QUOTE(mamulenka @ 2011 01 20, 23:00)
Sveikos, esamos ir busimos mamytes.
Perskaiciau visa tema, bet daugiausia atsiliepimai parasyti mamyciu, pagimdziusiu paciu. Man bus planine operacija. Mano ginekologe siulo butent si daktara. Gal atsilieps daugiau mamyciu, kurias operavo daktaras Zaliunas? Kaip pavyko operacija, per kiek laiko atsigavot, kaip randas? Is anksto labai dekoju.
Pas mane buvo abu vaikai planiniai cezariai pas Žaliūną. Operacijos abejais kartasi pavyko idealiai, be jokių komplikacijų. Po pirmo CP maždaug po 5 dienų nebereikėjo nuskausminamų, o po antro CP po 2 dienų nebereikėjo jokių vaistų, jokių lašelinių (nei galvos skaudėjo, nei pilvo). Nors čia dar nuo organizmo priklauso. Aš atisgavau labai greit, jau kitą dieną galėjau namo važiuot, nu nieko neskaudėjo. Tiesą sakant ten kažkokie nervai lyg ir nukertami prie pjūvio, tai pilvas nejautrus būna kelis mėn. (dar ir dabar galiu sau žnybt prie žaizdos ir nieko nejaučiu). Siūlė po pirmo CP užgijo labai greit (maždaug po 4 mėn.), pjūvis jau vos matės. Dabar irgi viskas gija idealiai. Rando po 3 metų pas mane net nebesimatė. Labai svarbu, kad anesteziologas gerai pataikytų atlikt spinalinę nejautrą. Kai tau ją darys (durs su adata nugaron) - turi ničnieko nejaust, nieko neskaudėt. Jei kąnors skaudės tuo metu kai durs - būtinai turi pasakyt, nes tai reikš, kad blogai pataikė. Bet čia nieko baisaus, jei pasakai - iš naujo tada duria ir tada tikrai pataikys
Ten moteris anesteziologė labai superinė ir maloni