Įkraunama...
Įkraunama...

Vienuolio gimnazija pradinukams

QUOTE(dauga @ 2006 03 15, 20:26)
O kokia tavo vyresniosios dukters mokytojos pavardė? Nes aš irgi galvoju apie Vienuolio mokyklą savo pirmokui g.gif Ir dar į kurį filialą jūs vaikščiojot, nes man sakė, kad gali būti Pelesos g. (rusų mokyklos patalpose) arba kažkokioj ameririečių mok. ar darželio patalpose.

Mes irgi eisim į Vienuolio mokyklą 4u.gif . Kiek žinau pirmokai amerikiečių mokykloje. Man tai tinka toks variantas bus arčiau namų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dauga @ 2006 03 15, 17:26)
O kokia tavo vyresniosios dukters mokytojos pavardė? Nes aš irgi galvoju apie Vienuolio mokyklą savo pirmokui g.gif Ir dar į kurį filialą jūs vaikščiojot, nes man sakė, kad gali būti Pelesos g. (rusų mokyklos patalpose) arba kažkokioj ameririečių mok. ar darželio patalpose.

Valentina Molienė.Liuks mokytoja,bet pirmokų tikrai neturės,pas ją dabar mokosi antrokai-būsimieji trečiokai.O mažosios mokytoja( mažė kaip tik baigia ketvirtą klasę) kiek žinau (ir tikiuosi) daugiau nebemokys,PATS LAIKAS Į PENSIJĄ
Atsakyti
QUOTE(gerlenda @ 2006 03 15, 21:41)
Mes irgi eisim į Vienuolio mokyklą  4u.gif . Kiek žinau pirmokai amerikiečių mokykloje. Man tai tinka toks variantas bus arčiau namų  ax.gif

Man gyrė mokytoją Rasą Jagminę (iš tų kurios dabar turės pirmokus). Sakė, šauni mokytoja, užsiima su vaikais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dauga: 16 kovo 2006 - 09:31
Man girė mokytoją vardu Zitą, pavardės neatsimenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gerlenda @ 2006 03 16, 15:23)
Man girė mokytoją vardu Zitą, pavardės neatsimenu  blush2.gif

Zita Belakonienė - jinai yra pavaduotoja, jei neklystu, tai jos klasė būna Aušros vartų g. Man irgi ją minėjo, kaip gerą mokytoją, bet be pamokų, ji turi dar ir administracinių pareigų, gal būna labiau užsiėmusi. ax.gif Kas ten tiksliai žino, kuri geriau g.gif Aš tai norėčiau griežtokos savo bernui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dauga @ 2006 03 16, 16:53)
Zita Belakonienė - jinai yra pavaduotoja, jei neklystu, tai jos klasė būna Aušros vartų g. Man irgi ją minėjo, kaip gerą mokytoją, bet be pamokų, ji turi dar ir administracinių pareigų, gal būna labiau užsiėmusi. ax.gif Kas ten tiksliai žino, kuri geriau g.gif Aš tai norėčiau griežtokos savo bernui  thumbup.gif

na kiek teko apie ją girdėti,tai griežta,bet teisinga mokytoja, bet ji ,kaip ir Molienė turės trečiokus...
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2005 02 10, 16:35)
Sveikos,

gal kieko vaikai mokosi A. Vienuolio gimnazijoje pradinese klasese? Koks ispudis? Kokia tai mokykla, kokios mokytojos? Girdejau, jie turi kelis pastatus, ar maziukams irgi reikia vaikscioti is vieno i kita?

