Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios nuorodos, schemos, parduotuvės

QUOTE(GaiLina @ 2010 01 26, 22:28)
Gal yra vilnieciuarba tu kurios zino vilniuje karoliuku parduotuvivu ir kus mazdaug jos yra ?  g.gif

man IBRAHIME pirmam aukste visai patiko... karoliuku ivairiu yra, o ir kaina kaip turguj pvz. 20g -2 lt ir nereikia salt, vaziuot, ieskot...
detaliu nemazai yra, auskaru kilputes pirkau uz 10 poru ar 2 lt mokejau thumbup.gif
Atsakyti
Bet man akmeneliu ir sidabriniu kilpuciu reikia...
Atsakyti
QUOTE(GaiLina @ 2010 01 27, 19:54)
Bet man akmeneliu ir sidabriniu kilpuciu reikia...

Sidabro ir akmenėlių yra www.akmeneliai.com, jų parduotuvė Pilies g. 23. Tiesa, Pylimo g. 38 lyg ir mačiau sidabro, bet atrodo, ten jis brangesnis g.gif
Atsakyti
kam reikia kedainiuose yra jurasta parduotuve, ten pilna karoliuku, uzsegimu, akmenuku ir pan, nera brangu bet tai ir nepigu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurilka @ 2010 02 04, 18:38)
kam reikia kedainiuose yra jurasta parduotuve, ten pilna karoliuku, uzsegimu, akmenuku ir pan, nera brangu bet tai ir nepigu  bigsmile.gif

gal galetum et parasyti adresa parduotuves
Atsakyti
tai, kad siandien kai buvau ir penktam aukste radom karoliuku su drauge... ax.gif
Atsakyti
Labą vakarą smile.gif
Nežinau, ar tinkamoj temoj klausiu, bet labai reikia informacijos. Noriu mamai gimtadienio proga padaryti gėlavandenių perlų vėrinį ir auskariukus, bet absoliučiai niekur nerandu "padorių" perlų. Bazės visus skyrelius perėjau, silver city, kitose parduotuvėse, kur būdavo pakeliui. Visur perlai arba stikliniai, arba išsikraipę, sluoksniuoti - žodžiu - "brokuoti". Aš suprantu, kad tai yra tie patys perlai, tačiau konservatyvaus ir gan senovinio mąstymo moteriai nepaaiškinsiu, kad tie "randuoti" akmenys yra jos išsvajotieji perlai doh.gif Jau visai nebežinau ką ir bedaryti. Internete daug kur galima jų gauti, tačiau kur garantija, kad nebus kokybė tokia pati? Pagelbėkit, jei kas netyčia kur užmatėt paskutiniu metu tvarkingai atrodančių gėlavandenių. O gal kas galėtumėt iš asmeninės patirties rekomenduot ir bent minimalią garantiją duot, kad internetinėj parduotuvėj įsigyčiau lygius apvalius perlus, jei nuotraukoje jie tokie pavaizduoti? Žodžiu, būčiau labai labai dėkinga, jei sulaukčiau kokių patarimų ar pasiūlymų 4u.gif
Atsakyti
gal kas matet kur siluteje prekiauja akmeneliais ir papuosalu detalem.aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2010 02 05, 21:11)
Labą vakarą  smile.gif 
Nežinau, ar tinkamoj temoj klausiu, bet labai reikia informacijos. Noriu mamai gimtadienio proga padaryti gėlavandenių perlų vėrinį ir auskariukus, bet absoliučiai niekur nerandu "padorių" perlų. Bazės visus skyrelius perėjau, silver city, kitose parduotuvėse, kur būdavo pakeliui. Visur perlai arba stikliniai, arba išsikraipę, sluoksniuoti - žodžiu - "brokuoti". Aš suprantu, kad tai yra tie patys perlai, tačiau konservatyvaus ir gan senovinio mąstymo moteriai nepaaiškinsiu, kad tie "randuoti" akmenys yra jos išsvajotieji perlai  doh.gif  Jau visai nebežinau ką ir bedaryti. Internete daug kur galima jų gauti, tačiau kur garantija, kad nebus kokybė tokia pati? Pagelbėkit, jei kas netyčia kur užmatėt paskutiniu metu tvarkingai atrodančių gėlavandenių. O gal kas galėtumėt iš asmeninės patirties rekomenduot ir bent minimalią garantiją duot, kad internetinėj parduotuvėj įsigyčiau lygius apvalius perlus, jei nuotraukoje jie tokie pavaizduoti? Žodžiu, būčiau labai labai dėkinga, jei sulaukčiau kokių patarimų ar pasiūlymų  4u.gif

http://www.karolija.lt/ yra taisyklingos formos perlu, tik labai mazuciai, 5 - 5,5 mm (PU007)
Atsakyti
Sveikos, auksarankės, gal kuri turite Karoliukų enciklopediją (ar Vėrimo enciklopediją)? - Ten buvo parodyta, kaip galima iš vielutės ant plokštelės su dantukais išraityti įvairius ornamentus. Būčiau dėkinga už tų poros puslapių kopiją el. paštu ingaltv@yahoo.com

Mačiau tą knygą seniau knygynuose, bet dabar neberandu , tad neturiu kur pasižiūrėti
Atsakyti
dar viena nauja parduotuvė

www.rankdarbiupasaulis.lt
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2010 02 08, 22:28)
dar viena nauja parduotuvė

www.rankdarbiupasaulis.lt

Manau per daug nori apžioti. Iškart įlindau į karoliukų skiltį ir nusivyliau doh.gif
Atsakyti