Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios nuorodos, schemos, parduotuvės

QUOTE(monika 22 @ 2009 05 06, 20:45)
Silver City kosminės kainos ne tik pačių papuošaliukų, bet ir karoliukų. Pvz swarovski kristalai 3 kartus brangesni, nei Kaune Ciklantoje. Aš pati mokausi Kaune, tad visda perku Ciklantoje A. Mickevičiaus 31-11. Silver City man ranka nekyla tokius didelius pinigus mokėti  doh.gif Kiek ieškojau, swarovskiai man pigiausi Ciklantoje, o kaip kitos prekės, nežinau.

Buvau vakar kns sakiau uzsuksiu i Ciklanta adresu A.MICKEVIČIAUS 31-11, KAUNAS g.gif bet sios pard neradau siuo adresu, gal ji persikele ??

tada apsiprekinau urmo bazeje, bet jau pardaveja kokia nemaloni, gal nenuotaikoi pakliuvo g.gif
Atsakyti
Ciklanta tikrai tebėra mirksiukas.gif

O aš žiauriai nusivyliau hobera.lt
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2009 05 28, 08:37)
Ciklanta tikrai tebėra mirksiukas.gif

O aš žiauriai nusivyliau hobera.lt

Kas su hobera? prasom tiksliau ax.gif , nes irgi is ten darau uzsakymus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 05 28, 16:03)
Kas su hobera? prasom tiksliau ax.gif , nes irgi is ten darau uzsakymus unsure.gif

Brokas parėjo du kartus iš eilės. Dievagojasi kad netyčia.
Netyčia manau gali būti pirmą kartą...
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2009 05 28, 18:08)
Brokas parėjo du kartus iš eilės. Dievagojasi kad netyčia.
Netyčia manau gali būti pirmą kartą...

Man kaip tik turi atkeliauti uzsakymas is hoberos unsure.gif
Atsakyti
Tai gal nepirkai to paties kaip aš. Ten pas juos su sidabrais problemos.
Nedadaryti biški reikaliukai.

Aš jiems ir aiškinau, kad daugelis perka gi ne sau, o kad savo rankdarbiuką padabinti su furnitūra ir po to parduot. Man būtų gėda žmogui tokį pardavinėt žinant, kad gali subyrėti.

Aišku, visko pasitaiko. Gal mano bloga aura. Ir iš tikrųjų viskas netyčia.
Tik va perspėju - tikrinkit. Nes šiaip geranoriška mergaitė ten skambinėja. thumbup.gif
Pakeičia jei ką.
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 05 06, 18:45)
Silver City kosminės kainos ne tik pačių papuošaliukų, bet ir karoliukų.

Vakar buvau Silver City Šiaurės miestelyje, tai daug karoliukų 40-60 proc. nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2009 06 07, 16:35)
Vakar buvau Silver City Šiaurės miestelyje, tai daug karoliukų 40-60 proc. nuolaida  thumbup.gif

Kad ten ir kai nuolaidos neapsimoka pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 06 07, 17:50)
Kad ten ir kai nuolaidos neapsimoka pirkt biggrin.gif

O kur pigiau biserį rast? Už maišą silvery 10 lt, kai kitur keliolika gramų po 3 litus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eiven @ 2009 06 08, 13:55)
O kur pigiau biserį rast? Už maišą silvery 10 lt, kai kitur keliolika gramų po 3 litus  rolleyes.gif

Tai kažin kokia ten kokybė..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 06 08, 17:42)
Tai kažin kokia ten kokybė..smile.gif

Ta pati kaip kitose parduotuvėse, kur maišelis po kelis litus. Tas pats ir Stiklėj kokioj. Nes tikrai kokybiško biserio matyti neteko, tiek kiniškas, tiek rusiškas panašus, nebent užsisakinėti iš užsienio (kalbu apie 2-4 mm biserį)
Atsakyti
QUOTE(eiven @ 2009 06 08, 18:38)
Ta pati kaip kitose parduotuvėse, kur maišelis po kelis litus. Tas pats ir Stiklėj kokioj. Nes tikrai kokybiško biserio matyti neteko, tiek kiniškas, tiek rusiškas panašus, nebent užsisakinėti iš užsienio (kalbu apie 2-4 mm biserį)

Na gerai, tai kelių mm ten biseris? g.gif
Atsakyti