blaxtiena ačiū
Va dar vienas mano darbelis.
inore, tiesiog fantastika! O ant ko ten pritvirtinai plunksnas? Čia sagė ar šiaip papuošimas?
! | Merginos, necituokit visos žinutės su visomis nuotraukomis! Galima juk kreipiniu parašyt, pagirt kūrėją. |
Ambrozija ačiū
plunksnas pritvirtinau su vielute, su ta pačia kur lanksčiau tuos išraitymus, tiesiog sukau aplink plunksnas, čia gali būti sagė į švarkelio atlapą, galimas variantas ir į plaukus, naudoti pagal poreikius.
plunksnas pritvirtinau su vielute, su ta pačia kur lanksčiau tuos išraitymus, tiesiog sukau aplink plunksnas, čia gali būti sagė į švarkelio atlapą, galimas variantas ir į plaukus, naudoti pagal poreikius.
Monikule... ačiū visai nebloga mintis padaryti su baltom plunksnom, butinai pabandysiu.
Inore, labai sauni sage, vakar kaip tik per Dviracio zinias blondine i plaukus panasia buvo isisegusi
QUOTE(Aistiene @ 2007 11 06, 11:12)
Inore, labai sauni sage, vakar kaip tik per Dviracio zinias blondine i plaukus panasia buvo isisegusi
Ačiū
Padariau dar kelias į plaukus, ryt pabandysiu ką nors nufotografuoti.
Merginos puikūs darbeliai
norėjau ir aš jums parodyti keletą sagių savo sukurtų...
deja nuotraukytėje jos kartu su auskariukais dvi, tai gal nesupyks moderatorės...
norėjau ir aš jums parodyti keletą sagių savo sukurtų...
deja nuotraukytėje jos kartu su auskariukais dvi, tai gal nesupyks moderatorės...
Inore, labai graži sage Prie kokios paprastos vakarinės suknelės labai gražu būtų
O Atlante's nuotraukyčių kažkodėl man nerodo
O Atlante's nuotraukyčių kažkodėl man nerodo
QUOTE(jurosperle @ 2008 01 04, 19:45)
nėra žodžių, kaip gražuuu