2-4 mm, su didesniais nelabai dirbam mes, tai į tokius labiausiai atkreipiu dėmesį
QUOTE(eiven @ 2009 06 09, 11:48)
2-4 mm, su didesniais nelabai dirbam mes, tai į tokius labiausiai atkreipiu dėmesį
aišku... reikės kada užsukt ir pažiūrėt kokia ten jų kokybė.
radau kazkokia nauja parduotuve http://www.rankudarbo.lt
bet ten dar tik kuriasi, tai gal todel niekur jokiu reklamu apie juos nemaciau dar kaip supratau ne viskas ir uzpildyta, t.y. prekes turbut ne visos sudetos, nera dar nei kaip pirkti nei kaip siustis parasyta. Bet sakiau stebesiu. Man dabar daugiau mediniu reikia, o ten maciau turi kazkokiu...
bet ten dar tik kuriasi, tai gal todel niekur jokiu reklamu apie juos nemaciau dar kaip supratau ne viskas ir uzpildyta, t.y. prekes turbut ne visos sudetos, nera dar nei kaip pirkti nei kaip siustis parasyta. Bet sakiau stebesiu. Man dabar daugiau mediniu reikia, o ten maciau turi kazkokiu...
Siandien gavau laiska is akmeneliai.com , kad rytoj atsidaro ju parduotuve Klaipedoje, Manto g.38, bet negaliu nukopint, kompas neleidzia kazkodel.
Ten atidarymo proga nuolaidos vsikam 20 %, ir svarovskiam kaip supratau bus.
Ten atidarymo proga nuolaidos vsikam 20 %, ir svarovskiam kaip supratau bus.
maps.lt nurodo, kad čia kitoj gatvės pusėj priešais "Kapitolijų"
Ajai, tiesiai man prieš darbą
Ajai, tiesiai man prieš darbą
kur Kaune geriausia pirkti biserio karoliukus? )
QUOTE(saule19 @ 2009 05 12, 14:05)
Buvau vakar kns sakiau uzsuksiu i Ciklanta adresu A.MICKEVIČIAUS 31-11, KAUNAS bet sios pard neradau siuo adresu, gal ji persikele ??
tada apsiprekinau urmo bazeje, bet jau pardaveja kokia nemaloni, gal nenuotaikoi pakliuvo
tada apsiprekinau urmo bazeje, bet jau pardaveja kokia nemaloni, gal nenuotaikoi pakliuvo
Ciklanta tebėra, kažkur ne ten ieškojote
Gal kas turit video apie karoliukų vėrimą, (prieš kelias dienas buvau radusi, bet dabar neberandu)
QUOTE(_shopaholic_ @ 2009 06 12, 16:24)
kur Kaune geriausia pirkti biserio karoliukus? )
Siaip dabar Silvercyti nuolaidos,tai puse kg 10 Litu
Sveiki. Siandiena gavau siuntinuka is karoliukai.lt. Pirma karta uzsakiau, nes tik ten buvo man reikalingos kepureles. Tai esu baisiausiai pykta. Nes intarpus atsiunte baisios kokybes , reikes is kitur uzsakinet. Smeigtukai surudije, o tuos Tibeto sidabro uzsegimus isvis po puse , be pagaliuku. ar as cia durna, ar jie.
Parasiau jiems laiska, lauksiu atsakymo.
Sveikos,
gal netycia kuri uzmatet, kur Kaune buna karoliuku be skylutes? Jus, aisku, naudojat suveriamus, bet gal teko matyti?
gal netycia kuri uzmatet, kur Kaune buna karoliuku be skylutes? Jus, aisku, naudojat suveriamus, bet gal teko matyti?
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 06 13, 16:18)
Sveiki. Siandiena gavau siuntinuka is karoliukai.lt. Pirma karta uzsakiau, nes tik ten buvo man reikalingos kepureles. Tai esu baisiausiai pykta. Nes intarpus atsiunte baisios kokybes , reikes is kitur uzsakinet. Smeigtukai surudije, o tuos Tibeto sidabro uzsegimus isvis po puse , be pagaliuku. ar as cia durna, ar jie.
Koks siaubas aš ir byjau užsisakinėti, nes girdėjau daug kam tai visko iki galo neatsiunčia, tai ne tas kažkas, tai dar kas nors... Gal pakeis