Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės, papuošalai plaukams

Jau labai seniai čia skaitinėju, bet tik šiandien sugalvojau ir aš pasirodyti. Pabandžiau ir gavosi, o dabar nebegaliu sustoti smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
tine labai labai super thumbup.gif . Labai orginali, tokios dar niekur nemaciau thumbup.gif . O kailiuka kur pirkai? Net neisivazduoju, kur ieskoti turiu pati du maziukus gumbiukus, bet as drakoniukas, vis norisi daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
kokios grazios sagos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2008 12 30, 15:31)
tine labai labai super  thumbup.gif . Labai orginali, tokios dar niekur nemaciau  thumbup.gif . O kailiuka kur pirkai? Net neisivazduoju, kur ieskoti turiu pati du maziukus gumbiukus, bet as drakoniukas, vis norisi daugiau  lotuliukas.gif

Kailiuką pirkau internetu ir jis toks mažiukas smile.gif
Atsakyti
3 sagutes
http://public.fotki....alai/3sags.html
Atsakyti
skaitinėjau, žiūrinėjau, mokiausi, sėmiausi patirties, ir pagaliau pabandžiau ax.gif. Jei kas atpažinsit kažką panašaus į jūsiškę - nepykit, tikrai nieko blogo nenorėjau... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
grazi ir elegantiska, nors ir paprasta wub.gif
Atsakyti
Kavasucitrina, fantastiska, grazi sage wub.gif
O ant kokio pagrindo darei?

Redgill, labai grazios sages thumbup.gif

As pirma kart ptaip pat padariau sage, tokia "lietuviskas misraine"
Reiks greiciausiai perfotkint, nes tamsoje fotkinta blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2009 01 04, 23:59)
Kavasucitrina, fantastiska, grazi sage wub.gif
O ant kokio pagrindo darei?

ačiū 4u.gif. Ant vilnonės, plonesnės paltinės medžiagos mirksiukas.gif. Iš blogos pusės klijavau dirbtinę odą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 05 sausio 2009 - 09:32
QUOTE(kavasucitrina @ 2009 01 02, 20:09)
skaitinėjau, žiūrinėjau, mokiausi, sėmiausi patirties, ir pagaliau pabandžiau ax.gif. Jei kas atpažinsit kažką panašaus į jūsiškę - nepykit, tikrai nieko blogo nenorėjau... blush2.gif
user posted image

labai graži, aš vis noriu padandyti, bet neprisiruošiu, kai padarysiu būtinai čia pasirodysiu. ax.gif
Atsakyti
Aš visada sagės pagrindą neriu iš vielutės ir po to pripinu karoliukus. Bet paskaičius čia galvoju taip pat pabandyti ant audeklo kokio pagrndo smile.gif
Atsakyti

Hematitas, pasidabruotos ir metalinės detalės
user posted image

Atsakyti