Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės, papuošalai plaukams

QUOTE(aurelija_ma @ 2009 03 20, 18:42)
pvz. panoramoje, Tiimari parduotuvele yra jo pirkti  mirksiukas.gif niu cia gal ir nepigiausiai, bet prie to pacio pasivaiksciojimo, galima uzeiti ir ten ir nusipirkti  mirksiukas.gif  rolleyes.gif

Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilona78 @ 2009 03 23, 09:49)

Aciu uz info  4u.gif

ner uz ka, vilnietes gal ka bruksteles kas ir kaip ir kur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2009 03 20, 17:08)
Oho gooda koks grozis wub.gif

QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2009 03 20, 18:24)
gooda , nuostabios sagės wub.gif  wub.gif

Aciu mergytes, smagu, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
gooda , labai grazu wub.gif kada nors ir as ismoksiu tokias grozybes daryt blush2.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif
Jungiuosi ir aš prie jūsų kompanijos, visų darbeliai labai gražus
Sagės daryti pradėjau dar visai nesenai
Rodausi savo bandymus

pirmoji mano daryta sagė

user posted image

Ir dar kelios:

user posted image
user posted image

Dar turiu klausimėlį Vilnietėms, kur jūs perkate tą medžiagytę Flicą, nes kiek bandžiau ieškot vis neužtaikau nusipirkt, iki dabar kaip pagrindą naudojau kartona, aptrauktą plona juoda medžiagyte, bet labai jau daug klijavimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(redushka13 @ 2009 03 24, 17:44)
Sveikos visos  smile.gif
Jungiuosi ir aš prie jūsų kompanijos, visų darbeliai labai gražus
Sagės daryti pradėjau dar visai nesenai
Rodausi savo bandymus

pirmoji mano daryta sagė

kaip grazu thumbup.gif
net nepasakyciau kad pirmoji, labai kruopsciai padaryta, saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shura: 24 kovo 2009 - 17:01
QUOTE(redushka13 @ 2009 03 24, 17:44)

Dar turiu klausimėlį Vilnietėms, kur jūs perkate tą medžiagytę Flicą, nes kiek bandžiau ieškot vis neužtaikau nusipirkt, iki dabar kaip pagrindą naudojau kartona, aptrauktą plona juoda medžiagyte, bet labai jau daug klijavimo  doh.gif

sveika, sagiukai grazuciai thumbup.gif , bet kur filco gauti tai tame paciame puspapyje virsuje brukstelta panoramoje, jei tingima plavineti, uzbegi ir nusiperki, filco tikrai yra mirksiukas.gif ir visokiose, mezgimo siuvimo parduotuvelese, net prekybos centre kazkur maciau, kur karoliukus ir visokius panasius gerius pardavineja, eini klausi ir parodys tikrai mirksiukas.gif niu vilnietes nepatinges ir bruksteles gal koki adresiuka mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O gal kas zinote kaip filcas vadinamas dar kitaip arba angliskai?
Atsakyti
dekui už komplimentus darbeliams smile.gif
o del parduotuves, tai maciau kad rase jog panoramoj yra, bet kazkas rase kad ten brangoka, o be to man tolokai iki ten tai delto ir klausiu, gal kas zino kur yra pigiau, pati rgi bandau ieskoti, aplink darba jau visas parduotuves audiniu apejau, bet niekur neradau, vienur net pasake kad isvis apie tokia medziaga net negirdejo doh.gif
Atsakyti
niu siaip vos ne daugiausiai buna ne audiniu parduotuvese o mezginiu, siaip cia juk dirbtinis veltinis, tai buna kad kokia nesena pardaveja tai gali ir nezinoti mirksiukas.gif tai ir klausi filco arba dar kitaip veltinio tokiu lapo popieriuku turi mirksiukas.gif o siaip siulu muset tikrai didesne tikimybe rasti, po dekupazo temas dar paziurinek, ten adresiukai ivairiu internetiniu parduotuviu, galvoju senamiesti jauciu irgi yra artmanijos parduotuveje, V'Cupe irgi muset rastum, gerose akyse, ir visokiu karoliuku parduotuvelese paziurinek niu turetu buti ir vilniuje ir ziurek dar gal ir visai sone kur mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ir grožiu prisižiūrėjau wub.gif norėčiau ir aš kokia išmokti, tik nežinau nuo ko pradėti, gal galit padėti? blush2.gif
Atsakyti
Ir as islaksciau aplink darba visas pardes, tai daugiause net nezino kas cia tokio tas filca doh.gif ....
Atsakyti