Įkraunama...
Įkraunama...

Vienuolio gimnazija pradinukams

QUOTE(SATIDE @ 2008 08 18, 08:35)
aciuks.gif

Sigita79, o Jūs pas kokią auklėtoją ?

Tai ar eis kas su vaikučiais?  g.gif

Nemanau kad vaikui ten bu idomu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita79 @ 2008 08 18, 08:23)
Susirinkimas 27 dieną 18 val.  smile.gif

Atsirado mama su gera atmintim thumbup.gif
AČIŪ

Satide, nežinau ar vaikui ten bus idomu, ko tai labai abejoju, bet jei ateisi su vaiku tagi nieks neišvarys biggrin.gif Aš tai neimsiu saviškio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2008 08 18, 09:03)
Atsirado mama su gera atmintim  thumbup.gif
AČIŪ
Satide, nežinau ar vaikui ten bus idomu, ko tai labai abejoju, bet jei ateisi su vaiku tagi nieks neišvarys  biggrin.gif  Aš tai neimsiu saviškio  schmoll.gif

man irgi atrodo, kad neidomu, bet ji taip nori doh.gif meginsiu itikinti, kad nespesiu jos paimti, nes tikrai ta diena ilgiau tureciau padirbeti, bet reikes kazkaip greiciau susisukti rolleyes.gif
Atsakyti
Mieli pirmoku teveliai,
primename, kad teveliu susirinkimas ivyks rugpjucio 26 diena 18val. Klasiu sarasai ir patalpos iskabinti mokyklos lange prie iejimo.
Atsakyti
QUOTE(edie @ 2008 08 22, 14:38)
Mieli pirmoku teveliai,
primename, kad teveliu susirinkimas ivyks rugpjucio 26 diena 18val. Klasiu sarasai ir patalpos iskabinti mokyklos lange prie iejimo.

g.gif tikrai atsimenu, kad ne 26 schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(edie @ 2008 08 22, 15:38)
Mieli pirmoku teveliai,

O kokios mokyklos lange g.gif senamiesčio ar Vienuolio? g.gif
Atsakyti
Venuolio, ausros vartu 23
Atsakyti
Paskambinau penktadieni i mokykla pasitikslint, kur vyks 27 d. susirinkimas, tai man pasake, kad "gal pakeite laika" ir vyks jis 26 d.... Nebesuprantu. Pavasario susirinkime tikrai sake, kad 27. Ir ne as viena taip uzsirasiau.

As tai be busimojo pirmokelio eisiu smile.gif Ir dar uzmirsau mokytojos pavarde blush2.gif
Tokia sviesi ir zadejo daug sportuoti su vaikuciais. Gal kuri mamyte prisimena?
Atsakyti
QUOTE(sigita79 @ 2008 08 24, 17:44)
Paskambinau penktadieni i mokykla pasitikslint, kur vyks 27 d. susirinkimas, tai man pasake, kad "gal pakeite laika" ir vyks jis 26 d.... Nebesuprantu. Pavasario susirinkime tikrai sake, kad 27. Ir ne as viena taip uzsirasiau.

As tai be busimojo pirmokelio eisiu smile.gif Ir dar uzmirsau mokytojos pavarde  blush2.gif

Audrone
Atsakyti
QUOTE(sigita79 @ 2008 08 24, 16:44)

As tai be busimojo pirmokelio eisiu smile.gif Ir dar uzmirsau mokytojos pavarde  blush2.gif

taip idomiai kazkaip, jau susiplanavau, kad 27 diena susirinkimas ir va tau kad nori...neisivaizduoju kaip reikes speti visus darbus atlikti 26, ir pas gydytoja uzsirasiau, va dar susirinkima perkele, o dar ir padirbeti kazkaip reikia ta diena doh.gif

o tai atsake KUR vyks susirinkimas? smile.gif
kaip supratau, Sigitos ir Miledi vaikuciai - klasiokai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SATIDE @ 2008 08 24, 19:45)
kaip supratau, Sigitos ir Miledi vaikuciai - klasiokai  biggrin.gif

Tikiuosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif galėsim dalintis informacija thumbup.gif
Atsakyti
Pirmokams šventė prasidės 9 val. mokyklos kieme (Vienuolio mokyklos) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miledi.N: 25 rugpjūčio 2008 - 09:00