Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Bronius Žaliūnas

QUOTE(besyte @ 2009 08 18, 16:15)

o ir netikiu, kad sis gydytojas ruko, kazko niekad nesijaute!

nu bent pries 5 metus ruke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2009 08 18, 16:15)
neitiketina doh.gif
o ir netikiu, kad sis gydytojas ruko, kazko niekad nesijaute!

cia tikrai neisgalvota istorija, niekas tokiais dalykais nejuokauja, o mano draugei tokia ziauri trauma, kad niekaip neatsigauna...
del bendravimo-tai pas ji sake tokios replikos buna : viena gimdyve ten labai reke, tai jis praeidamas pro mano drauge sako tu ka irgi taip baisiai reksi? ir juokiasi sako... nu cia nzn kam tokios replikos skirtos isvis, eitu sau ir tyletu...

gal zmogelis atsipalaidavo per daug-kolege juk gimdo, numes rezidentei ir ok. nzn kas buvo jo galvoje, bet tiesa yra tokia. . dabar gal jis ir geras gydytojas, vistiek zmogus ne be jausmu, matyt nepalieka gimdyviu be prieziuros jau. bet to lialiuko, kurio trauma buvo isvengiama jau nepakelsi... verysad.gif niekam nelinkiu tokio skausmo, nesiojei, judejo sau sveikutis, pripirkus jam daikteliu laukei, o pasirodo karstelio balto reikia jam..
Atsakyti
O as tik pagirti galiu si gydytoja, nuostabus zmogus, patiko ir man ir vyrui mirksiukas.gif
O del operos solistes, tai tikrai pajuokavo ir is vis nesuprantu ko rekti kaip durnei per gimdyma? g.gif visoms skauda saremiu metu, visos kencia, bet jeigu vienu metu gimdo 7 skirtingose gimdyklose ir kiekviena rekia nesavu balsu ar keikiasi, tai gydytojas irgi ne is akmens pratrukti gali... doh.gif kai gimdziau, tai viena grazuole irgi reke, o kita veliau jau palatoje sake, kad pats Zaliunas ta rekiancia sudrausmino ir pritariu jam. Atvaziavai gimdyti, tai klausykis gydytojo ir akuseres nurodymu, greiciau viskas basibaigs, o ir visi laimingi bus 4u.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad gimdžiau pas šį gydytoją mirksiukas.gif Ir kaip žmogus ir kaip gydytojas man jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tresnaite @ 2009 09 17, 19:29)
labas smile.gif  gal kas neseniai gimdet pas si gydytoja? kaip sekesi? smile.gif

As visai neseniai gimdziau 4u.gif esu labai patenkinta, galiu drasiai rekomenduoti. mirksiukas.gif Labai rupestingas, rupinosi viso gimdymo metu ir po jo. Tikras profesionalas, sunkia akimirka palaiko ir geriausiai zino kas tinkamiausia tiek mamai, tiek vaikeliui. smile.gif
Atsakyti
Mergytes,
gimdziau pas si gydytoja pries metus. Priziurejo jis mane jau nuo 16 nestumo savaites, tad buvau uztikrinta savo pasirinkimu. Gimdymas irgi praejo fantastiskai. Buvau apsupta rupescio, ramybes ir pagarbos. Pas mane sis gydytojas atvaziavo ne per savo pamaina, o sekancia diena kaip tik budejo, tai per diena vos ne po kelis kartus uzeidavo paziureti kaip as, kitu priziurinciu po gimdymo gydytoju pasiklausdavo kokia mano situacija ir t.t.
Ir rekiau (tiesa negarsiai smile.gif ) gimdymo metu, bet jokiu pastabu negavau. Man kaip tik gydytojas sake, kad jei man bus lengviau - galiu rekti, kad ir ant visos ligonines lotuliukas.gif
Keletas dienu po grizimo namo pradejo kaisti krutine ir uzsikimso viena liauka, tai jam paskambinau - sake atvykti i ligonine, pats paprase sesutes, kad man ismasazuotu krutine.
Atsiliepimai tik patys puikiausi. Jei viskas pasiseks jau planuojame antra kudikeli, tad tikrai gimdysiu tik pas ji mirksiukas.gif
Sekmes nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 11 09, 13:24)
sveikos mamytes!
turbut shi karta bandysiu tartis su gyd zaliunu, nes turiu spec pageidavimu del vaikiuko gimimo... buchiau labai dekinga toms, kurios brukshteltu man i AZ apie "stavkes" ar jis pats pasako? ar tiesiog jei taretes, kiek davete... kol kas CP galimybes nesvarstau, nes tada zhinoma daugiau reiks duoti, bet kurios naturaliai gimdete.. buciau lb dekinga.. nes laiko nebaisiai daug turiu, reiks dar pinigelio ish kazhkur prasimanyti....

