Ilgį , pačių galiukų gal ne ilgį, skersmenį, kitaip sakant, jei žiūrėtumem į replytes tiesiai į jų plosuosius galiukus, tai matytumem du blynukus, tai apie tų blynukų skersmenį kalbam, taip?
Ačiū merginos . Išmatavau - 4,5 cm . Va todėl man ir sunku reples suvaldyti - per ilgos, kaip ir galvojau. Ieškosiu trumpesniais galais. Nors kilputės ir gražios gaunasi, nedidelės, bet kainuoja daug prakaito, sunku suspausti ir t.t. Žodžiu, nepatogios ....
Na taip, ilgokos. Bet geriau turėti dvejas. Jei, Miglute, pažiūrėtum į Auskarų temą, tem bea Tau įkėlė paveikslėlius, kaip padaryti apsuktą kilputę. Tai va ten replytės abejos papieštos: vienos kur susispaudžia plokštuma, kitos - tik apvalūs kūgiai
Na taip, ilgokos. Bet geriau turėti dvejas. Jei, Miglute, pažiūrėtum į Auskarų temą, tem bea Tau įkėlė paveikslėlius, kaip padaryti apsuktą kilputę. Tai va ten replytės abejos papieštos: vienos kur susispaudžia plokštuma, kitos - tik apvalūs kūgiai
gal kuri gali man paaiskinti kaip pasidaryti verinuka ant kaklo - jis atrodo kaip virvute - angliskai robe vadinasi, klausiau jau kokius tris kartus, bet taip niekas man ir nepadejo
gal kuri gali man paaiskinti kaip pasidaryti verinuka ant kaklo - jis atrodo kaip virvute - angliskai robe vadinasi, klausiau jau kokius tris kartus, bet taip niekas man ir nepadejo
Truputį smulkiau nupasakok, ką turi minty. Ta virvutė ji iš biserio karoliukų? Tai ji neriama, ją čia forume merginos žgutu vadina. Labai gražius žgutus neria gudė
Sveikos mergaites. Na labai nesijuokite del kvailu klausimu, taciau as kaip pradedanti noreciau paklausti: pirma- kur galima isigyti tu znyplyciu (nes lietuviskuose internatiniuose jie neturi). O antra- kur galima butu nueiti apsimokyti karoliuku verimo paslapciu Kaune? Na ir trecia- matau, kad jus nurodote ir ivairius amerikietiskus saitus, kur yra tikrai didelis pasirinkimas karoliuku. Sakykite ar ir is ten uzsisakinejate? (klausiu, nes viename radau, kad parduoda tik tiem kas turi didmenininko licenzija, o tai reiskia, tik imonem). Ir ar patikima, jei taip?