QUOTE(SATIDE @ 2008 03 06, 10:30)
o Audrone tikrai bus Amerikieciu patalpose?

as kazkaip supratau,kad ten tik 1 klase bus, o 2 Dauksos g.... Musu nuomones del mokytoju sutapo, dar Terese(vyresnio amziaus moteriske), man tokia geriete pasirode
Man labiausiai patiko Audronė ypač po to kai aipie ją pasakė kad labai ją vaikai myli nes ji moka užsiimti su jais sportu, o maniškis nenustigstantis vietoj, ir po to kai pasakojo istorijas iš savo patirties tai viena istorija man labai įsiminė: viena mergaitė buvo labai nedrasi ir niekaip negalėjo padeklamuoti eilėrašti tai išeitis buvo rasta ji deklamavo eilėraštį kartu su savo drauge (kad butu drasiau

) tai man labai patiko kad mokytoja ieškojo sprendimo užuot aprėkus mergaitę ar blogą pažymį parašius.
Norėčiau papulti į amerikičių patalpas, bet nusprendžiau kad man svarbiausia yra gera mokytoja, tai rašysiu prašymą ir nurodysiu mokytoją, o į kokias patalpas papulsim ten ir busim.
Tereselę girė kaip folkliorininkę ir visokių tautinių švenčių organizatorę.
Taip kaip mano vaikas labiau sportininkas tai man labiau tiktų Audronė. Tarp kitko buvo pasakyta kad Tereselė yra Vienuolio mokyklos pagrindinė atstovė amerikiečių mokykloje, tai manau kad ji tikrai bus tose patalpose.
Gera ten, kur aš esu ;)