Mano darbelis kiek kitokia technika nei visų jūsų
Skirtukai knygai
QUOTE(Caculia @ 2006 03 07, 17:36)
Na,prisižiūrėjau aš tokių nuostabių grožybių ir pati užsimaniau kažką panašaus pasidaryt Berods 2 dalyje kažkuri iš Jūsų minėjote,kad karoliukų yra Kauno Maximoje,vaikų skyriuje...o tai kurioje Maximoje?Nes per viso miesto Maximas gi nelakstysiu
Šiaip arba būna arba ne. Tai sunku kažką tau patart. Mama mano pirko "Saulutėje", aš mačiau kažkada Pramonės Maximoj.
O šiaip karoliukų paieškokit Urmo bazėj prie užuolaidų skyrelių. Tik spalvų nelabai daug, užtad maišiukas po 1 litą.
Mieste yra keliose parduotuvėse, bet po 1,5 ar net po 2 Lt.
Taip pat yra Rėdoje, šalia jos - sagų parduotuvėlėje.
Daug kur yra, tik netingėkit pasivaikščioti. Bet pirmai pradžiai nepirkit brangių, kol neįgusit. Sėkmės
Papildyta:
O va mamos pastarųjų dienų galvos skausmas....
Nieko nelaimėjo kai visad. Kažkokia korupcija man regis ten.
Ir išvis, šiais laikais nėra logikos, kai mergaičių ir berniukų darbus vertina kartu. Kaip galima lyginti tekinimą su siuvinėjimu????
Traskutės šedevras
Aš buvau be žado....
Aš buvau be žado....
http://public.fotki.com/Gelala/
Štai mano abu darbeliai.Pradžiai pusė velnio.Kadangi neturėjau plonesnės vielutės,o vert labai labai norėjau,tai teko daryt su didesniais karoliukais
Papildyta:
Aš šiandien bandžiau rožę daryt su tokia vielutė.Ir ką...vidury darbo...sutrūko Tai švystelėjau kibiran
Štai mano abu darbeliai.Pradžiai pusė velnio.Kadangi neturėjau plonesnės vielutės,o vert labai labai norėjau,tai teko daryt su didesniais karoliukais
Papildyta:
QUOTE(AusraJ @ 2006 03 12, 23:36)
Aš irgi iš pradžių naudojau vielutę iš varikliukų, bet ji daug greičiau lūžta, trūksta, nei ta kurią šiuo metu naudoju. Kai dariau medelį turėjau daug problemų su šakelių trukinėjimu.
Aš šiandien bandžiau rožę daryt su tokia vielutė.Ir ką...vidury darbo...sutrūko Tai švystelėjau kibiran
sveikos, buvau truputuka dingusi kadangi uzsikreciau ta pacia liga kaip ir jus norecau parodyti pirmus savo darbelius, http://public.fotki....iuke/darbeliai/ na cia tik bandomieji, na nes remelius sugalvojau padovanoti tevams vestuviu proga, tiksliau ruosiames zenytis, vasaros pabaigoj ir noriu padaryti tokius remelius, tai cia tik bandymas, na man jie kazkokie nera stabilus ir kazko truksta, cia ta spalva paringta tokia, nes daugiausia karoliuku turejau tokios spalvos o apyranke tai baigiau tvarkyti, kai nusipirkau specialiu uzsegimu, tai dabar atrodo tikrai labai gerai
Nu ir pasakykit, kad mano mama nėra trenkta...
Sveikos, jungiuosi prie jūsų ir aš
Štai mano darbeliai:>
Krokodilas
Rankinukas telefonui
Rankinukas kaip ir iš vidaus
Į apsilupinėjusius karoliukus nekreipkit dėmėsio
Drugeliai, boruzes...
Miksas savotiškas:> pirmieji blynai visi tie
Du drugiai
Vėrinukas
Na kaip ir viskas:>
P.S. Temoj buvau radusi nertą apyrankę, tai va tokią idėją siūlau, gal kam patiks. Iš tiesų bandžiau ką panašaus pasigaminti, bet nerti nesigavo, tai mezgiau kreivai šleivai gavos, na bet vistiek...
idėja
Štai mano darbeliai:>
Krokodilas
Rankinukas telefonui
Rankinukas kaip ir iš vidaus
Į apsilupinėjusius karoliukus nekreipkit dėmėsio
Drugeliai, boruzes...
Miksas savotiškas:> pirmieji blynai visi tie
Du drugiai
Vėrinukas
Na kaip ir viskas:>
P.S. Temoj buvau radusi nertą apyrankę, tai va tokią idėją siūlau, gal kam patiks. Iš tiesų bandžiau ką panašaus pasigaminti, bet nerti nesigavo, tai mezgiau kreivai šleivai gavos, na bet vistiek...
idėja
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 03 26, 22:21)
gražu,tik man ne viską atidaro
ačiū, jei ne viską, tada turėtų atidaryti čia:
http://public.fotki....uuu3/darbeliai/
Radau tokį dalyką:
Gal įsivaizduojate kokie siūlai šiam kūriniui labiausiai tiktų?
Papildyta:
O technika, tai tokia:
Gal įsivaizduojate kokie siūlai šiam kūriniui labiausiai tiktų?
Papildyta:
O technika, tai tokia:
Naujasis mamos darbelis