:)senokai cia nebuvusi, net nezinau i kokia temele parasyti, bet visoms besidomincioms ir gaminancioms tokius grozius, noriu paskelbti, kad is drauges suzinojau, apie internetine parduotuve www.stiklodrugelis.lt, kiek esu perziurejusi parduotuviu, kainos labai geros, idomiu karoliuku galima rasti, svetaine labai patogi, suprantama, patariu apsilankyti labai grazus ir siltas puslapiukas, vien pasizvalgyti malonu uzeiti ar esat mate ka nors geriau?
Sveiki,
gal zinote kur Kaune gauti plaukam segiu, kurias galima buti pasidekoruoti?
gal zinote kur Kaune gauti plaukam segiu, kurias galima buti pasidekoruoti?
sveikos auksarankes
gavau uzsakyma velyku bobutei,apyrankiu su vardais..
kadangi verti dar neteko..nusprendziau imtis lengviausio varianto..suverti raideles ant apyrankiu(kaip laikroduko),bet nezinau kur ju galima rasti pasirinkti.Marijampoleje radau vienintele parduotuve viskas veriniams..ten raideliu pasirinkimas skurdus..o ir puses raidziu negavau..pvz...A raides visai nera..ir nezinia kada bus...
gal galetute patarti is kur parsisiusti..ar nusipirkti..kiek ieskojau e-parduotuvese..nerandu vienodu reikiamu raideliu..
padekite.. man reikalingos vardo raides DEIMINA (paauglliukei),MIGLE mazai mergytei,
IGNAS paaugliukui...gal as is nepatyrimo nemoku ieskoti e-parduotuvese..
padekite..
gavau uzsakyma velyku bobutei,apyrankiu su vardais..
kadangi verti dar neteko..nusprendziau imtis lengviausio varianto..suverti raideles ant apyrankiu(kaip laikroduko),bet nezinau kur ju galima rasti pasirinkti.Marijampoleje radau vienintele parduotuve viskas veriniams..ten raideliu pasirinkimas skurdus..o ir puses raidziu negavau..pvz...A raides visai nera..ir nezinia kada bus...
gal galetute patarti is kur parsisiusti..ar nusipirkti..kiek ieskojau e-parduotuvese..nerandu vienodu reikiamu raideliu..
padekite.. man reikalingos vardo raides DEIMINA (paauglliukei),MIGLE mazai mergytei,
IGNAS paaugliukui...gal as is nepatyrimo nemoku ieskoti e-parduotuvese..
padekite..
Na saviske kaip tik ten ir pirkau ir nesiskundziu, karoliuku ir kt priedu saugojimo paskirti atlieka, gal isvaizdos galetu but ir grazesnes, bet uztat lyginant su tu kitu graziuju deziu sitos kaina buvo "grazesne" dar gali zvejybiniu prekiu pardese ziuret, arba siaip prekybcentriuose, ten irgi gali uztikt kazko tokio pritaikomo ir uz kulturinga kaina, nes jei jau spec, tai gali but brangoka, ir daznai neverta tu pinigu
bent man patogiausios zvejo reikmenu parduotuvese..nes buna su reguliuojamom pertvarelem
Labas rytas Dekoju uz atsakymus
Žinokit, būtent ši, kur Jūsų nuorodoje - iš senukų, kaina apie 10Lt. Man ji iš visų mano turimiausių dėžučių pati patogiausia
QUOTE(Borri @ 2011 09 27, 21:16)
Žinokit, būtent ši, kur Jūsų nuorodoje - iš senukų, kaina apie 10Lt. Man ji iš visų mano turimiausių dėžučių pati patogiausia
super, nes is visu e-senukuose pasiulytu, ji man labiausiai ir patiko
labai dekoju
Merginos.. Perziurejau visus 5puslapius bet ko ieskau lyg ir neradau... Jei praziosojau labai atsiprasau, ir labai aciu is anksto uz nukreipima ireikiama vieta..
Nu ir istikro googlinau bet neradau kazko, kaip dekoruoti karoliukais pagalveles ? Gal zinot kokiu nuorodu ? Labai labai aciu!
Nu ir istikro googlinau bet neradau kazko, kaip dekoruoti karoliukais pagalveles ? Gal zinot kokiu nuorodu ? Labai labai aciu!
QUOTE(Cool Mama @ 2011 10 03, 11:53)
Merginos.. Perziurejau visus 5puslapius bet ko ieskau lyg ir neradau... Jei praziosojau labai atsiprasau, ir labai aciu is anksto uz nukreipima ireikiama vieta..
Ar schemų ar tiesiog būdų kaip dekoruoti?
QUOTE(cindy @ 2011 10 03, 17:31)
Ar schemų ar tiesiog būdų kaip dekoruoti?
nesu bandziusi nieko su karoliukais daryti...senai turiu pasipirkusi karoliuku ir medziagos.. Ir pirkau su ta mintim kad pagalveles su karoliukais issiuvineciau ..
Taip reiketu schemu butent ... Na kokioms gelems ant medziagos isdekoruot su karoliukais...
O as dar gavoju, o siuvinejimo kryzeliu schemos netiktu idomu ?