Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės, papuošalai plaukams

QUOTE(tinocka @ 2009 02 12, 15:07)
noreciau ir as pabandyti pasidaryti sage. Gal galetumete nurodyti psl kur parodyta kaip jas daryti  ax.gif

Aš pati sagių nedarau, bet jau labai jomis grožiuosi ir tikrai ateityje darysiu! Turiu worde įsikėlus visą darymo procesą.
Parašyk man į až savo emailą, atsiųsiu prikabinus failu. 4u.gif Gana aiškiai ir su nuotraukomis parodyta.
Atsakyti
QUOTE(redgill @ 2009 02 11, 23:50)
Šiandienos darbelis: user posted image

Labai grazi bigsmile.gif gal gali papasakoti kaip darei ax.gif
Atsakyti
Kadangi radau až keletą laiškiukų, paieškojau ir radau puslapį, apie kurį kalbėjau. mirksiukas.gif

Keliu visoms.
Akmenų "apsiuvimas"
Atsakyti
aciu aciuks.gif
o kur tu kabosonu galima nusipirkti? g.gif Ta prasme internetineje parduotuveje mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinocka: 14 vasario 2009 - 21:33
QUOTE(smėlioAudra @ 2009 02 14, 12:32)
Kadangi radau až keletą laiškiukų, paieškojau ir radau puslapį, apie kurį kalbėjau. mirksiukas.gif

Keliu visoms.
Akmenų "apsiuvimas"

4u.gif
Atsakyti
Dar vienas būdas apnerti akmenims.

čia
Atsakyti
O sages galima daryti tik is kabosonu? Is paprasto ovalo neiseis? mastau.gif Pavyzdziui is tokio?
user posted image
Atsakyti
([QUOTE] smėlioAudra Paskelbta Vakar, 22:54
Dar vienas būdas apnerti akmenims. )
labai smagu, kad dalinates ziniom, mergaites.. 4u.gif
beje... sorry uz kvaila ir ne i tema klausima, bet gal kas paaiskintu, kaip taisyklingai cituot cia reikia.. g.gif niekaip nesigauna... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluutte @ 2009 02 15, 04:13)
beje... sorry uz kvaila ir ne i tema klausima, bet gal kas paaiskintu, kaip taisyklingai cituot cia reikia.. g.gif  niekaip nesigauna... doh.gif

Citata prasideda [quote ir turi baigtis [/quote ir galuose lauztiniai skliaustai smile.gif Tikiuos supratai ...As irgi klausyma ne i tema turiu ar nesimiega ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iewuxi: 15 vasario 2009 - 10:35
kazkas dar truputi ne taip, bet jau geriau.. aciu iewuxi 4u.gif
(iewuxi Paskelbta Šiandien, 11:34 )
As irgi klausyma ne i tema turiu ar nesimiega ?

uzsinaktinejau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinocka @ 2009 02 14, 23:29)
O sages galima daryti tik is kabosonu?  Is paprasto ovalo neiseis? mastau.gif Pavyzdziui is tokio?
user posted image

Is tokiu man net dar geriau nes as juos dar prisiuvu keliais kartus nes toks "apsiuvimas" nera labai patikimas kad akmuo kazkada nesugalvos atsiklijuot nors pati klijuoju su momentu bet tai nera vistiek taip patikima kaip noretus ir jei medziagyte kiek atsulups vaizdelis jau bus nekoks o kamuo vis dar ir sveria kazkiek todel drasiai naudok tokius akmenis 4u.gif

Mano detos sages keliais puslapiais atgal butent tokios ir yra is tu akmenu o ne kabasonu nes ju gaut kazkaip yra sudetingiau sako kad nepopuliarus neperveriami
Atsakyti
as darau sages is medzio, dekupazuoju poto. prisiziurejau, bandysiu apnerti taip, kaip jus akmenis apneriate.
Atsakyti