www.papuosaliukai.lt isparduodamos visos prekes, kiekvienai prekei yra taikoma 30 proc. nuolaida, taciau jei uzsakytumete didesni prekiu kieki galite gauti didesne nuolaida, nuolaida bus suteikta kiekviena pirkejui individualiai, kai bus atsiustas laiskas su saskaitos rekvizitais, jei ka sudomino, prasome apsilankyti, arba rasyti info@papuosaliukai.lt
Beje, noriu paklausti ar kuri nors esate siuntusis is sios parduotuves?
[sveikos. daug tu parduotuviu labai, dar niekada nasisiunciau nieko, bet noreciau, ir galvoju is kurios internetines parduotuves geriausia siustis?
per kiek laiko atsiuncia?
QUOTE(isabelaa @ 2010 04 07, 18:25)
[sveikos. daug tu parduotuviu labai, dar niekada nasisiunciau nieko, bet noreciau, ir galvoju is kurios internetines parduotuves geriausia siustis?
Labas,zinok, faina siustis is internetiniu parduotuviu... labai patogu pirkti, gali galvoto ar tau reikia ne viena diena, tai isideti, tai isimti is virtualaus krepselio... kai kurios parduotuves jei perki virs 50 lt tai siunciaa nemokamai atsiuncia per 2-4 dienas
Be to internetinese parduotuvese dazniausiai gaunasi pigiau, nei normalioj parduotuveje, kur reikia ir uz patalpas, patarnavius ir kt antkainius uzsideti...
isbandziau http://karoliai.com/ - kaip pradziai buvo man gerai, dabar jau per mazas man pasirinkimas (replytes ten buvau radus)
paskui http://karoliukai.xz.lt/ - nieko
ir paskutinius 2 kartus lelija.lt - cia patiko, nes yra nemazas pasirinkimas uz prieinama kaina (pigesniu) niekuciu... ir dar labai patiko kad yra perlu daug pigiau nei parduotuveje
dabar ketinu bandyti is rankdarbiai.com
sekmes
Heelp! Susiradau pagaliau ko noriu bet tik užsienio Ebay, ir kad apmokėt užsakymą reik PayPal, kiek išsiaiškinau kad tam reik special kortelės įprasta kreditinė netinka. Kaip išsisukt?? Angliškai suprantu vos kelis žodžius gal ir yra kas paminėta apie kitokį apmokėjimo būdą, betaš neradau. Negi eit į banką dėl vieno 40Lt karto imt tam kortą? Galk kas susidūrėt?
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 11, 13:38)
Heelp! Susiradau pagaliau ko noriu bet tik užsienio Ebay, ir kad apmokėt užsakymą reik PayPal, kiek išsiaiškinau kad tam reik special kortelės įprasta kreditinė netinka. Kaip išsisukt?? Angliškai suprantu vos kelis žodžius gal ir yra kas paminėta apie kitokį apmokėjimo būdą, betaš neradau. Negi eit į banką dėl vieno 40Lt karto imt tam kortą? Galk kas susidūrėt?
Taigi yra merginų, kurios užsako iš ten
Taip taip, va aš mielai susisiekčiau, tikrai susitartume, gal galima patarimo kur ieškot jų kontaktų, kaip susisiekt? Atsiprašau, kad nesigaudau kur ieškot.. Labai bėkinga!
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 11, 15:44)
Taip taip, va aš mielai susisiekčiau, tikrai susitartume, gal galima patarimo kur ieškot jų kontaktų, kaip susisiekt? Atsiprašau, kad nesigaudau kur ieškot.. Labai bėkinga!
va čia pažiūrėkit http://www.supermama...p?showforum=139
Labai labai dėkinga, bet mielosios, nerandu ten nieko panašaus, gal gali atsiliepti užsisakanti karoliukus iš internetinių(užsienio) parduotuvių, Labai prašau, tikrai nekelsiu problemų, tiesiog vieną kartą pagelbėt nes ten radau man prieinamom kainom, bet neturiu PayPal kortelės, o girdėjau kad tiesioginiai pervedimai jau virsytų kelisyk mano užsakymo sumą.. Kad bent žinočiau ar yra tokia galimybė... Atsiprašau jei ką ne taip klausiu..
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 13, 17:50)
Labai labai dėkinga, bet mielosios, nerandu ten nieko panašaus, gal gali atsiliepti užsisakanti karoliukus iš internetinių(užsienio) parduotuvių, Labai prašau, tikrai nekelsiu problemų, tiesiog vieną kartą pagelbėt nes ten radau man prieinamom kainom, bet neturiu PayPal kortelės, o girdėjau kad tiesioginiai pervedimai jau virsytų kelisyk mano užsakymo sumą.. Kad bent žinočiau ar yra tokia galimybė... Atsiprašau jei ką ne taip klausiu..
taigi va, šita mergaitė iš ebėjaus užsako http://www.supermama...howtopic=574758
Ieškau tokios kamėjos:
Gal kas turit Kaune arba žinot kur galėčiau gauti?
Labai noriu užsisakyti karoliukų iš anybeads.com (laba jau kainos mielos), tik neturiu tarptautinių atsiskaitymų kortelės, ir dėl kalbos barjero net nežinau ar ir kiek kainuotų (radau tik air-0,54$ ??) atsiuntimas, jei teisingai supratau, tai HonKong. Gal kuri norėtų prisijungti, o gal geras žmogus atsirastų truputi padėti?
Nepavyko.. ir LT nėr tarp siuntimų.. Čia teko atsisiūsti kažkiek, gaila kai kainos triskart didesnės..