amzinastudente, 31 Rug 2008 - 23:57, parašė:
amzinastudente, 31 Rug 2008 - 23:57, parašė: ![]()
Laba,
Apgailestauju, kad negaliu nieko patarti apie operacijas užsienyje.
Mums šiuo klausimu situacija yra palanki,nes mažylė yra gimusi Didžiojoje Britanijoje, bet turi Lietuvos pilietybę. Taigi, mes galime gydytis abiejose šalyse.
Bet esu girdėjusi, kad valstybė finansuoja operacijas kitose šalyse.
Sėkmės jums, aukit dideli![]()
Papildyta:
Ka tik rašiau žinutę, bet kažką nuspaudžiau ir viskas dingo.Nežinau ar išsisiunte ar ne. Parašyk, jei nieko negavai, tuomet rašysiu iš naujo
saulexxx, 01 Vas 2011 - 14:43, parašė:
saulexxx, 01 Vas 2011 - 14:43, parašė: ![]()
Sveiki.Asmeniskai jum noriu uzduoti klausima,o kur buvo jum atlikta operacija?Kokia buvo kaukoles deformacija,kokios butent siules kaukoles uzaugo?Klausiu todel kad uz savaites mano dukrytej paskirta operacija,ji serga kraniosinoztoze,kaktine plagiocefalija,labai bijau kaip bus,operacija darys cia Lietuvoj.Pati visama internete ieskojau info apie sia liga,nes daktarai nieko apie tai nezino.
Kaip parejo jusu operacija,kaip jautesi vaikas,kaip greitai pasveikot ir kaip visa tai istveret?
saulexxx, 23 Geg 2011 - 14:34, parašė:
saulexxx, 23 Geg 2011 - 14:34, parašė: ![]()
Sveiki.Asmeniskai jum noriu uzduoti klausima,o kur buvo jum atlikta operacija?Kokia buvo kaukoles deformacija,kokios butent siules kaukoles uzaugo?Klausiu todel kad uz savaites mano dukrytej paskirta operacija,ji serga kraniosinoztoze,kaktine plagiocefalija,labai bijau kaip bus,operacija darys cia Lietuvoj.Pati visama internete ieskojau info apie sia liga,nes daktarai nieko apie tai nezino.
Kaip parejo jusu operacija,kaip jautesi vaikas,kaip greitai pasveikot ir kaip visa tai istveret?
Sveiki, ar jus jau po operacijos? Ar jus operavo doc. Zaleckas?Kaip jauciasi vaikelis?
Taip operavo Doc Zaleckas,vaikelis jauciasi dabar gerai,operacija prajejo puikiai be komplikaciju,visai gydytoju brigadai didelis aciu.Dabar laukiam antros operacijos,plokstelius isimti.
O jus irgi gal Zaleckas operavo ir kokia jusu buvo kaukoles deformacija?Noreciau surasti daugiau mamyciu kurios pasiryzo tokiom operacijoms.
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė