Dailus auskarai, Lauruze!
pinky
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 24, 22:09)
Lauružė
Melita. tie pries paskutiniai ruzavi
gerai mergaites kad pasirodot su savais darbeliais, o ne tai kad pradedam pardavineti ir jau nebeidedam cia savu foto yra kur akis vis paganyti saunuoles
Melita. tie pries paskutiniai ruzavi
gerai mergaites kad pasirodot su savais darbeliais, o ne tai kad pradedam pardavineti ir jau nebeidedam cia savu foto yra kur akis vis paganyti saunuoles
tai prasom eiti i skelbimu skyreli ir grozetis bet aisku reikia nepamirsti ir cia ideti grozybiu
man melitos kokie visi grazus....
o lauruzes paskutiniai...
Indrutia nu tu ir smaikstuole , juk kai ilendi i skelbimu skyreli ir va susirandi kokia mergaite ilendi i jos albumiuka, ir pvz auskariukai ziuri , o ten nuo akiu ganymo ir galva gali apsisukti, juk nuo tokio kiekio kaip pvz 200 auskaru foto, tai juk ir para laiko nebenoresi ziureti i auskarus aplamai, o cia ilendi pasiziuri kokius nors naujausius, ir kelis niu nebent aini ir ieskai ka pirkti, bet jei siaip tai
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 24, 22:58)
Indrutia nu tu ir smaikstuole , juk kai ilendi i skelbimu skyreli ir va susirandi kokia mergaite ilendi i jos albumiuka, ir pvz auskariukai ziuri , o ten nuo akiu ganymo ir galva gali apsisukti, juk nuo tokio kiekio kaip pvz 200 auskaru foto, tai juk ir para laiko nebenoresi ziureti i auskarus aplamai, o cia ilendi pasiziuri kokius nors naujausius, ir kelis niu nebent aini ir ieskai ka pirkti, bet jei siaip tai
Aurelija_ma, man visad buna nesmagu cia deti savo papuosalus. Atrodo, kad jeigu kas nores naujienu paziuret - visose temose vien mane ras
Zodziu, nustebino ir pradziugino tavo pastaba.
Nors kiek pati prisimenu, kol vien sau gaminausi papuosaliukus - i skelbimus net nelysdavau.
Dabar jau ramia sazine ir cia girsiuos
girkis ir prasom daug
QUOTE(Indrutia @ 2008 03 24, 23:43)
tai prasom eiti i skelbimu skyreli ir grozetis bet aisku reikia nepamirsti ir cia ideti grozybiu
na taip ten ilindus akys apraipsta... tiek grozybiu...
Žydraake, na nera jis jau toks paprastas. Netaisyklingi perlamutro(jei neklystu) karoliukai traukia aki!
Zydraake, labai ispudingas rinkinukas
noriu ir aš pasigirti savo darbeliais vertinkit