. Na kadangi neblogi atsiliepimai reikės pabandyti ax.gif thumbup.gif
Atsakyti

Hoberos parduotuvė ir internetinė ir "reali" užsidarė.
Atsakyti
QUOTE(Auffrite @ 2012 03 04, 16:29)

na jei reik - sakyk, nes užklausiau, tai man kainuotų 21lt mirksiukas.gif

QUOTE(laputaite699 @ 2012 03 07, 20:35)
Hoberos parduotuvė ir internetinė ir "reali" užsidarė.

ech kaip gaila unsure.gif
tik ten pirkdavau Artistic wire vielutę, teks db naujos pardavimo vietos ieškoti
Atsakyti
Labai ieškau tokių paskirstytojų, kaip šituose auskaruose unsure.gif Anksčiau jų buvo karoliukai-akmeneliai.lt parduotuvėje, gal kas turi iš anksčiau nusipirkusių ir nenaudoja?

user posted image

Kaunas
Atsakyti
Mergaites, nezinau kur paklausti, gal jus galesit patarti Kur Vilniuje galima isigyti ale Pandoros stiklo karoliuku apyrankei???
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 03 18, 20:17)
Mergaites, nezinau kur paklausti, gal jus galesit patarti  Kur Vilniuje galima isigyti ale Pandoros stiklo karoliuku apyrankei???

tokių ale Pandora karoliukų bei kt priedukų galima įsigyti č i a jų pasiūla mirksiukas.gif
reali parduotuvė įsikūrusi Vilniuje Halės turgavietės patalpose, įėjimas iš gatvės
Atsakyti
Labas vakaras,

Merginos jau kažkurioj temoj klausiau bet pamečiau kur blush2.gif doh.gif Ieškau netaisyklingos formos akmeninių kabošonų ax.gif Reikalingi didesnio dydžio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniuta: 25 kovo 2012 - 21:59