Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės, papuošalai plaukams

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 27, 13:54)
Nu rasau rasau

oho! o cia visaip ne taip daroma, negu as isivaizdavau blush2.gif
Esu jums be galo dekinga. 100x aciuks.gif Kai tik turesiu ko man reikia, tai bandysiu ir pasirodysiu.
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 03 27, 14:17)
oho! o cia visaip ne taip daroma, negu as isivaizdavau blush2.gif
Esu jums be galo dekinga. 100x aciuks.gif  Kai tik turesiu ko man reikia, tai bandysiu ir pasirodysiu.

mirksiukas.gif lauksim
Atsakyti
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Lady Rose, gražu wink.gif

Maniškė ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 27, 12:54)
Nu rasau rasau

Kaspinus, juosteles, karoliukus, blynukus ir kitus sudukus siuvame prie filco blynelio. Prisiuvame pirma juostele ar kaspinuka jei reik, paskui seka akmenelio tupdymas i viduriuka, paskui apsiuvinejimas karoliukais Paciam paciam gale pasidarom odos lopineli, jame isgreziame dvi skylutes ir isneriame tik uzsegimo galvute ir adatele. Tada filco pusele ir odos pusele istepame moment klijais ir po 10 minuciu kai abi puses isdziusta- suglaudziame

ir as dekinga uz info, jau anksciau buvau klausus bet nei viena neatsake 4u.gif aciu tau 4u.gif
Atsakyti
o stai mano pirmoji sage
user posted image
Atsakyti
LADY ROSE, GRAZI SAGE thumbup.gif

DAR MANO VIENAS DARBELIS SIANDIENOS
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 03 26, 18:28)
nu sakau ir čia pasigirsiu savo derlium, tik nevargsiu visų dėdama, prašom kam įdomu užsukt  biggrin.gif

http://public.fotki....alai/page3.html

SUPERINIAI darbeliai... thumbup.gif dauguma labai labai gražūs wub.gif
Atsakyti
"Užspirgėjau" ir aš pabandyti su filcu wub.gif Pradėjau paieškas, paskambinau į CUP'o "Geras akis" (tel. 2757662), tai lapelis 30x45 cm - 18 lt. Ar čia gera kaina? g.gif
Nors pažiūrėjus čia, kainos žymiai mažesnės... Ar lankėtės šioje parduotuvėje? wink.gif
Atsakyti
o cia dar
http://www.ornamenta...l-products.html
Bet kodel toks kainu skirtumas? Koks jis turi buti, tas filcas?

Ir dar vienas klausimas, kokie tie klijai moment? Tie super moment, ar tie kurie dziuna ilgiau ir minkstesni, kai isdziuna. Ar gali but tie super moment? ax.gif nesuluz, jei bus sage kieta?
Atsakyti
Labas vakaras.
Pagaliau ir as padariau savo pirma sage. Esu labai ja patenkinta ax.gif
Laukiu kritikos mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Labas vakarėlis ax.gif O čia manoji sagė ax.gif Modelinas,perlai,karakulis
user posted image
Atsakyti