Ar teko man nors si gydytoja kviestis nakti? Ar vaziavo jis?
QUOTE(**Fėja** @ 2012 01 05, 22:33)
Ar teko man nors si gydytoja kviestis nakti? Ar vaziavo jis?
Mes kvietem gydytoja apie 5:30 val ryto, jis greiciau uz mus i ligonine atvaziavo
tikrai puikus gydytojas
Sveikos,
pries kelias dieneles pagimdziau savo stebukliuka , gimdziau pas si gyditoja is anksto susitarusi esu begako laiminga, kad buten sis gyditojas man padejo esu jam begalo dekinga. geresnio gyditojo negaliu sau isivaizduoti
Nuostabus profesionalas ir puikus zmogus.
O kas liecia atsiskaitima uz konsultacijas, tai nezinau kaip kas dare, o as tai atsiskaiciau po visko uz viska iskart man taip pasirode geriausia
pries kelias dieneles pagimdziau savo stebukliuka , gimdziau pas si gyditoja is anksto susitarusi esu begako laiminga, kad buten sis gyditojas man padejo esu jam begalo dekinga. geresnio gyditojo negaliu sau isivaizduoti
Nuostabus profesionalas ir puikus zmogus.
O kas liecia atsiskaitima uz konsultacijas, tai nezinau kaip kas dare, o as tai atsiskaiciau po visko uz viska iskart man taip pasirode geriausia
us jokias apziuras ten (jei eini tik pries gimdyma keleta kartu ) moketi nereikia, bent jau as nemokejau. ejau tartis su siuo gytytoju, pries gimdyma pasimatem kelis kartus, nieko nedaviau ir nieko nemokejau.
uz viska atsilyginom po gimdymo.
QUOTE(astulka1 @ 2012 03 09, 17:43)
us jokias apziuras ten (jei eini tik pries gimdyma keleta kartu ) moketi nereikia, bent jau as nemokejau. ejau tartis su siuo gytytoju, pries gimdyma pasimatem kelis kartus, nieko nedaviau ir nieko nemokejau.
ėjau prieš gimdymą pas jį 2 kartus ir abu kartus atsidėkojau. Na man būtų buvę keistoka nieko nemokėti, juk kai eini privačiai pas ginekologą į privatų kabinetą visada reikia mokėti už konsultaciją. Aš nesakau, kad reikia mokėti atvažiavus tartis, bet jei gydytojas apžiūri (kiek cm, ir pan), tai kažkaip man keista būtų nieko nesumokėti.
O šis ginekologas kartais nepersikėlė dirbti į VNG?
QUOTE(Kirisama @ 2012 06 23, 12:22)
O šis ginekologas kartais nepersikėlė dirbti į VNG?
taip taip, persikėlė
Papildyta:
QUOTE(kisuncik @ 2012 06 01, 12:55)
Sveikos, mamytes,
gal yra neseniai gimdziusiu pas si gydytoja? Kokie butu naujausi atsiliepimai? Gal kas galetu i AZ parasyti jo tel. numeri ir pries kiek laiko su juo taresi? Buciau labai dekinga
gal yra neseniai gimdziusiu pas si gydytoja? Kokie butu naujausi atsiliepimai? Gal kas galetu i AZ parasyti jo tel. numeri ir pries kiek laiko su juo taresi? Buciau labai dekinga
As tai skambtelejau kai suejo 37 savaite
i | Prašau nerašyti temoje tokių žinučių "Noriu informacijos, parašykite man į AŽ", "parašykite ir man AŽ" ir pan. Ši tema yra skirta viešoms diskusijoms. Jeigu norite, kad vienas ar kitas narys atsiųstų dominančią informaciją asmenine žinute, tai prašau rašyti tokį prašymą ne temoje, o asmeniškai tam nariui. Temą šiukšlinančios žinutės buvo pašalintos. Moderatorė Vaivos juosta. |
O as nemokejau uz apziura, nes pats gydytojas atsisake, kai vyras pasiule dalinai bent atsidekoti nelaukiant gimdymo Sake, tikrai taip nereikia Ir, beje, gimdyti pas ji taip ir neisejo, nes ta savaitgali jis buvo isvykes (apie tai pasake dar vizito metu, kad negales butent ta savaitgali jeigu ka). Bet siaip puikus gydytojas
labai labai mano daktaras kai reikia zmogiskas ir siltas, kai reikia racionalus ir greitas. gimdizua pas ji ir dar noreciau. is pradziu maniau, gal bus nejauku, kad vyras, bet per gimdyma nu tikrai nera kada apie tai galvot
QUOTE(zippy @ 2012 03 25, 18:31)
ėjau prieš gimdymą pas jį 2 kartus ir abu kartus atsidėkojau. Na man būtų buvę keistoka nieko nemokėti, juk kai eini privačiai pas ginekologą į privatų kabinetą visada reikia mokėti už konsultaciją. Aš nesakau, kad reikia mokėti atvažiavus tartis, bet jei gydytojas apžiūri (kiek cm, ir pan), tai kažkaip man keista būtų nieko nesumokėti.
o man keista,kai patys grudam pinigeliu bet kur ir bet kam... o paskui pykstam,kad visur korupcija.
yra sarasas kru ir kiekuzka moketi-valio,. mokam, bet uz kiekviena "laba diena" moketi-atsiprasau.
Gimdziau pas si daktara savo antraja mazyte, pirmoji taip pat gime vgne taciau ne pas si daktara. siandien galiu palyginti. zodziu per gyvenima nesu sutikusi profesionalesnio gydytojo!!!!!! demesingas, svelnus, isklausantis, smaikstus, kai reikia grieztas. atrode kad pirmas gimdymas buvo toks koks turetu but, bet kai pagimdziau antra dukryte su Broniaus Zaliuno prieziura, tai nesupratau verkiu kad jau pagimdziau ar kad gimdymas toks lengvas buvo!!!