QUOTE(L.o.v.e @ 2007 12 17, 19:07)
Jutute, nereikia tingeti, ir siek tiek pasiskaitineti. Tiesa pasakius, interente ismokstama gal 10 kartu daugiau, negu gyvai. O ir cia matosi, atejai parasei ir isejai. Ar bent pasiskaitei zinute virs saves?
na drisciau nesutikti... internete gali susirasti pradziamoksli, schemu bet kaip jomis elgtis vistiek geriausia mokytis gyvai. kodel daug merginu buresi i ratelius kad ismoktu zgutus daryti ar tuos pacius burbuliukus? na gerai yra foto kaip padaryti burbula, taciau gyvai kitas vaizdas ir zymiai greiciau isikertama kas kaip
QUOTE(jutute @ 2007 12 18, 11:31)
L.o.v.e tik nereikia taip griežtai
...man reikia ne tik išmokti, bet ir turėti pažymėjimą,aš tą žinutę perskaičiau -tai vienas dalykas, o kitas-aš niekur neišėjau
Jeigu tu nežinai tai net nerašyk, juk aš klausiau gal kas žinot...
reiktu zinoti miesta. zinau kad Jurates akmeneliai organizuoja. bent jau Vilniuj taciau gal ir Kaune paorganizuoja.... tik nezinau kainu ir kokybes bet ju puslapyje yra info
QUOTE(L.o.v.e @ 2007 12 18, 18:53)
As negrieztai. O ta isejai juk rasiau ne tiesiogine prasme. O as juk ir sakau - yra visagalis internetas. Reikia netingeti ir paieskoti. Kiekvieni normalus uzsiemimai tures apie save nors kiek informacijos internete. O jeigu ne, tada as tirkai suabejociau, kas ten per kursai
ne visi kursai gali buti skelbiami internete. kodel? nes ne kiekviena organizacija turi savo puslapi ir ten talpina informacija? kodel? nes susikurti normalu puslapi kainuoja... ne visi nori investuoti ir t.t. todel nereik abejoti kursais apie kuriuos info ner internete. o kad postai rasyti auksciau grieztoki pastebejau ir as.