Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios nuorodos, schemos, parduotuvės

QUOTE(cindy @ 2009 03 08, 21:30)
Jei jau pirkt, tai koks skirtumas iš kur. Bus paprasčiau rinktis e-parduotuvėlėse mirksiukas.gif

Na dar tik pradžia man su rankdarbiais, tai su tom parduotuvėm spėsiu dar...beto man reikia labai nedidelių kiekių, tai ar verta dėl kelių rūšių karoliukų ar poros maišelių...užtai ir ieškau vos ne likučių...kažkada pirkau pagal skelbimą ir likau patenkinta.
Atsakyti
smile.gif+2009 03 08, 22:47-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2009 03 08, 22:47)
Na dar tik pradžia man su rankdarbiais, tai su tom parduotuvėm spėsiu dar...beto man reikia labai nedidelių kiekių, tai ar verta dėl kelių rūšių karoliukų ar poros maišelių...užtai ir ieškau vos ne likučių...kažkada pirkau pagal skelbimą ir likau patenkinta.

sutinku su tavim 4u.gif
Atsakyti
buvo laikas, kai karoliuku verimas buvo megiamiausias mano uzsiemimas bigsmile.gif
tiesa, anksciau tik is paprastuciu mazu karoliuku ar akmenuku is senu mamos,tetu karoliu, budavo suveriu, panesioju, vel isardau , taip ir improvizuodavau lotuliukas.gif taigi dideliu igudziu neturiu.
dabar vel uzsimaniau pasidaryti sau kazka grazaus, labai zavi swarovskiukai, turiu viena verinuka is silver city pirkus, bet jau kainele, virs 100 litu suplojau doh.gif o paziurejus tai tikrai ten nieko ypatingo,kuklus verinukas su keleta kristaliuku,
tai vat mastau, gal kazka idomesnio pati sukurciau, ir dar pinigeliu sutaupuciau, tik dar generuoju idejas lotuliukas.gif g.gif
turiu klausima, kaunietes, gal kas perkate karoliukus ir ju priedus urmo bazeje 3 ar 4 sandely jei neklystu? kaip ten kainos?
maciau kad ten prekiauja panasiais dalykais, tai svarsatu kur cia man geriau apsilankius issirinkti visas detales... g.gif
buciau dekinga uz patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 04 21, 16:57)
buvo laikas, kai karoliuku verimas buvo megiamiausias mano uzsiemimas bigsmile.gif
tiesa, anksciau tik is paprastuciu mazu karoliuku ar akmenuku is senu mamos,tetu karoliu, budavo suveriu, panesioju, vel isardau , taip ir improvizuodavau lotuliukas.gif taigi dideliu igudziu neturiu.
dabar vel uzsimaniau pasidaryti sau kazka grazaus, labai zavi swarovskiukai, turiu viena verinuka is silver city pirkus, bet jau kainele, virs 100 litu suplojau doh.gif o paziurejus  tai tikrai ten nieko ypatingo,kuklus verinukas su keleta kristaliuku,
tai vat mastau, gal kazka idomesnio pati sukurciau, ir dar pinigeliu sutaupuciau, tik dar generuoju idejas lotuliukas.gif  g.gif
turiu klausima, kaunietes, gal kas perkate karoliukus ir ju priedus urmo bazeje 3 ar 4 sandely jei neklystu? kaip ten kainos?
maciau kad ten prekiauja panasiais dalykais, tai svarsatu kur cia man geriau apsilankius issirinkti visas detales... g.gif
buciau dekinga uz patarimus mirksiukas.gif

Na, pasakysiu iš savo asmeninės patirties. Pas Valę kelis kartus pirkausi, tai man buvo visai gerai. Pavyzdžiui, dideli akmenukai internetinėse parduotuvėse kainuoja įvairiai, bet nepasakyčiau, kad pigiai, o ten visą juostą pirkau už 15lt, tai gavosi pigiai. Be to nebuvo jokio broko, kaip skundžiasi kito. Manau, kad visko pasitaiko, nieko nesakau. Tiesiog reiktų pačiai pabandyt pirkt. Kainos įvairios, gal kažkas brangiau, bet yra ir pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 04 21, 17:33)
Na, pasakysiu iš savo asmeninės patirties. .

dekui mirksiukas.gif
Papildyta:
o gal zinai ar swarovski ten yra? ir kainyte?
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 04 21, 17:34)
dekui mirksiukas.gif
Papildyta:
o gal zinai ar swarovski ten yra? ir kainyte?

Kaip pati pardavėja perša, tai ten swarovski, bet iš tikro, tai ne mirksiukas.gif Perdaug pigiai parduoda ir blizga kaip paprasti stikliukai.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 04 21, 19:00)
Kaip pati pardavėja perša, tai ten swarovski, bet iš tikro, tai ne mirksiukas.gif Perdaug pigiai parduoda ir blizga kaip paprasti stikliukai.

tai va va, o kaip zinot, kokia turetu buti kaina, jei tikri? nelabai orientuojuosi blush2.gif
nes kiek pastbejau ir paciam silver city yra labai panasiu stiklo karoliuku i swarovski. siaip nezinau kaip ten jie matuojami, bet mane domintu mazdaug 0.5-1 cm skersmens kristaliukai.
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 04 21, 21:09)
tai va va, o kaip zinot, kokia turetu buti kaina, jei tikri? nelabai orientuojuosi blush2.gif
nes kiek pastbejau ir paciam silver city yra labai panasiu stiklo karoliuku i swarovski. siaip nezinau kaip ten jie matuojami, bet mane domintu mazdaug 0.5-1 cm skersmens kristaliukai.

Senamiesty yra parduotuvėlė Kristel. Ten prekiauja visokiausiais swarovskiais smile.gif Beje ir kainos geros ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 04 21, 21:54)
Senamiesty yra parduotuvėlė Kristel. Ten prekiauja visokiausiais swarovskiais smile.gif Beje ir kainos geros ten smile.gif

tik tiek, kad vienetais smulkiu ten neparduoda.... beje, vakar buvau, tai 5 proc. nuolaida swarovskiukams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2009 04 25, 21:29)
tik tiek, kad vienetais smulkiu ten neparduoda.... beje, vakar buvau, tai 5 proc. nuolaida swarovskiukams  mirksiukas.gif

Bet daugiau perkant juk apsimoka smile.gif
Atsakyti
Mergaites ar matet,kad Vale laikinai neprekiauja
http://tv.delfi.lt/video/N6Zju7PF/
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2009 04 29, 18:46)
Mergaites ar matet,kad Vale laikinai neprekiauja
http://tv.delfi.lt/video/N6Zju7PF/

kaip tik siandien buvau, galvojau apsizvalgysiu, tai se tau kad nori, durys uzklijuotos, nutartimis aplipdytos ir daryk ka nori doh.gif
apsalus buvau...
Atsakyti