Sveiki,
kaip marinuojat morkas? Žinot, būna tokios, "morkos korėjietiškai"
Ir aš
Asmeniskai as marinuoju taip pat kaip agurkus, man labai patinka
O jei padarytumėm taip (grynai hipotetiškai):
Burokine tarka surarkuotas morkas metam katilan, užpilam aliejaus, dedam druskos, šiek tiek citrinos rūgšties, nepagailim česnakų, ir, kad būtų aštru, įberiam ir čili pipirų miltelių. Pakaitinam iki virimo ir dedam į talpas.
Kaip jums tai?
Burokine tarka surarkuotas morkas metam katilan, užpilam aliejaus, dedam druskos, šiek tiek citrinos rūgšties, nepagailim česnakų, ir, kad būtų aštru, įberiam ir čili pipirų miltelių. Pakaitinam iki virimo ir dedam į talpas.
Kaip jums tai?
QUOTE(linuxr @ 2007 08 16, 15:36)
As darau tokias morkas,bet ne ziemai...reiktu pabandyt ir i stiklainius sudet.
O tarka pirkau turguj uz 2lt..specialiai morkom koriejietiskom ir ten buvo receptas,kuri as aisku kazkur nukisau,tai dabar perku priekoniu skyriuj yra specialus prieskoniai.i juos reikia imaisyti acto,aliejaus ir tuo misiniu ismaisyti sutarkuotas morkas,leisti pastoveti 30min.ir morkytes paruostos.
O receptuko einu ieskot..
O va ka tik ilindau i kuking.net ten net keli receptai...
QUOTE(forta @ 2007 08 23, 09:51)
As darau tokias morkas,bet ne ziemai...reiktu pabandyt ir i stiklainius sudet.
O tarka pirkau turguj uz 2lt..specialiai morkom koriejietiskom ir ten buvo receptas,kuri as aisku kazkur nukisau,tai dabar perku priekoniu skyriuj yra specialus prieskoniai.i juos reikia imaisyti acto,aliejaus ir tuo misiniu ismaisyti sutarkuotas morkas,leisti pastoveti 30min.ir morkytes paruostos.
O receptuko einu ieskot..
O va ka tik ilindau i kuking.net ten net keli receptai...
O tarka pirkau turguj uz 2lt..specialiai morkom koriejietiskom ir ten buvo receptas,kuri as aisku kazkur nukisau,tai dabar perku priekoniu skyriuj yra specialus prieskoniai.i juos reikia imaisyti acto,aliejaus ir tuo misiniu ismaisyti sutarkuotas morkas,leisti pastoveti 30min.ir morkytes paruostos.
O receptuko einu ieskot..
O va ka tik ilindau i kuking.net ten net keli receptai...
Na ir kaip, radai ką nors skanaus?
QUOTE(linuxr @ 2007 08 24, 09:15)
Na ir kaip, radai ką nors skanaus?
Taip ten panasiai kaip ir su tais prieskoniais...tik va apie konservavima sito skanesto nieko neraso.O receptukas toks
500gr.morku
3skilteles cesnako
pipiru,pagal skoni
acto ir aliejaus tiek,kad ismaisius neliktu daug skyscio
O prieskoniuose dar zoleliu prideta...petrazoliu,raudonelio...
Mano anyta konservuoja morkas cielas kaip sakant Daro jas su paprika-skonis tai Suzinosiu parasysiu
patarkite prasau kaip greitai pruosti morkytes ziemai-ar geriua supjuascius saldyti ar koncervuoti korietiskai
Tai kur tie uošvienių receptai
as irgi vis nesulaukiu:(