Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios nuorodos, schemos, parduotuvės

QUOTE(Braskyte:) @ 2009 12 09, 21:55)
Maldauju kas nors man parasykit i az..gal kas tiksliai zinote kur kaune arba vilniuje gauti tokiu drugeliu, labai reikia, o kur seniau pirkdavau nebera  verysad.gif
http://www.susiverkp...detals/intarpai
http://www.hobera.lt...3ce2973960f296f

Negarantuoju, bet gal Kaune bazėse būtų unsure.gif
Atsakyti
labas mergaites,ar kas bandete uzsisakyti is Esty internetines parduotuves priedu ,karoliuku papuoslams
Atsakyti
Šiandien buvau CUP geros akys ir sakė, kad karoliukais neprekiaus, o likę tik rožiniai dar neišparduoti smile.gif

Taip pat šiandien buvau Gariūnuose ir neradau kur pardavinėja karoliukus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta1986 @ 2010 01 03, 13:24)
Šiandien buvau CUP geros akys ir sakė, kad karoliukais neprekiaus, o likę tik rožiniai dar neišparduoti smile.gif
Taip pat šiandien buvau Gariūnuose ir neradau kur pardavinėja karoliukus  verysad.gif

as gariunuose perku kur sagas, juoosteles, uztrauktukus ir kitas smulkmenas pardavineja. ten netoli tvora, o uz ju audiniu prekyvietes toliau angarai. anksciau maiselis 2 lt kainuodavo.
Atsakyti
QUOTE(Diidi @ 2010 01 03, 21:12)
as gariunuose perku kur sagas, juoosteles, uztrauktukus ir kitas smulkmenas pardavineja. ten netoli tvora, o uz ju audiniu prekyvietes toliau angarai. anksciau maiselis 2 lt kainuodavo.

Na, matai, važiavau sekmadienį ir daugelis ten nedirbo smile.gif daug maž įsivaizduoju kur tai yra smile.gif vėl reiks bandyti laimę biggrin.gif
Atsakyti
kokiose internetinese parduotuvese megstate pirkti karoliukus ir kitas detale? rolleyes.gif
man patiko: karoliai.lt ir karoliukai.xz.lt
Atsakyti
Na man patiko karoliukai.eu, e-karoliukai.lt, o siaip perku kur daugiausia galiu issirinkti prekių su nuolaida blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(salomejaxx @ 2010 01 20, 14:13)
Na man patiko karoliukai.eu, e-karoliukai.lt, o siaip perku kur daugiausia galiu issirinkti prekių su nuolaida  blush2.gif  thumbup.gif

Gal suvalkietė būsi biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Kol kas išbandžiau tik www.akmenuku-vaivorykste.lt ir www.veriniams.lt 4u.gif
Atsakyti
karoliai.lt man patiko, del pristatymu kainos, jei virs 50 lt pristatymas nemokamas thumbup.gif , o kitur nuo 5lt kiek skaiciau.
Atsakyti
ant kokios medziagos sages darote?
maciau patarimu kad ant odos ir medziagos galima daryti...
Tai nusipirkau Humanoje zamsines kelnes, per ispardavima uz 2 lt, nes pagalvojau kad labiau apsimoka, nei pirkti odos atraizas, kurios gal vienai teuztektu po 50 centu ar po lita...
Atsakyti
QUOTE(Diidi @ 2010 01 23, 12:05)
karoliai.lt man patiko, del pristatymu kainos, jei virs 50 lt pristatymas nemokamas  thumbup.gif , o kitur nuo 5lt kiek skaiciau.

Parašyta : Nemokamas pristatymas - užsakius prekių už 120 litų. 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti