Jau labai seniai čia skaitinėju, bet tik šiandien sugalvojau ir aš pasirodyti. Pabandžiau ir gavosi, o dabar nebegaliu sustoti
tine labai labai super . Labai orginali, tokios dar niekur nemaciau . O kailiuka kur pirkai? Net neisivazduoju, kur ieskoti turiu pati du maziukus gumbiukus, bet as drakoniukas, vis norisi daugiau
kokios grazios sagos
QUOTE(L.o.v.e @ 2008 12 30, 15:31)
tine labai labai super . Labai orginali, tokios dar niekur nemaciau . O kailiuka kur pirkai? Net neisivazduoju, kur ieskoti turiu pati du maziukus gumbiukus, bet as drakoniukas, vis norisi daugiau
Kailiuką pirkau internetu ir jis toks mažiukas
Kavasucitrina, fantastiska, grazi sage
O ant kokio pagrindo darei?
Redgill, labai grazios sages
As pirma kart ptaip pat padariau sage, tokia "lietuviskas misraine"
Reiks greiciausiai perfotkint, nes tamsoje fotkinta
Redgill, labai grazios sages
As pirma kart ptaip pat padariau sage, tokia "lietuviskas misraine"
Reiks greiciausiai perfotkint, nes tamsoje fotkinta
QUOTE(reida @ 2009 01 04, 23:59)
Kavasucitrina, fantastiska, grazi sage
ačiū . Ant vilnonės, plonesnės paltinės medžiagos . Iš blogos pusės klijavau dirbtinę odą
QUOTE(kavasucitrina @ 2009 01 02, 20:09)
skaitinėjau, žiūrinėjau, mokiausi, sėmiausi patirties, ir pagaliau pabandžiau . Jei kas atpažinsit kažką panašaus į jūsiškę - nepykit, tikrai nieko blogo nenorėjau...
labai graži, aš vis noriu padandyti, bet neprisiruošiu, kai padarysiu būtinai čia pasirodysiu.
Aš visada sagės pagrindą neriu iš vielutės ir po to pripinu karoliukus. Bet paskaičius čia galvoju taip pat pabandyti ant audeklo kokio pagrndo
Hematitas, pasidabruotos ir metalinės detalės