Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios nuorodos, schemos, parduotuvės

QUOTE(šviesuolė @ 2011 10 24, 23:01)
Sveikos,
gal galit patart kaip rasti kokybiškesnes metalines detales vėrimui (išskyrus sidabrą). Mano metų senumo vėriniai labai negražiai tamsėja, iš gutermano pasidabruotos vielutės "lenda" vario spalva.  verysad.gif Žodžiu, visas grožis ir žvilgesys greitai dingo.

Na kitaip ir nebus smile.gif Gutterman yra labai gera viela, bet, kaip pasidabruota, ji keičia savo spalvą. Norint, kad dirbinukas puoštų ilgiau - verčiau naudokit sidabrines detales smile.gif Ir dar priklauso nuo to kaip laikomas papuošalas.. Jo spalvos keitimą ir tas įtakoja.
Atsakyti
sveikos merginos,gal galite pagelbeti,labai labai reikia tokiu lazdeliu,gal kuri,kur yra uzmacius tokiu pirkt? blush2.gif ax.gif 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Merginoss noriu pagalbos,

Gal kuri kur matė pardavime skaldyto biserio nuo 0,7mm iki 1mm ilgio sodriai žalios spalvos? Kiek ieškojau niekut nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2005 09 24, 21:25)
O čia visai nebloga idėja kaip galima pasisiuvinėti rankinuką

http://foto.rambler....orum/wP1040329/

Nebloga apyrankė

http://foto.rambler....ds/webP1040773/

Čia šitas apyrankes moku apačioje daryti ir su vardais ir su ženklais. smile.gif Patikėkit fainos.
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2011 11 11, 15:37)
sveikos merginos,gal galite pagelbeti,labai labai reikia tokiu lazdeliu,gal kuri,kur yra uzmacius tokiu pirkt? blush2.gif  ax.gif  4u.gif

ir mane tai domina smile.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri matete toki aparaciuka

user posted image

Hoberoje lyg buvo nebrangus,o dabar 30-50 lt toks
Atsakyti
QUOTE(Auffrite @ 2012 02 17, 14:31)

Rankdarbiai.com arba veriniams.lt esu tikrai mačiusi smile.gif Jei ne paslaptis kur tokį žadi naudoti? Geriausia, manau, veriant žgutus, ar ne? smile.gif
Atsakyti
Taip noreciau zgutus nerti,taciau neturiu kantrybes taip ilgai verti karoliukus,o nerti tai patinka;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auffrite: 17 vasario 2012 - 23:22
Siandien uzmaciau kad atsidare nauja verimo prekiu parduotuvyte verkiu 29 PC Parke , pacioj norfoj , tik pro wartelius praejus po kaire smile.gif seip PC parkas pasaze yra irgi tuo paciu uzsiimanti "stiliaus harmonija", idomu ar ilgai issiteks abi po wienu stogu biggrin.gif na dar PC mada 2a yra siuvimo prekiu parduotuve, ten irgi daug visko galima gaut ir kainos mano akim ne per dideles wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Auffrite @ 2012 02 17, 15:31)

user posted image

Aš naudoju pigesnį variantą ax.gif, pati pasidariau blush2.gif.
Nupjoviau grietinės indelio dugną, maždaug trečdalį, viduryje pradūriau skylę, ten įtaisiau iešmelį, šiek tiek sutvirtinau klijais ir viskas. Dirbdama įstatau į kiek didesnę dėžutę 4u.gif.
Atsakyti
Papasakokit man to aparačiuko principą ax.gif Ten kažkas sukasi kažkaip ir susiveria karoliukai ant troselio/valo/siūlo? g.gif
Atsakyti
g.gif aga ir man smalsu
Atsakyti