Dėkui, bububla, už įvertinimą
! | Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos. Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
Ar esat jas dare sages ant pergoruoto pagrindo is karoiliuku, svarowskiuku pagal kazkokia schema? Dabar deliojuojsi vien atokia, bandau ir taip ir anaip, tai noretusi pasiziuret kaip kas nors padaret? Turiu toki plan prie klipsiuku prideti sage, tik noreciau kampuosto, o diskai visu apvalus, tai vis delioju delioju klosteles:)
[quote=inore,2007 10 31, 11:42]
blaxtiena ačiū
Va dar vienas mano darbelis.
oi, koks grozis ta tamsi plunksnotoji...
blaxtiena ačiū
Va dar vienas mano darbelis.
oi, koks grozis ta tamsi plunksnotoji...
Pasirodau ir aš su savo nauju segtuku plaukams
Blansyte nerealaus grožio darbelis papasakok trumpai kaip gaminai? kriauklėje sudėti akmenėliai klijuoti? nesimato a nei vieno dygsnio
blansyte labai grazios tavo tokio tipo sages
Blansyte, sage nuostabi, saunuole
Aciu mergaites.
Law,ten viskas siuta su zilkute,uztat ir nesimato .Laikosi labai tvirtai.Ta kriaukle irgi prisiuta,o paskui i tarpus kitkas.
Law,ten viskas siuta su zilkute,uztat ir nesimato .Laikosi labai tvirtai.Ta kriaukle irgi prisiuta,o paskui i tarpus kitkas.
Koks gražus segtukas Matosi ,kad nemažai dcarbo įdėta, labai kruopščiai atliktas, šaunuolė
gal kas turit sito segtuko schemute ? http://public.fotki....plaukus004.html
tai paklausk galerijos savininkes