Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Bronius Žaliūnas

QUOTE(Push_Push @ 2011 01 27, 16:50)
ankstoka wink.gif Jei viskas tvarkoj, tai nueikit pas jį ne anksčiau 38 sav., tada jau jis ir patikrint galės kaklelį, situaciją kažkokią aiškesnę matys wink.gif Anksčiau kreiptis nėra ko wink.gif, nebent jei pradėsi anksčiau gimdyt, tada ir skambink, jei nebūsi spėjusi iki tol susitart wink.gif

Nu ka as zinau, pirma vaika tai kaip tik ir pagimdziau 38 savaiciu mirksiukas.gif Taigi manau, kad tikrai reiketu tartis ne veliau kaip likus menesiui iki numatyto termino, gi jis pvz. atostogauti gali ar dar kas nors cool.gif
Atsakyti
Sveikos visos, kas iesko tik kainos ir trumpos info, gydytojas - SUPERINIS thumbup.gif vyras mano uz neplanini komplikuota cezari 2010m 9men. dave 1000lt, butu ir daugiau daves is tos laimes, kad viskas gerai baigesi, bet as sustabdziau doh.gif

Mano istorija tokia kad nestuma priziurinti gydytoja isejo atostogu paciam mano nestumo gale ir as pernesiojau pilvuza savaite, o su kuo pasikonsultuoti neturejau unsure.gif Kad gauciau siokia tokia konsultcija nukeliavau i VGN iprastai konsultacijai pas tuo metu budincius gydytojus. Ten dirbusi sena gydytoja, (pavardes is to streso neprisimenu) apziurejo, liepe gultis ligoninen ir "tiketis geriausio", mol kas nors mane ten gal paims ir nuspres ka dbar su manim daryt kad jau pernesiojau ir niekas cia is ligonines manes nepriziuri. Sakau tai gal jus imkit ir padekit pagimdyt kad jau pati negimdau.. Sako - tu ka as nesiimsiu rizikuot, as tavo nestumo nepriziurejau, nesiimsiu tokios atsakomybes taves imt, gulk i ligonine kam pakliusi to ir problema busi. Sakes, tiek ipuoliau i panika kad visa diena isblioviau, net parvairuot namo jau negalejau, likau ligonines kieme masinoj bliaut. Vyras tuo metu dirbo, telefonu susisieke su Zaliunu ir paprase jo manim pasirupint. Nu as visa uztinus gryzau i ta pacia konsultacine ir Zaliunas mane dar karta apziurejo. Viska aptarem, sutarem kad ryt is ryto su tase atvarau ir skatinsim gimdyma, atsirado viltis kad pagimdyt pavyks 4u.gif Rytojaus diena manimi lbai operatyviai pasirupino ir per dideles nestukiu eiles priemime man pavyko pakliut pagaliau i gimdykla. Aisku niekas man ten nesiskatino, o vandenis nuleido jau zalius zalius... gydytojas labai trumpai ir aiskiai nusake situacija, mano galimybes ir ka toliau darysim. Na ka, CP. Per operacija pajuokavom, pasnekejom, net buvo daromi statymai kas gims berniukas ar mergyte thumbup.gif (mano gydytoja to pasakyt negalejoviso nestumo metu). Zodziu is tos ilgos istorijos moralas toks - sitas gydytojas yra zmoniskumo ir racionalaus mastymo isikunijimas. Daugiau jokiu moteru - gydytoju schmoll.gif kurios vadovaujasi emocija ir kurias veikia menulio fazes cool.gif
A bliamba, g.gif prisiminiau anos pavarde... Garšvienė.. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo m00n: 27 birželio 2011 - 16:55
QUOTE(damil @ 2011 06 27, 17:36)
Mielos mamos,
prasau Jusu informacijos i AZ apie "vokelio" dydi. Pirma vaikuti gimdziau pries beveik 5 metus, tai nebesiorientuoju dabartiniuose "tarifuose":) Ruosiuosi tartis su B.Zaliunu, kokia dabar yra "norma" uz paprasta nekomplikuota gimdyma, ir kokia uz CP (maza kas, tfu tfu tfu  fear.gif )
Aciu  4u.gif

o tai kaip jus isivaizduojat ta vokelio davima.... ar jus butumete kalta, kad jums butu komplikuotas ir baiktusi CP, ar cia dabar "privaloma", tai jie dave hipokrato priesaika - jei turi gelbeti gyvybe.
as tariausi su siuo gydytoju, mano daktare prognozavo lengva gimdyma, bet pasirodo viskas vyko labai sunkiai, gimdziau 12 valandu, baigesi viskas CP, buvau pasiruosusi duoti paruosta atitinkama suma pinigu, tokia ir daviau, nepriklausomai nuo to, kad pasitaike sunkus gimdymas... juk galu gale ir as kentejau, daugiau tuo metu neisgalejom - nemanau, kad tureciau del to jaustis kalta cool.gif . ir galu gale manau, mes paciso islepinam tuos gydytojus su tom nesamoningom pinigu sumom, paskui kencia tos, kurios negalisau tiek leisti.
o paskui visi slykstymes korupcija.... g.gif
Atsakyti
Gimdziau su sio gydytojo pagalba. tik labai geri atsiliepimai, rupinosi tiek pries gimdyma, tiek gimdymo metu, taip pat ir po gimdymo. Profesionalus, racionalus, nebijantis ir pajuokauti gydytojas. Liksiu dekinga jam visa gyvenima uz musu stebukliuka smile.gif. Jei dar gimdysiu - tai labai stengsiuosi pas ji:).
Atsakyti
Turejau CP pas si daktara. Isankstiniu nuostatu apie ji jokiu neturejau. Man ji rekomendavo nestuma priziurejusi gine.
Tiesa sakant, tik pacius geriausius zodzius galiu apie ji pasakyt. Profesionalus, bendraujantis, kantrus, turintis gera jumoro jausma daktaras. Visa su juo buvusi komanda - tiesiog superine. Zmones dirbantys ne pagal tarifa (t.y. ne is serijos jei susimokejai is anksto - as tavim rupinsiuos labiau). Malonus ir labai rupestingi.

