Yra pas ją replyčių . Kaip tik šeštadienį demonstravo vienai pirkėjai kaip daryti žiedukus ir kaip su tom pačiom replytėm vielytę galima nukirpti...
tai kokių ir kiek reikia replikių
Replyciu nukirpimui, ir apvaliu replyciu
sveikos
man dar toks klausimas iskilo,kaip ir is ko padaromi tokie vieluciu galiukai.Nacyte labai prasau nesupykti,kad pasinaudojau sita nuotraukele ,bet kitos vaizdines priemones neradau.o ir darbelis labai grazus,galima ziuret ir ziuret
gal cia karoliukai uzmauti arba yra pirkt kazkokiu spec uzbaigimu
man dar toks klausimas iskilo,kaip ir is ko padaromi tokie vieluciu galiukai.Nacyte labai prasau nesupykti,kad pasinaudojau sita nuotraukele ,bet kitos vaizdines priemones neradau.o ir darbelis labai grazus,galima ziuret ir ziuret
gal cia karoliukai uzmauti arba yra pirkt kazkokiu spec uzbaigimu
Vat, tikiuosi, kad naca nesupyks, bet skaiciau auksarankese, kad cia klijai ir karoliukas...
Siaip jau reples geriau pirkti geras, kad nebraizytu sidabro, kad nuopaudu neprisitrin tumete, as ir su geromis prisitryniau, tai dabar nusipirkau antras, ju rankeneles skirtingos ilgio ir minkstumo, tai kaitalioju. O ploksciu replyciu lygiu pavirsiumi tikrai reikia, tik nepirkit labai ilgomsi nosimis, kaip kad buna ukiniu prekiu parduotuvese, nes tada jos prasisuka, neyuztaka jegos ir tikslumo. Geriausia visutinio ilgio, nusmailejancios i gala ir gero metalo.
help
nesusidoroju su sita juostele.atrodo taip viskas paprasta,bet be shemos man niekaip neissilanksto...
nesusidoroju su sita juostele.atrodo taip viskas paprasta,bet be shemos man niekaip neissilanksto...
Man atrodo - paimta 3 karoliukai ir suverti į ratuką. Po to imta 2 karoliukai ir su vienu iš pirmų trijų vėl padaro ratuką. ir taip toliau...
QUOTE(gude @ 2008 01 24, 17:23)
Man atrodo - paimta 3 karoliukai ir suverti į ratuką. Po to imta 2 karoliukai ir su vienu iš pirmų trijų vėl padaro ratuką. ir taip toliau...
aciu labai bandysiu.. nors siandien galva kaip puodyne ,bet po to ,kai perskaiciau penkis kartus,jau pradedu suprast
pavyko pavyko
dar kart aciu gude
cia tik bandymas i tai ka apveriau neziurekit ,nes ka turejau,ant to ir bandziau... eh kaip smagu,iveikiau bet galiu pasakyt,oi kaip nelengva .isivaizduoju profam,juokas ima is tokio sudetingo darbo,bet manes karoliukai dar nenori klausyt, o shema perprast isvis
dar kart aciu gude
cia tik bandymas i tai ka apveriau neziurekit ,nes ka turejau,ant to ir bandziau... eh kaip smagu,iveikiau bet galiu pasakyt,oi kaip nelengva .isivaizduoju profam,juokas ima is tokio sudetingo darbo,bet manes karoliukai dar nenori klausyt, o shema perprast isvis
Seava, dabar tu mane pamokyk...
Čia ta juostele apnėrei akmenuką?
Iš vienos pusės tokia juostelė ir iš kitos? Ties briauna sujungta?
QUOTE(gude @ 2008 01 25, 13:05)
Seava, dabar tu mane pamokyk...
na va graziausiai,mokytoja mokyt reikia tuoj as visa shema surasiu ir idesiu
Papildyta:
prasom