na tai su pirma galima...o del kurimo puslapio paciai...jei apie tai nieko nenutuoki, ti kazin...be to su antra nuoroda...galima pasidaryti...uz hostinga susimoki 1 lt, susikuri puslapi pagal juos ir fsio...
Pasiskaityk jie tik adresa suteikia ir uz tris litus (jeigu tu apie ten.lt)
nu gal maisau ka... bet galima per pirmaji kurtis tuomet.susikurti tai tikrai nesusikurs, jei to neismano...pasiskaityt neuteks apie tai...
Yra visai paprastuciu programeliu, kaip tarkime front page arba web page maker . Ten net mokintis nereikia
nu nzn...gal, nesiginciju... bet...nu mano kitokia nuomone... manau, kad jei taip paprasta butu, niekas nemoketu tokiu dideliu pinigu uz puslapiu sukurima...be to mano vyras tuo uzsiema, tai mazdaug matau kaip tai vyksta...
o tie kur nurodyti...tai visu pirma visai nerimtas puslapis, kuris neaisku kaip veiks, t.y. daznai neveiks......ir ji paleidziant normaliai, taip pat reikia moketi metini mokesti...tas pats kaip freewebs ir kt...
o siaip ko mes cia gincijame... kiekviena turi savo nuomone ir prie jos likim... manau kiti dar kitaip pasisakytu, neissemiama tema...
o tie kur nurodyti...tai visu pirma visai nerimtas puslapis, kuris neaisku kaip veiks, t.y. daznai neveiks......ir ji paleidziant normaliai, taip pat reikia moketi metini mokesti...tas pats kaip freewebs ir kt...
o siaip ko mes cia gincijame... kiekviena turi savo nuomone ir prie jos likim... manau kiti dar kitaip pasisakytu, neissemiama tema...
Na kodelgi ginciames . Internete , bent jau man, dazna problema, kad tono nesigirdi zmogau, pagal tai daug gali nuspresti - piktas jis ar ne. Bet pati rasei, kad sukuri ir fsio. Na, nelabai nusimanantiems tokios reikaluoser (kaip pvz. as ) tai gerai, ir dziaugiesi, kad apskritai veikia
ne tai as ir sakau, kam ko reikia...jei tinka tai gerai...irmius nurode pvz kuris jai tiktu , as ir nurodziau...supratau, kad reikia nemokamai...anie sudetingesni ir reikia moketi kad veiktu normaliai...tai manau mano nurodytas, veiktu normaliai, butu paprasta susikurti ir tt...o apie tavuosius nieko nesakau...jei tau tinka, naudok...kiek aplink mane kas tuos variantus yra isbande su laiku nepatiko...ir viskas...
dabar tik kam to reikia, tegu atsirenka ir fsio..
dabar tik kam to reikia, tegu atsirenka ir fsio..
Uzteks gincytis del tu puslapiu
Gal kas galit man pasakyti, kaip reikia normaliai nufotkint darbeli?
Nu niekaip nesigauna...
Gal kas galit man pasakyti, kaip reikia normaliai nufotkint darbeli?
Nu niekaip nesigauna...
jei apie papuosala kalbi, tai pabandyk naudoti makro rezima fotoaparate...pasirink naturalia dienos sviesa (neblogai giedra diena) ir darbeli pasidek ant balto pavirsiaus, tam labai gerai tinka baltas popieriaus lapas...pabandyk...
Aciu
Pabandysiu
Pabandysiu
Sveikos, norejau paklausti, gal kas gyvena Kaune ir daro uzsakymus internetu ivairiausiu karoliuku ir kitu ivairiu priemoniu? Gal butu galima uzsisakyti su kuo nors kartu?
Jeigu nori, galime uzsisakyti kartu is tavokaroliukai.lt , nes man ten reikia vos poros detaliu, tai galim susijungti