Sveikos visos, kas iesko tik kainos ir trumpos info, gydytojas -
SUPERINIS vyras mano uz neplanini komplikuota cezari 2010m 9men. dave
1000lt, butu ir daugiau daves is tos laimes, kad viskas gerai baigesi, bet as sustabdziau
Mano istorija tokia kad nestuma priziurinti gydytoja isejo atostogu paciam mano nestumo gale ir as pernesiojau pilvuza savaite, o su kuo pasikonsultuoti neturejau
Kad gauciau siokia tokia konsultcija nukeliavau i VGN iprastai konsultacijai pas tuo metu budincius gydytojus. Ten dirbusi sena gydytoja, (pavardes is to streso neprisimenu) apziurejo, liepe gultis ligoninen ir "tiketis geriausio", mol kas nors mane ten gal paims ir nuspres ka dbar su manim daryt kad jau pernesiojau ir niekas cia is ligonines manes nepriziuri. Sakau tai gal jus imkit ir padekit pagimdyt kad jau pati negimdau.. Sako - tu ka as nesiimsiu rizikuot, as tavo nestumo nepriziurejau, nesiimsiu tokios atsakomybes taves imt, gulk i ligonine kam pakliusi to ir problema busi. Sakes, tiek ipuoliau i panika kad visa diena isblioviau, net parvairuot namo jau negalejau, likau ligonines kieme masinoj bliaut. Vyras tuo metu dirbo, telefonu susisieke su Zaliunu ir paprase jo manim pasirupint. Nu as visa uztinus gryzau i ta pacia konsultacine ir Zaliunas mane dar karta apziurejo. Viska aptarem, sutarem kad ryt is ryto su tase atvarau ir skatinsim gimdyma, atsirado viltis kad pagimdyt pavyks
Rytojaus diena manimi lbai operatyviai pasirupino ir per dideles nestukiu eiles priemime man pavyko pakliut pagaliau i gimdykla. Aisku niekas man ten nesiskatino, o vandenis nuleido jau zalius zalius... gydytojas labai trumpai ir aiskiai nusake situacija, mano galimybes ir ka toliau darysim. Na ka, CP. Per operacija pajuokavom, pasnekejom, net buvo daromi statymai kas gims berniukas ar mergyte
(mano gydytoja to pasakyt negalejoviso nestumo metu). Zodziu is tos ilgos istorijos moralas toks - sitas gydytojas yra zmoniskumo ir racionalaus mastymo isikunijimas. Daugiau jokiu moteru - gydytoju
kurios vadovaujasi emocija ir kurias veikia menulio fazes
A bliamba,
prisiminiau anos pavarde... Garšvienė..