Įkraunama...
Įkraunama...

Vienuolio gimnazija pradinukams

QUOTE(Miledi.N @ 2008 03 19, 10:27)
Per susirinimą sakė, kad 6-mečiams psichologo įvertinimas privalomas  4u.gif  Reikia paskambinti užsirašyti išanksto, nes testas užtrunka apie 1 val.

Kas sakė? Direktorė? mokyklos, žiūriu, labai įpratę savotiškai teisės aktus traktuoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 03 19, 12:37)
Kas sakė? Direktorė?

Direktorės pavaduotoja, pradinių klasių vedėja.
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2008 03 19, 12:24)
Direktorės pavaduotoja, pradinių klasių vedėja.

Labai suabejočiau kompetencija tokiu atveju "gerb.vedėjos". Be to ji yra direktoriaus pavaduotoja ugdymui atsakinga už pradinį ugdymą, vedėjų m-klose nėra
Atsakyti
Maniškis šiandien turėjo eiti į mokyklą, ten jiems bus kažkokios ale pamokėlės, sakė pasodins už suolus.. smile.gif eksursiją darys, labai įdomu kokios mokytojos dalyvaus ir kokia jam patiks.
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2008 04 16, 13:14)
Maniškis šiandien turėjo eiti į mokyklą, ten jiems bus kažkokios ale pamokėlės, sakė pasodins už suolus..  smile.gif  eksursiją darys, labai įdomu kokios mokytojos dalyvaus ir kokia jam patiks.

parašykite kaip sekėsi 4u.gif
Atsakyti
Vaikas neliko sužavėtas, bet sakė kad visiems užkabino tokius ženkliukus "Būsimas pirmokas" ir jie vaikščiojo po mokykla, mokytoja vaišino saldainiais, ir t.t. Klausiau ar išsirinko sau mokytoją, tai pasakė:" bus gerai ta kurią aš jam parinksiu" biggrin.gif
Sakė kad jei bus 4 pirmokų klasės tai 2 bus amerikiečių mokykloj ir 2 rusų. Sakė kad tikrai žino kad Teresėlė bus amerikiečiuose.
Atsakyti
kaip ir viskas aišku smile.gif mes užsirašėm pas Aušrinę, nes mano dukrai ji labiausiai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SATIDE @ 2008 04 21, 11:36)
kaip ir viskas aišku  smile.gif  mes užsirašėm pas Aušrinę, nes mano dukrai ji labiausiai patiko  4u.gif

Aš ir jau šią savaitę eisiu paduosiu duokumentus pas Audronę smile.gif
Atsakyti
Sveikos A.Vienuolio m.klos pradinuku mamytes, mano sunus yra antrokas mokomes kitoje mokykloje,nuo rudens noreciau perves i sia mokykla,tai jau butu 3 kl. noreciau informacijos kiek klasese mokiniu,kokios nuomones,kokiose patalpose, kokios mokytojos,kaip su popamokine veikla.Labai dekoju,atsiprasau :)kad rasyta su klaidom kompas pirktas ne Lietuvoj nera instaliuota LT kalbos raidziu kol kas smile.gif
O direktore D.Puchoviciene ar jau kita.Man tai ji patiko smile.gif

Atsakyti
QUOTE(mamyna @ 2008 04 30, 22:38)
Sveikos A.Vienuolio m.klos pradinuku mamytes, mano sunus yra antrokas mokomes kitoje mokykloje,nuo rudens noreciau perves i sia mokykla,tai jau butu 3 kl. noreciau informacijos kiek klasese mokiniu,kokios nuomones,kokiose patalpose, kokios mokytojos,kaip su popamokine veikla.Labai dekoju,atsiprasau :)kad rasyta su klaidom kompas pirktas ne Lietuvoj nera instaliuota LT kalbos raidziu kol kas smile.gif
O direktore D.Puchoviciene ar jau kita.Man tai ji patiko smile.gif

Sveika,
mano sunus kita rudeni bus treciokas thumbup.gif , tai apie jo klase ir galiu pasakyt ax.gif jis mokosi pas Danute Lemesiene, sia mokytoja labai myli, as ja patenkinta, jai pretenziju neturiu. Klaseje jei neklystu 17 mokyniu. Mokosi pagrindiniame pastate Ausros vartu g. Yra sporto burelis, sokiu bureliai, choras. Buvo karate, bet jie issikrauste. Yra dar viena klase, tik nieko apie ja nezinau. Tai tiek.
Atsakyti
Klausimas būsimų pirmokų mamytėms 4u.gif
gegužės 24 d. vyks susirinkimas Vienuolio mokykloje, ar ketinate dalyvauti? Gal žinote apie ką ten bus kalbama?
Atsakyti
QUOTE(SATIDE @ 2008 05 07, 15:50)
Klausimas būsimų pirmokų mamytėms  4u.gif
gegužės 24 d. vyks susirinkimas Vienuolio mokykloje, ar ketinate dalyvauti? Gal žinote apie ką ten bus kalbama?

Ketinu dalyvauti, jei niekas nesutrukdys.
Apie ka kalbes neisivaizduoju, nu gal pasakys kokiose patalpose busim, gal bus daug maz suformuotos klases.
Atsakyti