aš irgi norėčiau įkelti savo pirmąjį komplektuką... auskariukai
ir Karoliukai
QUOTE(L.o.v.e @ 2007 12 21, 11:51)
Vieno sukurimas gali buti apie 15lt, ir islaikymas tk kokie du litai per menesi, gal netgi litas.
kur jus matet toki hostinga? paprastiems mirtingiesiems sunkiai imanomas. plius vardo ispirkimas metams bent kokie 45 lt
QUOTE(reveka @ 2007 12 23, 14:10)
o karoliukai suverti ant troselio? ir kaip jis ziurisi neuzdengtas? man tai gryna viela ant kaklo
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 12 25, 14:58)
kur jus matet toki hostinga? paprastiems mirtingiesiems sunkiai imanomas. plius vardo ispirkimas metams bent kokie 45 lt
http://www.mypage.lt/ pavyzdziui cia galima susikurti, kol kas nemokamai
Papildyta:
QUOTE(reveka @ 2007 12 23, 16:10)
o man visai faini ant troselio, tokie kuklus. Man toki daug graziau negu perkrauti ar penkios eiles skirtingu, tokie jaunatviski pagal autores metus tai
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 12 25, 14:21)
o karoliukai suverti ant troselio? ir kaip jis ziurisi neuzdengtas? man tai gryna viela ant kaklo
na ten vielutė tokia, dažyta, ir šiaip pakankamai normaliai atrodo
QUOTE(Ambrozija @ 2007 09 06, 09:14)
Pagal mane apsimoka pirktis jau profesionalius, veriniams specialiai gamint, jei ruošies pardavinėt. Atsipirktų greitai
Man kol kas užtenka ir iš Senukų už ~ 6 Lt
Man kol kas užtenka ir iš Senukų už ~ 6 Lt
As irgi nusipirkau visai neblogus uz 6 lt Itariu tuos pacius
as norejau paklausti, kaip daromi auskariukai-kekės... reikia naudoti smeigtukus ar lankstote is vielutes? yra tokie intarpai su kabliukais, tada yra visokiu smeigtuku su kabliukais... pasimeciau
Zhaliaake - darant kekes gali pasirinkti ko nori - ar pagaliuku, ar smeigtku. Nelabai supratau apie ka tu kalbi, bet manau, jog jeigu nori pasidaryti tuos "kekinius" auskarus, tai tada tau reikia pasiimti grandineles gabala, ir pasiimti vinuku arba tu savo islankstytu kilpuciu, uzdeti karoliuka, ir ji su kilpute pritvirtinti pie grandineles. Bent jau as taip suprantu...