Įkraunama...
Įkraunama...

Vienuolio gimnazija pradinukams

QUOTE(Potrė @ 2011 08 17, 19:55)
Pasikalbėsiu pati su savimi  blush2.gif

Šiandien jau yra info dėl laiko rugsėjo 1-ąją - šventės pradžia 10 val.

Nuoroda  4u.gif

Tai šiemet visi bus 10 valandą g.gif pernai buvo 9 ir 11. Mažėja vaikų mokykloje g.gif
QUOTE(Fever Ray @ 2011 08 17, 21:20)
uf, kaip gerai, pamiegot dar galima mažumą bus. o tai pernai devintą baisiai jau anksti buvo biggrin.gif

Aha, pamiegot vaikai galės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fever Ray @ 2011 08 17, 21:20)
uf, kaip gerai, pamiegot dar galima mažumą bus. o tai pernai devintą baisiai jau anksti buvo biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RožėGrožė @ 2011 08 17, 21:44)
Tai šiemet visi bus 10 valandą  g.gif  pernai buvo 9 ir 11. Mažėja vaikų mokykloje  g.gif

Mažėja, pasižiūrėjau įdomumo dėlei pirmokų sąrašą tai tik 2 klasės šiemet susirinko...
Atsakyti
QUOTE(Potrė @ 2011 08 18, 08:29)
Mažėja, pasižiūrėjau įdomumo dėlei pirmokų sąrašą tai tik 2 klasės šiemet susirinko...

Mačiau ir aš verysad.gif O blogiausia, kad mažėja vaikų ir kitose klasėse. Maniškio klasę išformavo po pirmos klasės, nes išėjo keletas vaikų iš kelių klasių, tai burtas, išformuoti klasę teko mums. doh.gif Dabar klasėje 20, irgi ant ribos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RožėGrožė @ 2011 08 18, 13:38)
Mačiau ir aš  verysad.gif  O blogiausia, kad mažėja vaikų ir kitose klasėse. Maniškio klasę išformavo po pirmos klasės, nes išėjo keletas vaikų iš kelių klasių, tai burtas, išformuoti klasę teko mums.  doh.gif  Dabar klasėje 20, irgi ant ribos  unsure.gif

Kaip įdomu g.gif Maniškės irgi klasę išformavo po pirmos klasės. Tai kiba klasiokai mes?

O dėl pirmokų, tai jooo Mačiau ir aš tuos sąrašus. Vos tik dvi klasės. O kiek išėjo ketvirtokų įdomu. Kaip su mokytojomis, ar jų ne per daug dabar?
Atsakyti
QUOTE(RožėGrožė @ 2011 08 18, 13:38)
Mačiau ir aš  verysad.gif  O blogiausia, kad mažėja vaikų ir kitose klasėse. Maniškio klasę išformavo po pirmos klasės, nes išėjo keletas vaikų iš kelių klasių, tai burtas, išformuoti klasę teko mums.  doh.gif  Dabar klasėje 20, irgi ant ribos  unsure.gif

Iš maniškės klasės išėjo 4 vaikai ir šiemet dar vienas išeis, iš jų 4 užsienyn, o tik viena mergaitė į kitą mokyklą

QUOTE(Daredi @ 2011 08 18, 14:48)
O dėl pirmokų, tai jooo   Mačiau ir aš tuos sąrašus. Vos tik dvi klasės. O kiek išėjo ketvirtokų įdomu. Kaip su mokytojomis, ar jų ne per daug dabar?

Šis klausimas ir man įdomus, nes kaip minėjau mums dar pavasarį mokytoja sakė, kad gręsia išformavimas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Potrė: 18 rugpjūčio 2011 - 13:58
QUOTE(Daredi @ 2011 08 18, 14:48)
Kaip įdomu g.gif  Maniškės irgi klasę išformavo po pirmos klasės. Tai kiba klasiokai mes?

Tai jeigu mokėtės pas Šimkienę, tai buvom klasiokai smile.gif
Atsakyti
Na, ka vakar nuneseme med.pazyma. Suzinojome, kad musu mokytoja bus Jolanta thumbup.gif Pirmokai bus pagrindiniame pastate, ten dar remontai. unsure.gif
Atsakyti
Vakar buvau užėjusi į mokyklą (rusų mokyklos patalpose), ten dar vyksta remontai. Buvo viena 2 kl. mokytoja trumpam užsukusi, tai parodė kai kurias trečiokų būsimas klases. Tikiuosi, kad klysta doh.gif klasės mažos, tos, kur koridoriaus dalis atskirta, prie pat WC. Ten tik 2 eilės suolų ir vos praėjimas doh.gif Susinervinau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RožėGrožė: 25 rugpjūčio 2011 - 08:29
RožėGrožė, o kokiose patalpose buvote prieš tai?

Aš džiaugiuosi, kad 4 klasių neišformavo smile.gif pasižiūrėjau vakar sąrašą naujų mokinių, tai į 4 klasę priimti 4 vaikai į C ir D klases, vadinasi jos vis dar 4. Būtų gaila jeigu paskutiniais metais juos išmėtytų..
Atsakyti
QUOTE(Potrė @ 2011 08 25, 09:53)
RožėGrožė, o kokiose patalpose buvote prieš tai?

Aš džiaugiuosi, kad 4 klasių neišformavo  smile.gif  pasižiūrėjau vakar sąrašą naujų mokinių, tai į 4 klasę priimti 4 vaikai į C ir D klases, vadinasi jos vis dar 4. Būtų gaila jeigu paskutiniais metais juos išmėtytų..

Anksčiau buvome tame koridoriuje, kurį Meridiano mokykla šiemet pasiėmė (irgi rusų mokyklos patalpose), dabar sąlygos mano manymu prastesnės, klasė žiauriai maža doh.gif Į mūsų klasę atėjo 2 vaikai. Buvo 20, ant ribos. Kalbėjau su sutikta mokytoja, tai išformuojamų klasių lyg ir nebus, nes po kelis vaikus atėjo į klases. Pailgintos dienos grupė bus pagrindiniame pastate, nes ten mokysis pirmokai, o pirmokų mokytoja Jolanta turi šią grupę. Taigi, kam reikės pailgintos, tai vėl minusas, vaikai turės keliauti į pagrindinį korpusą doh.gif
Atsakyti
Tai vadinasi ir mus perkels, nes mes taip pat buvome 1 aukšte po Meridiano patalpom g.gif: Mus jau nuo 2 klasės žadėjo perkelti į pagrindinę mokyklą, bet pažas taip ir liko pažadu. Kitąmet kai vaikai turės lakstyti po skirtingus kabinetus nepažinodami mokyklos bus sąmyšio unsure.gif Ankščiau ketvirtokus perkeldavo į tas patalpas, kad susipažintu su nauju pastatu, dabar matyt nėra vietų ...

Mes prailgintos nelankėme, bet tikrai labai nepatogu, kad vaikai turės kitur keliauti į prailgintą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Potrė: 25 rugpjūčio 2011 - 09:14