Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės, papuošalai plaukams

blaxtiena ačiū blush2.gif

Va dar vienas mano darbelis. ax.gif

user posted image
Atsakyti
inore, tiesiog fantastika! thumbup.gif O ant ko ten pritvirtinai plunksnas? Čia sagė ar šiaip papuošimas?

! 
Merginos, necituokit visos žinutės su visomis nuotraukomis! Galima juk kreipiniu parašyt, pagirt kūrėją.
Atsakyti
Ambrozija ačiū rolleyes.gif

plunksnas pritvirtinau su vielute, su ta pačia kur lanksčiau tuos išraitymus, tiesiog sukau aplink plunksnas, čia gali būti sagė į švarkelio atlapą, galimas variantas ir į plaukus, naudoti pagal poreikius. biggrin.gif
Atsakyti
inore labai graŽi sagė, isivaizduoju kaip atrodytu jaunajai iš baltų plunksnų wub.gif aišku ant galvos, ty šukuosenoj wink.gif
Atsakyti
Monikule... ačiū aciuks.gif visai nebloga mintis padaryti su baltom plunksnom, butinai pabandysiu. 4u.gif
Atsakyti
Inore, labai sauni sage, vakar kaip tik per Dviracio zinias blondine i plaukus panasia buvo isisegusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistiene @ 2007 11 06, 11:12)
Inore, labai sauni sage, vakar kaip tik per  Dviracio zinias blondine i plaukus panasia buvo isisegusi  biggrin.gif

Ačiū ax.gif

Padariau dar kelias į plaukus, ryt pabandysiu ką nors nufotografuoti. rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos puikūs darbeliai 4u.gif
norėjau ir aš jums parodyti keletą sagių savo sukurtų... ax.gif
deja nuotraukytėje jos kartu su auskariukais dvi, tai gal nesupyks moderatorės... 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Inore, labai graži sage smile.gif Prie kokios paprastos vakarinės suknelės labai gražu būtų smile.gif
O Atlante's nuotraukyčių kažkodėl man nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2007 10 02, 22:13)
Jega! thumbup.gif Nepaprastai originalu. wub.gif

Superinė thumbup.gif
Atsakyti
Kalėdinė dovana močiutei smile.gif Sagė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurosperle @ 2008 01 04, 19:45)
Kalėdinė dovana močiutei smile.gif Sagė
user posted image