Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės, papuošalai plaukams

Merginos filco ieskokite rankdarbiu parduotuvese, zinau vilniuje prekiauja senasnaujas www.senasnaujas.lt jie prekiauja ir gyvai ne tik internetineje prekyboje.
Atsakyti
filco, kitaip dirbtinio veltinio yra parduotuveje prie kalvariju turgaus biggrin.gif . Einat tiesiai, visada tiesiai ir pasukat i desine ir po kaire kiek norit to filco biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Ingusia už nuoroda, pažiurėjau kur ta parduotuvė randasi, tai visai netoli mano darbo, tai varysiu šiandien flico užsipirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki. Tai kaip suprantu ant to flico tvirtinam akmenukus, biseri ir tt. O prie ko ir kaip tvirtinamas uzsegimas ir tos "falbankos"?
Buciau dekinga uz ats. ax.gif
Atsakyti
cia mano naujausias sagiukas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos dar kalusimukas, o kokio storio Jus perkat filca.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 03 25, 21:19)
cia mano naujausias sagiukas  biggrin.gif

o tas akmenukas rankomis, kazkaip padarytas, gal is modelino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paris Hilton @ 2009 03 26, 09:59)
o tas akmenukas rankomis, kazkaip padarytas, gal is modelino  biggrin.gif

cia medinukas isdegintas ir dazytas.... mirksiukas.gif
Atsakyti
nu sakau ir čia pasigirsiu savo derlium, tik nevargsiu visų dėdama, prašom kam įdomu užsukt biggrin.gif

http://public.fotki....alai/page3.html
Atsakyti
AURELIJA_MA, PUIKIOS SAGES wub.gif

AVIACIJA, OGO KIEK DAUG SAGIU, BET LABAI GRAZIU, ISPUDINGOS thumbup.gif

IDESIU SAVASIAS KELIAS
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Parasykit prasom, kaip tvirtinamas uzsegimas ir prie ko? Prie to flico ar prie ko? ax.gif
Atsakyti
Nu rasau rasau

Kaspinus, juosteles, karoliukus, blynukus ir kitus sudukus siuvame prie filco blynelio. Prisiuvame pirma juostele ar kaspinuka jei reik, paskui seka akmenelio tupdymas i viduriuka, paskui apsiuvinejimas karoliukais Paciam paciam gale pasidarom odos lopineli, jame isgreziame dvi skylutes ir isneriame tik uzsegimo galvute ir adatele. Tada filco pusele ir odos pusele istepame moment klijais ir po 10 minuciu kai abi puses isdziusta- suglaudziame
Atsakyti