Nu nezinau, kas tau ten nesigauna, bet zinok, kad as kol ismokau padorias kilputes pasidaryti sugadinau 50m. vielos. Bet ji buvo labai stor ir kieta, netokiems tikslas, taciau dabar galiu pasigirti, kad man gaunasi lygios grazios kilputes. Bandyk dar pagal cia daryti:
http://www.auksarank...topic.php?t=193
Na man tai tos kilputes pakankamai greitai pradejo darytis grazios pirmos aisku nekokios buvo, bet viskas ateina per darba nei vienas negime mokedamas.
Norejau paklausti, kokia detale dedama, norint, kad akmenukas butu pakabuku, t.y. kad ji butu galima uzverti ant grandineles?
Norejau paklausti, kokia detale dedama, norint, kad akmenukas butu pakabuku, t.y. kad ji butu galima uzverti ant grandineles?
cindy, tokį turi galvoj?
kadangi as wel tingejau skaityti tema, tai turiu klausimeli
as noriu pasidaryti kaklo papuosala zinau kaip, bet wa, kokia wirvute naudot?
su siulu manau nekas bus...
patarkit, prasau
as noriu pasidaryti kaklo papuosala zinau kaip, bet wa, kokia wirvute naudot?
su siulu manau nekas bus...
patarkit, prasau
Ant troselio. O dabar nori nebori teks pasiskaityti tema ir suzinoti kaip juo naudotis. Jis dar vadinamas juvelyrine vielute, metalizuota vielute, juvelyriniu siulu
QUOTE(L.o.v.e @ 2008 07 03, 22:05)
Ant troselio. O dabar nori nebori teks pasiskaityti tema ir suzinoti kaip juo naudotis. Jis dar vadinamas juvelyrine vielute, metalizuota vielute, juvelyriniu siulu
Aciu labai
Ingare - tikrai kalbeta sioje temoje, prasau pasiskaityti
sveikos, norėjau paklausti, kaip šiame paveikslėlyje va čiaaaaaa yra užtvirtinami karoliukai, kad jie nesislankiotų na nežinau ar aiškiai paklausiau
QUOTE(**SM** @ 2008 07 09, 11:44)
sveikos, norėjau paklausti, kaip šiame paveikslėlyje va čiaaaaaa yra užtvirtinami karoliukai, kad jie nesislankiotų na nežinau ar aiškiai paklausiau
spaustukais
QUOTE(sssss @ 2008 05 18, 14:41)
Labas. As ir pradedancioji. Skaiciau ir neradau apie video pamokeles. Paziurekit www.youtube.com Ivesti Karla Kam. Labai ziurint daug ka galima ismokt.
Papildyta:
Surasysiu kokias man pavyko surasti internetines parduotuves:
www.swpasaulis.com
www.rankdarbiai.com
www.karoliai.com
www.auksarankems.info
www.hobera.lt
www.beads.lt
www.fixidejos.lt
www.perliukas.lt
www.tavokaroliukai.lt
www.karoliukai.lt/index.php?nt=karoliukai