Įkraunama...
Įkraunama...

Vienuolio gimnazija pradinukams

Šiandien susirinkimas 18 val.
Mes buvom 1 c klasėje vasaros pradžioj, šiandien pasižiūrėjau kad 1a doh.gif bet padarė 4 klases, 2 senamiesčio mokykloj 2 amerikiečių. Klasėse 24 mokiniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miledi.N: 26 rugpjūčio 2008 - 07:50
QUOTE(Miledi.N @ 2008 08 26, 07:50)
Šiandien susirinkimas 18 val.
Mes buvom 1 c klasėje vasaros pradžioj, šiandien pasižiūrėjau kad 1a  doh.gif bet padarė 4 klases, 2 senamiesčio mokykloj 2 amerikiečių. Klasėse  24 mokiniai.

Šiandien irgi buvau nuvažiavusi paskaityti, kas ten gero parašyta. Galėtų bent parašyti kur ieškoti tų klasių senamesčio mokykloje, nebent ten vietoje kokios rodyklės bus g.gif
Mūsų klasėje 25 vaikai, kitose po 24, visgi daug vaikų susirinko, jie planavo tik 3 klases. kaip buvome taip ir likome 1B, Miledi kaip supratau Jums tik klasių raides sukeitė vietomis, o svarbiausia , kad mokytoja teisinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SATIDE @ 2008 08 26, 08:57)
Galėtų bent parašyti kur ieškoti tų klasių senamesčio mokykloje, nebent ten vietoje kokios rodyklės bus  g.gif

Aš direktorės klausiau kelintas kabinetas ar kur ten eit, ji man sakė senamiesčio mokykloj 1 aukšte unsure.gif nu gal vietoj bus aiškiau, bet kol kas tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SATIDE @ 2008 08 26, 08:57)
Šiandien irgi buvau nuvažiavusi paskaityti, kas ten gero parašyta. Galėtų bent parašyti kur ieškoti tų klasių senamesčio mokykloje, nebent ten vietoje kokios rodyklės bus  g.gif

Ten viskas labai paprasta. Ieini i mokykla per pagrindines duris ir desineje puseje nusileidus mazais laiptukais - visos klases. O jau klasiu raides budavo uzrasytos.
Atsakyti
QUOTE(Vidara @ 2008 08 26, 11:25)
Ten viskas labai paprasta. Ieini i mokykla per pagrindines duris ir desineje puseje nusileidus mazais laiptukais - visos klases. O jau klasiu raides budavo uzrasytos.

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Na stai, buvom vakar susirinkime smile.gif Nusiraminau del mokytojos. Labai patiko smile.gif Mes pas mokytoja Audrone. Tik susirinkime teveliu labai mazai buvo. Matyt visi siandien susirinks.
Miledi, ar buvai susirinkime? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita79 @ 2008 08 27, 08:19)
Na stai, buvom vakar susirinkime smile.gif Nusiraminau del mokytojos. Labai patiko smile.gif Mes pas mokytoja Audrone. Tik susirinkime teveliu labai mazai buvo. Matyt visi siandien susirinks.
Miledi, ar buvai susirinkime?  smile.gif

Buvau,
mokytoja patiko, tokia paprasta, žmogiška atrodo supratinga nu tiesą pasakius išaugo ji mano akyse thumbup.gif nes per bendrus susirinkimus tai ji tik sėdėjo ir tiek o čia pabendravom tongue.gif man atrodo mano vaikui ji tiks puikiausiai thumbup.gif Taip kaip aš užklausiau apie ją pas skirtingas mokytojas ir gavau puikias rekomendacijas tai man dabar jau visai ramu thumbup.gif
P.S. dėl užuolaidų doh.gif nepatinka man jos, norėjau pasiūlyt susimest ir nupirkti ar žaliuzes ar ilgesnes užuolaidas, bet pabijojau kad gal kiti tėveliai nenorės "investuot" pinigų. O ant kitų sukraut savo pasiūlymus irgi nesinorėjo, nes pati tai laiko neturėsiu ieškoti žaliuzių/užuolaidų doh.gif
Atsakyti
Pas mus irgi tėvelių tik 7 buvo doh.gif mokytojos sakė, kad gal ir šiandien ateis, nes dauguma mano, kad susirinkimas bus 27 dieną..
Klasėje žaliuzės yra, tad dėl šito problemų nebus, tik va reikia nuspręsti po kiek reikia surinkti visokiems dalykėliams kurių reikės, nes vien pratybos kainuos 96 lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(SATIDE @ 2008 08 27, 09:46)
vien pratybos kainuos 96 lt  g.gif

Jooo pratybų kaina tai doh.gif
Satide, o kaip tau tavo vaiko mokytoja pasirodė?
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2008 08 27, 09:00)
Jooo pratybų kaina tai  doh.gif
Satide, o kaip tau tavo  vaiko mokytoja pasirodė?

Labai patiko thumbup.gif
Šiaip ji pati sakė, kad jos su Audrone labai panašios, ir amžiumi ir vaikų kiekiu, netgi tuom, kad abi turi dvynius bigsmile.gif beto kiek supratau į daugumą išvykų jos kartu važiuoja, bei prailgintoje grupėje pakaitomis dirbs, tad manau ir vaikučiai susibendraus su abiem mokytojom bei vaikais iš gretimos klasės smile.gif
Atsakyti
mamytės, o kada reikia užrašyt vaiką į mokyklą (mano sūnus kitais metais bus pirmokas)? ir kaip sužinoti ar priklausai mokyklai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inex @ 2008 09 02, 13:58)
mamytės, o kada reikia užrašyt vaiką į mokyklą (mano sūnus kitais metais bus pirmokas)? ir kaip sužinoti ar priklausai mokyklai? ax.gif

Paklaidžiok po mokyklos temas ir kažkur yra nuorodą ten yra visos mokyklos ir atskirta pagal gatves kuriai mokyklai priklausai 4u.gif
Kiek žinau po Naujujų metų užrašo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miledi.N: 02 rugsėjo 2008 - 13:48