O kiek duoti ar neduoti - kiekvieno asmeninis reikalas. Pas ji galioja ne mokestis uz paslauga, o padeka uz gera darba.. Jokiu tarifu ir ikainiu. Galu gale kiekvieno galimybes skirtingos - vieniem 500Lt yra labai daug, kitiem 1000 mazai.. As manau, jei gimdymas yra ne pamainos metu - t.y. nakti, savaitgali - reiketu atsizvelgt, kad zmogus turejo aukot savo laisvalaiki, poilsi ir vaziuot i darba del taves. Jei tai vyko jo darbo metu - pinigeliai gali buti kitokie, juk jis tiesiog dirba savo darba 4u.gif

Galu gale jei esi pries bet koki davima - nesitark ir neipareigok zmogaus del taves vaziuoti i GN, tiesiog tikekis, kad tau atvykus tuo metu budes pats geriausias gydytojas ir tavim pasirupins tiesiog puikiai smile.gif
Atsakyti

neseniai gimdziau pas si gydytoja, galiu pasakyti tik pacius geriausius zodzius. tikras profesionalas, malonus kaip zmogus, turintis gera humoro jausma... esu jam dekinga, kad atkalbejo nuo cezario, kuri labai norejau darytis, ir paskatino gimdyti naturaliai. gimdymas buvo sklandus ir gana lengvas. gydytojas nuosirdziai rupinosi ir pries, ir per, ir po. jei dar kada gimdysiu, tai vel noresiu patekti pas si gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(medulaa @ 2011 10 17, 12:31)
neseniai gimdziau pas si gydytoja, galiu pasakyti tik pacius geriausius zodzius. tikras profesionalas, malonus kaip zmogus, turintis gera humoro jausma... esu jam dekinga, kad atkalbejo nuo cezario, kuri labai norejau darytis, ir paskatino gimdyti naturaliai. gimdymas buvo sklandus ir gana lengvas. gydytojas nuosirdziai rupinosi ir pries, ir per, ir po. jei dar kada gimdysiu, tai vel noresiu patekti pas si gydytoja.

Visai neseniai ir as gimdziau pas si gydytoja, tai atsiliepimai tokie pat: nuostabus gydytojas ir profesionalas, visiskai neturiu prie ko prikibti kaip gimdymo metu taip ir prieziuroje po! thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(JolitaJ. @ 2011 11 22, 17:05)
Laba diena, kadangi planuoju važiuoti pas šį gydytoją gimdyti, laiko lieka vis mažiau smile.gif norėjau paklausti, kiek pinigėlių davėte gydytojui. Kaip suprantu čia yra kiekvieno asmeninis reikalas, bet norėčiau orentuotis ir išvengti tam tikrų nepatogumų wink.gif Labai laukiu žinučių.

Come on, duokit tiek kiek manot buvo verta. Mano vyras "na radostiax" dave stukite (nors as asmeniskai manau tai jau pernelyg). Mano 'kambariokes'vyras dave 200. Gydytojas vienodai rupinosi tiek manim, tiek mano laikinaja kaimyne - ta galiu drasiai pasakyti, taigi ir isvadas darykit.
Kas del atsiliepimu - tikrai super, jei vis dar buciau Vilniuje antra gimdyciau tik pas ji.
Atsakyti
As tariausi 38 savaite... pasimatem tik 39 4u.gif Pagimdziau 40 su trupuciu

Esame su vyru labai labai patenkinti Gerb. Zaliuno darbu, jo kompetencija, nuosirdumu... Gydytojas is didziosios raides wub.gif
Atsakyti
As tariausi 36 savaite. Didele pagarbia siam gydytojui!
Atsakyti
Buvau pas jį praėjusią savaitę būdama (38 sav.) ir anksčiau ten nėra ko važiuoti, nes tas pagrindinis apžiūrėjimas ir gimdymo plano sudėliojimas eina prieš pat gimdymą, t.y kol tau sueina 40 savaičių, paskui laukiama ir sprendžiama kas bus. Aišku čia kalbu jei viskas yra gerai smile.gif Pati supratau, daktaras labai atsižvelgia į moters norus, todėl jei pastebės kad moteris tikisi apžiūrų, echoskopijų, kaip jis sako širdžiai pasidžiaugti, tai priims ir dažniau smile.gif
Atsakyti
Pas si gydytoja gimdziau pries 3 savaites. Galiu pasakyti tik tiek, kad tik jo profesionalumo deka esu gyva ir gyvas mano mazylis. Gimdymas buvo labai komplikuotas ir jis atidave visas jegas, kad visi butume sveiki. Taip ir buvo smile.gif
Puiki prieziura pries gimdyma, per gimdyma ir po gimdymo.
Asmeniskai esu labai jam dekinga ir begalo laiminga, kad sutikau si daktara. Pas ji gimdziau jau antra savo vaikuti. Pirma taip pat jis prieme smile.gif

Sekmes visoms, kas pas ji gimdys! Gimdymas tampa netgi savotisku malonumu pas si daktara smile.gif
Atsakyti