Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės, papuošalai plaukams

QUOTE(net_nzn @ 2008 10 14, 09:06)
giriu visas be isimties - jusu darbeliai tikrai fantastiski.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
radau rankdarbiuose ale surinkta - sege/perforuota diska http://www.rankdarbi...age.php?pID=308
man regis surinkimas bus tokis, kad ant apatines dalies su dantukais uzdedi virsutine dali su skylutem ir dantukais uzspaudi. Isvaoje - dantukai matomi virsutineje - graziojoje seges puseje. smile.gif

Aciu, bandysiu daryti smile.gif
Atsakyti
gal kas turit shemu kurios tiktu tokioms sagems daryt? kaip 1 psl inores (ne spilku)
Atsakyti
Man asmeniskai graziausios sages tai yra su ivair.senoviniais atvaizdais , Mona Liza ir t.t , is modelino su visokiais graziais meniskais paveiksliukais...Tik gaila man dar iki tokiu toli grazu doh.gif ax.gif
Atsakyti
Pabandžiau ir aš pagaminti sages, net neplanavau jų kada nors daryti, bet išsireikalavo. biggrin.gif http://jovi.lt/index.php?link=sages
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2008 08 10, 22:03)
laputaitexxx ačiū  wub.gif

Na kad jau prisiminta ta mano senoji juodoji, tai dabar parodysiu naują panašią su raudonu. ax.gif

user posted image

labai miela smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
labai noriu ismokti daryti sages, nu nesuprantu ir viskas. Kitty, labai grazi sage. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimasalt @ 2008 10 26, 16:21)
labai noriu ismokti daryti sages, nu nesuprantu ir viskas. Kitty, labai grazi sage. thumbup.gif

dekui blush2.gif
as tai pirmiausiai pasidariau ta "takeli" is zydro stiklo, paskui siuvau biseriu, ir zaliais karoliukais. viska pritvirtinau prie pagrindo - sage iskepta bigsmile.gif
Atsakyti
o kažin tas didelis segtukas į plaukus netrugdo gyventi? ax.gif . Atrodo nepatogiai. Bet jau tikrai pasakiško grožio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedras dangus @ 2008 11 02, 16:46)
o kažin tas didelis segtukas į plaukus netrugdo gyventi? ax.gif . Atrodo nepatogiai. Bet jau tikrai pasakiško grožio thumbup.gif

ir as taip pamaniau del plauku, bet vistiek grazu
Atsakyti
Gumytė plaukams. smile.gif
user posted image
Atsakyti
bububla, tokią ir vietoj apyrankės galima nešiot. thumbup.gif
Atsakyti