o kokie tie pageidavimai, jei nepaslaptis??
as gimdziau pas si gydytoja ir mokejau oficialiai i kasa 695 Litus , nes kvieciausi nakti.
pats jis jokiu budu nesakys, sakys, kad reikia moketi i kasa. Aisku, jei diena gimdysi ir ne savaitgali tai i kasa moketi nereikes wink.gif
prie "oficialiai" jei norit, galit dar atsidekoti asmeniskai. kiek - jusu nuoziura. 695 jau yra nemenka sumele..
Atsakyti
dar ir dabar dziaugiuosi, kad man teko susipazinti su siuo gydytoju. visad busiu jam dekinga uz profesionalius sprendimus bei darba ax.gif tai garbingas ir tikrai labai profesionalus gydytojas bigsmile.gif
Atsakyti
man patinka zaliuno sugebejimas protingai argumentuoti savo teiginius, nu nepalyginsi su pvz akusherem, kurios nesamones vapa ir neleidzhia net ishsizhioti, nes vdrug paklausi ko ji nezhinos biggrin.gif doh.gif
o del to ivykio, kur jis neva paliko interne priiminet gimdymo ir gimdymas baigesi tragishkai... nemanau kad po tokio blogio dabar jis uzimtu tokias pareigas...
Atsakyti
Aš taip pat gimdžiau pas jį. Labai ramus, taktiškas, profesionalus, argumentuojantis savo veiksmus, leidžiantis pagalvoti ir persigalvoti. Mano gimdymas baigėsi ektra Cezariu. Operaciją atliko kvalifikuotai. Atsikėliau po 8 val. Galėčiau įvardinti šį žmogų kaip gydytoją nuo Dievo. smile.gif
Atsakyti
Paprastai suma nera ivardijama, jus duodat kiek isgalit. Ne vienas gydytojas jums konkrecios sumos nepasakys. Uz epidura mokama gydytojui anesteziologui, uz sekcija suma paprastai yra didesne, nei uz gimdyma.
I mobilu skambint yra visiska norma, jei jus is isties norite su juo tartis ir po gimdymo atsiskaitysite.
Paskutiniu metu krizineje Lietuvoje plinta tokia praktika, kad su daktarais po gimdymo nera atsiskaitoma. Del sios priezasties ziauriai mazeja gydytoju, kurie sutinka vaziuot i gimdymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2009 12 21, 01:46)
Paskutiniu metu krizineje Lietuvoje plinta tokia praktika, kad su daktarais po gimdymo nera atsiskaitoma. Del sios priezasties ziauriai mazeja gydytoju, kurie sutinka vaziuot i gimdymus 4u.gif

Ir šitaip dar būna? blink.gif čia jau virš naglumo turėtų būti - tariesi, išsikvieti naktį (ir dar savaitgalį) ir paskui tik "ačiū, viso gero" blink.gif

O gydytojas iš tiesų nuostabus thumbup.gif atvažiavo naktį per valandą nuo skambučio. Ir su juo jaučiausi rami.
Atsakyti