O faina, visada norėjau išmokti akmenį taip apnerti, kad matytųsi abi pusės
Aš va taip darau http://businka-lisa.....com/13622.html
Gal kam pravers.
Va kaip grazu. Reikes ir man pasimokinti apnerti tuos akmenukus, labai jau graziai atrodo. O gudes schema man nelabai suprantama, cia matyt todel, kad rusiskai nemoku, nu bet nieko, isbandysiu seavos schemute
Ten akmuo priklijuojamas prie medžiagos ir pirma eilutė karoliukų apsiuvama ant medžiagos aplink akmenį...o taliau viskas aišku ir kalbos nemokant...
jeigu galit įdėkit kuri nors kokią paprastą schemutę su paaiškinimais pradžiai nusipirkau repliukes(turbūt nelabai tinkamas) bandysiu pradėt
QUOTE(L.o.v.e @ 2008 01 19, 17:51)
nijoliux - pas ja ten tik 1/1000 prekiu padeta. Visko ko nori reikia pasiklausti pas ja. Tika as snekejau ne apie reples, bet apie vielute. Bet gali ir replyciu pasiklausti
ar cia sneka eina apie bazes 4 sandelyje esanty skyriu?vakar kaip tik tenbuvau bet nieko nemaciau o gal kitoj rampoj?ne raudonoj?
oj, pasirodo kilpelę padaryt sunku ir dar kaip Turiu tas tipo apvalias replikes iš senukų, bet ar ten turi būt plokštuma ar ne, ar visai apvalu nes mano yra su plokštuma, o toliau visur kitur apvalu. bet ta plokštuma tokia lygu su dantukais, lyg be, žodžiu nėr visai lygu. gal supratot, ką čia suvėliau Tai va, man šiek tiek apsigrando vielutė darant kilpikę
QUOTE(fishke @ 2008 01 30, 15:32)
oj, pasirodo kilpelę padaryt sunku ir dar kaip Turiu tas tipo apvalias replikes iš senukų, bet ar ten turi būt plokštuma ar ne, ar visai apvalu nes mano yra su plokštuma, o toliau visur kitur apvalu. bet ta plokštuma tokia lygu su dantukais, lyg be, žodžiu nėr visai lygu. gal supratot, ką čia suvėliau Tai va, man šiek tiek apsigrando vielutė darant kilpikę
turiu ir as sitas,kur truputi su plokstuma,nelabai jos tinkamos.ir dar kitas is senuku turiu,ziedams daryt(taip panasiai vadinasi) bet jos tinka tik plonai vielutei,o nuo storesnes issikraipo
sunku sunku vargstu ir as,atrodo tik,kad lengva,bet tobulai sulankstyt vargeli tu mano kaip sunku
QUOTE(seava @ 2008 01 30, 16:37)
turiu ir as sitas,kur truputi su plokstuma,nelabai jos tinkamos.ir dar kitas is senuku turiu,ziedams daryt(taip panasiai vadinasi) bet jos tinka tik plonai vielutei,o nuo storesnes issikraipo
sunku sunku vargstu ir as,atrodo tik,kad lengva,bet tobulai sulankstyt vargeli tu mano kaip sunku
a daug vielos jau išgadinai ir nuo kokios geriau išvis pradėt? aš tai"protinga" užsisakiau tik tuos smeigtukus pasidabruotus, o paprastos vielos pabandymams tai nea Jaučiu, kad visus pasidabruotus išgadinsiu
QUOTE(fishke @ 2008 01 30, 15:40)
a daug vielos jau išgadinai ir nuo kokios geriau išvis pradėt? aš tai"protinga" užsisakiau tik tuos smeigtukus pasidabruotus, o paprastos vielos pabandymams tai nea Jaučiu, kad visus pasidabruotus išgadinsiu
tai geriau pakentek negadink gero daikto as zinau,kad 0,6 mm tam tinka,o 0.3 apvyniojimam nebent,nes kilputem tikrai per plona.
is senuku,geliu skyriaus nusipirk vielutes,ji nepasidabruota(nors gal ir tokios turi ,nemaciau)bet bandymam gerai ir pigiau kol ismoksi
Papildyta:
QUOTE(seava @ 2008 01 30, 16:56)
tai geriau pakentek negadink gero daikto as zinau,kad 0,6 mm tam tinka,o 0.3 apvyniojimam nebent,nes kilputem tikrai per plona.
is senuku,geliu skyriaus nusipirk vielutes,ji nepasidabruota(nors gal ir tokios turi ,nemaciau)bet bandymam gerai ir pigiau kol ismoksi
as nematavau kiek metru,bet daug isnaudojau
QUOTE(fishke @ 2008 01 30, 15:40)
aš tai mokinausi ant sąvaržėlių , nusipirkau kanceliarinėse tokias balto metalo vidutinio dydžio ir naikinau
QUOTE(lukasta @ 2008 01 30, 19:23)
aš tai mokinausi ant sąvaržėlių , nusipirkau kanceliarinėse tokias balto metalo vidutinio dydžio ir naikinau
geras
Kilputėms daryti draugė labai geras repliukes nupirko "Ciklantoje".
O kilputes mokiausi daryti ant varinės vielos, nes buvo gaila pasidabruotą naudoti.
O kilputes mokiausi daryti ant varinės vielos, nes buvo gaila pasidabruotą naudoti.