gražūs visų darbeliai
QUOTE(stewie @ 2010 11 14, 13:55)
grazu
Papildyta:
QUOTE(trr @ 2010 03 01, 04:31)
čia gal ne visai smulkmenėlės, bet radau interneto platybėse tokius grožius, kad pajutau pareigą pasidalinti nors gal jau ir rodė kas nors..
šaltinis ten yra ir daugiau..
šaltinis ten yra ir daugiau..
vaje...nerealu kaip grazu
Papildyta:
QUOTE(BabyGrite @ 2010 05 12, 00:53)
grazu....
QUOTE(Kozete @ 2006 03 30, 08:51)
Radau tokį dalyką:
Gal įsivaizduojate kokie siūlai šiam kūriniui labiausiai tiktų?
Papildyta:
O technika, tai tokia:
Gal įsivaizduojate kokie siūlai šiam kūriniui labiausiai tiktų?
Papildyta:
O technika, tai tokia:
nerealu. Čia su vielute nerta Reiks pamėginti
Sveikos labai gražūs visų darbeliai
aš irgi pasirodau su savo pirmuoju knygų skirtuku
aš irgi pasirodau su savo pirmuoju knygų skirtuku
Sveikos, mergaites,
susizavejau jusu knygu skirtukais. Pasufleruokit, kur galima gauti metaliniu pagrindu jiems? Kazkaip niekur dar neteko uzmatyti
susizavejau jusu knygu skirtukais. Pasufleruokit, kur galima gauti metaliniu pagrindu jiems? Kazkaip niekur dar neteko uzmatyti
QUOTE(trr @ 2010 03 01, 04:31)
čia gal ne visai smulkmenėlės, bet radau interneto platybėse tokius grožius, kad pajutau pareigą pasidalinti nors gal jau ir rodė kas nors..
trr, o jau rankinuko grožis fantastika
QUOTE(Smilgeviciute @ 2011 08 23, 20:07)
Sveikos, mergaites,
http://www.veriniams...hp?cPath=25_135
O štai mano darbelis
Aciu uz nuoroda, Taniuta
QUOTE(Smilgeviciute @ 2011 08 23, 18:07)
Sveikos, mergaites,
As tai cia perku http://www.remigijusko.lt/
Mano naujas paveikslas
Paveikslas "Dekoratyviniai karpiai" 10004 karoliukai, 14 spalvų
Paveikslas "Dekoratyviniai karpiai" 10004 karoliukai, 14 spalvų
Eglentina
Nuostabu, kiek darbo įdėta, super
Nuostabu, kiek darbo įdėta, super
nuostabu tiesiog ,dekoratyviniai karpiai , ir kiek laiko jus uztrukot prie sito darbelio ?
Dėkui užtrukau tai ilgai, nes dariau su didelėm pertraukom, o jei kiekvieną dieną darant tai kažkur 2 mėnesiai gautųsi, viena eilė apie valandą veriasi