Tai dabar jau klausimų turiu, kuriančioms sages.
Mergaitės, ar būtina naudoti kabošonus? Nelabai jų randu el.parduotuvėse.
Gal verta pabandyti ovalo formos akmenį, pvz.: 25x18x7 ?
Ingusia31, tavo saulės akmens sagė. Kabošonas?
Būsiu dėkinga už atsakymus. Galima ir į až.
Audra jau tau atsakiau puslapiukyje atgal tai tikrai ne kabasonas tiesiog veriamas didelis akmuo kainavo 6 litus
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 02 21, 23:53)
as pirkau kaune urmo bazeje bet deja jis tikrai cia ne kabasonas o tiesiog akmuo pakabukui (gerai paziurejus rastum gelyte maskuojama skylute)
Ačiū. Tikrai buvai atsakiusi. Praslydo man, matyt, pro akis.
O užsegimą kaip pritvirtinai?
Kokį pagrindą antroje pusėje dėjai? Dauguma deda pirma medžiagėlę, po to - odą. Ir siuva užsegimą.
Blyna klijuoju momento klijais ant filco 2mm storio ir paleiku krastelius apsiuvinejimui, tada apsiuvineju ir paskui klijuoju odele su perdurtu uzsegimu (kad jo viso metalo nesimatytu iskisu tik uzsegimo abu galus su adatele ta)
Merginos, dėkui.
Ingusia - Tavo nereali
Ingusia - Tavo nereali
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 02 26, 15:25)
Blyna klijuoju momento klijais ant filco 2mm storio ir paleiku krastelius apsiuvinejimui, tada apsiuvineju ir paskui klijuoju odele su perdurtu uzsegimu (kad jo viso metalo nesimatytu iskisu tik uzsegimo abu galus su adatele ta)
kas cia per daiktas? Ir kur jo yra nete pirkti?
Filcas yra tokia sintetine spalvota tarytum veltinio medziaga (kartais raso kad jis vilnonis bet realiai ten sintetika su vilnos imitacija), ber istikruju tai manau kad nebutina kad butu filcas, jis jokios spec funkcijos nevaidina tiesiog pakaktu kokios tvirtesnes nesitampancios medziagytes nes ji reikalinga tik karoliukam prisiuti ir akmeniui priklijuoti tai tikrai tiks bet koks tvirtesnes medziagos gabalelis.
Pirmas blynas Tik nesuprantu kodel kai antra eile apsiuvau, pirmos eiles biseris i sonus islindo
Ir dar pasakykit ar reikia susiuti kaspineliu krastus, ar palikti nesiutus?
Ir dar pasakykit ar reikia susiuti kaspineliu krastus, ar palikti nesiutus?
Aš irgi norėčiau pasirodyti savo sagiuką :
Su kokias klijais reikia klijuoti sw kristalus?
Klijavau su tekstiliniais, bet man jie atlimpa, sugaišau 1,5 val kol 20 sw su dantų krapštuku suklijavau, o dabar reiks iš naujo pertaisyt...
Klijavau su tekstiliniais, bet man jie atlimpa, sugaišau 1,5 val kol 20 sw su dantų krapštuku suklijavau, o dabar reiks iš naujo pertaisyt...
Ingusia visos grazios sages, bet labiausiai ta pirmoji