Is anksto aciu visoms pasidalinusioms smile.gif

Mano sunus mokosi A. Vienuolio pagrindineje mokykloje, 3 klasej. Pradinuku pacioje mokykloje, kiek zinau, nera, nes jie netelpa. Na, dabar, kai atsiskyre gimnazija, gal kazkiek tilps, nors abejoju. Pradinukai yra isskirstyti po ivairias mokyklas (rusu, amerikieciu) ir darzelius. Mes susitarem su Markuciu darzelio vedeja (aisku, ne uz dyka, teko remontuoti busimos klases patalpas), ir leido I-a klase daryti darzelyje. Kadangi daugelis vaiku gyvena netoli to darzelio, buvo gerai-nei vaziuoti nereikia, nei didzkiu yra, gauna maista is darzelio, nereikia niekur eiti. Antrais ir treciais metais irgi leido pasilikti ten pat. Sako, kad mums labai pasiseke, nes daugiausia leidzia darzelyje buti 2 metus. Taigi kitais metais gresia pereiti i kitas patalpas Amerikieciu mokykloje. Mano vaikui vazinejimas nebaisus, jis nuo 1 klases lanko Marciulionio mokykla, tenka paciam vaziuoti visuomeniniu transportu. Bet antra pamaina-garantuota, o tai jau manes netenkina. Byra visas vaiko grafikas.
Siaip mokykla labai baisi, neremontuota. O musu Mokytoja labai gera - Jurate Skurkiene, deja, Jums neteks, jei si rudeni leisite vaikuti i mokykla.
Atsakyti
RenataA,dęl pradinukų pačioje mokykloje klysti,tikrai yra kelios klasės.(mano mažoji mokykloje mokosi jau trečius metus- pirma klasė buvo amerikonų mokykloje,2-4 mokėsi Vienuolio pastate.Beje pereiti padėjo vieningas tėvų ryžtas ir protestas,kad atsiimsim vaikus ir vesim kiton klasėn ar mokyklon.Priešais jų klasę yra dar kelios pradinukų) Ši gerovė atsirado praeitais metais,kai atsiskyrė gimnazija nuo mokyklos.Bet aišku yra ir tokių,kurios mokosi darželiuose ar greta esančiose mokyklose ir kiek teko matyti patalpas,tai amerikiečių darželis-mokykla tikrai ne pats baisiausias variantas smile.gif Tuo metu,kai virė visa košė po pirmos klasės,kur mūsų vaikai mokysis toliau,3 antrokų klasėms buvo pasiūlytos Senamiesčio mokyklos patalpos( Daukšos gatvėje)--- strašniakų strašniakas,nekalbant apie tai,kad dar ir rusų mokykla( nesupraskite klaidingai,prieš kitakalbius jokių fe neturiu)- tiesiog taip nudrengtos mokyklos dar nebuvo mačiusi( ta prasme klasių ir koridorių,į tuliką pažiūrėti nėjau,nes buvusieji patarė negadinti sau nuotaikos ir apetito doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(zuveleDi @ 2006 03 17, 09:54)
RenataA,dęl pradinukų pačioje mokykloje klysti,tikrai yra kelios klasės.(mano mažoji mokykloje mokosi jau trečius metus- pirma klasė buvo amerikonų mokykloje,2-4 mokėsi Vienuolio pastate.Beje pereiti padėjo vieningas tėvų ryžtas ir protestas,kad atsiimsim vaikus ir vesim kiton klasėn ar mokyklon.Priešais jų klasę yra dar kelios pradinukų) Ši gerovė atsirado praeitais metais,kai atsiskyrė gimnazija nuo mokyklos.Bet aišku yra ir tokių,kurios mokosi darželiuose ar greta esančiose mokyklose ir kiek teko matyti patalpas,tai amerikiečių darželis-mokykla tikrai ne pats baisiausias variantas smile.gif Tuo metu,kai virė visa košė po pirmos klasės,kur mūsų vaikai mokysis toliau,3 antrokų klasėms buvo pasiūlytos Senamiesčio mokyklos patalpos( Daukšos gatvėje)--- strašniakų strašniakas,nekalbant apie tai,kad dar ir rusų mokykla( nesupraskite klaidingai,prieš kitakalbius jokių fe neturiu)- tiesiog taip nudrengtos mokyklos dar nebuvo mačiusi( ta prasme klasių ir koridorių,į tuliką pažiūrėti nėjau,nes buvusieji patarė negadinti sau nuotaikos ir apetito doh.gif )

Paklausius atsiliepimų, kažkaip pradedu norėti vesti saviškį į Filaretų pradinę, nors ir reiks vežioti visą laiką. Bet ten yra prailginta grupė iki pusės šešių. Ir užtat tvarka thumbup.gif. Patalpos gražios, uniformos, būreliai ir viskas aišku jau dabar, kad visus keturis metus bus tose pačiose patalpose, o ne metus čia, metus ten. Kaip galvojat? g.gif
Atsakyti
O amerikonų mokykloj yra prailgintos grupės???
Atsakyti
[quote=zuveleDi,2006 03 17, 10:54]
RenataA,dęl pradinukų pačioje mokykloje klysti,tikrai yra kelios klasės

O kaip Jums toje mokykloje? Kaip klases? Ar visi pradinukai pirmoje pamainoje mokosi? Kaip maistas valgykloje? Juk mums kitais metais irgi kazka reikes galvoti, kur geriau. Aciu uz atsakymus.
Atsakyti
Na manau,kad mokykloje visai neblogai,aišku yra didčkiai,kurie gali ir pastumti ir žodį pasakyti,bet geriau tegul grūdinasi nuo mažens,negu atėjus į penktą klasę patirti didžiulį stresą.Žinau,kad mažesnės mokyklos geriau,ne tiek daug vaikų,mažesnė tikimybė visokioms nesąmonėms, bet gyvename mes dabar ir tikrai ne šiltnamio sąlygomis,tad manau ir vaikai turi tai suprasti ax.gif
Pirma klasė mokosi tikrai pirmoje pamainoje,2-3 kaip pasiseks,4 irgi privalo būti pirmoje pamainoje.Mano vyresnė taip ir mokėsi,o mažajai pasisekė-visus metus pirmoje pamainoje.
Dėl maisto- yra vaikų pastoviai valgančių pietus mokykloje,bet pvz.maniškės buvo apsinuodijusios ir po to kategoriškai atsisakė valgyti mokyklos valgykloje( retkarčiais kiek žinau perka tik bandeles ir tai sakė pardavėja pyksta,kai jos pažiūri ar šviežios ir sultis arba arbatą.Dažniausiai nešasi su savimi .Mokytoja arba leidžia klasėje valgyti,arba nešasi į valgyklą-čia jau nuo jos nuotaikos priklauso schmoll.gif
Na o šiaip manau visokių blogybių yra visose mokyklose,tik ne visi tai afišuoja ir stengiasi nuslėpti
Atsakyti