sveikos merginos,
esu naujoke kas liecia karoliukus. bet man tikrai labai patiktu toks uzsiemimas, jei tik zinociau nuo ko viska pradet
man atrodo viskas taip sudetinga
gal kas gali man padet?
QUOTE(Jurgitele19 @ 2008 08 20, 13:28)
sveikos merginos,
esu naujoke kas liecia karoliukus. bet man tikrai labai patiktu toks uzsiemimas, jei tik zinociau nuo ko viska pradet
gal kas gali man padet?
gal kas gali man padet?
Visu pirma persiskaityk sia tema, nes bus atsakyta ir kaip pradeti ir i kitus rupimus klausymus
skaitau,ziurineju ir net akys jau raibsta
QUOTE(Jurgitele19 @ 2008 08 20, 16:03)
skaitau,ziurineju ir net akys jau raibsta
Ne tik skaityk, bet ir bandyk kažką daryti
QUOTE(jediara @ 2008 08 20, 20:22)
Ne tik skaityk, bet ir bandyk kažką daryti
prisipirkau visokiu daikciuku,tik nezinau nuo ko net pradet.pasimeciau
Sveiki perskaiciau kruva temu ir shemu bet vis tiek tas zgutas man neiseina gal turit kazkokiu normaliu shemu zguto nerimo
QUOTE(i3rigita @ 2008 08 21, 12:39)
Sveiki perskaiciau kruva temu ir shemu bet vis tiek tas zgutas man neiseina gal turit kazkokiu normaliu shemu zguto nerimo
nepergyvenk, ne tau vienai neiseina. Ir man ir as nesuprantu tokiu schemu.
Pradedu nerti zguta o tada antra karoliuku linija kaip uzdet? as bandau ten uznerti bet makaliuze iseina veliau karoliuku padaugeja tada pamazeja....
gal kas turi varlytes schemute ???
kas galetu pasakyt kur butu galima rast visokiu yrankiu pirkt karoliuku verimui kaune? noreciau adatos (kolkas tik zilkos nusipirkau...) dar galvoju apie vielutes, karoliuku kur gaut ir kitu reikiamu daiktu..
QUOTE(*kitty @ 2008 08 29, 17:42)
kas galetu pasakyt kur butu galima rast visokiu yrankiu pirkt karoliuku verimui kaune? noreciau adatos (kolkas tik zilkos nusipirkau...) dar galvoju apie vielutes, karoliuku kur gaut ir kitu reikiamu daiktu..
Spec adatą pirkau Droge. Biseris pigus yra Netoli Zanavykų turgaus (Aukštaičių g), einant link turgaus po dešine puse rasi Audinių parduotuvę. Dar pigu yra bazėj, tik reik paieškot
Įrankius aš pirkau Senukuose, bet kitos sakė Muravos g, netoli Hyper Maximos, yra kokybiškesnių
Troselį ir kt priedus vėriniams vert pirkaus pas Valę (Urmo bazė, rytų rampos 4 sandelys) arba iš internetinių parduotuvių.
Swarovskius - Ciklantoj, Laisvės alėjoj, priešais Sodrą.
Swarovskiu vaziuokit prie hyper maxima, kaune...ten yra telefonu parduotuve, jie su swarovskiais puosia...ir juos pardavineja...o kainos dar mazesnes nei ciklantoj...ir labai didelis pasirinkimas...galesiu vakare net kainyna ju ir kataloga atsiusti...kas nores i az...dabar ne rpie savo kompo, tad...
o siiap mazdaug...kur ciklantos vienas 30 ct, tai ten apie 21 ct...kaina akivaizdi...
o siiap mazdaug...kur ciklantos vienas 30 ct, tai ten apie 21 ct...kaina akivaizdi...