Dekui, man irgi tie labiausiai patinka
Melita, aurelija-ma, Žydraake gražu mergaitės
Žydraake, labai grazus ir originalus auskarai
Melita - kokio grazumo tie su riolitu (turbut)...
Aurelija_ma, o tavo tokie barokiskai prabangus paskutinieji komplekteliai
Nu jus moteriskes ir papylet cia grozybiu...
Melita - kokio grazumo tie su riolitu (turbut)...
Aurelija_ma, o tavo tokie barokiskai prabangus paskutinieji komplekteliai
Nu jus moteriskes ir papylet cia grozybiu...
paskutiniai grazus o klausykit kaip reikia padaryti, kad butu ne nuoroda o tavo tekstas ir tik paspaudus ant jo ieitu i nuoroda
QUOTE(Indrutia @ 2008 03 20, 16:27)
paskutiniai grazus o klausykit kaip reikia padaryti, kad butu ne nuoroda o tavo tekstas ir tik paspaudus ant jo ieitu i nuoroda
kopinti nuorodą ir pastinti į http:// laukelį ir tada vietoj my webpage užrašyt jau ką nori
SmaiLIAnose* nieko nematau
fishke aciu
fishke aciu
Aurelija, labai prabangus auskariukai
Smailianose, viskas matosi. Labai dailus komplektas!
Smailianose, viskas matosi. Labai dailus komplektas!
fishke aciukas
Lauružė aciukas
Indrutia aciukas
Melita. aciukas
oi aciukas mergaites net susigedau nuo pagyru taip traukia ant pavasario tai norisi kazko sviesaus, lizgancio, niu kaip sarka esu
Papildyta:
SmaiLIAnose* as tai tik mazaja tematau nelabai iziuriu, muset tas puslapiukas biski streikuoja, natidaro didesnes
Lauružė aciukas
Indrutia aciukas
Melita. aciukas
oi aciukas mergaites net susigedau nuo pagyru taip traukia ant pavasario tai norisi kazko sviesaus, lizgancio, niu kaip sarka esu
Papildyta:
SmaiLIAnose* as tai tik mazaja tematau nelabai iziuriu, muset tas puslapiukas biski streikuoja, natidaro didesnes
aurelija_ma, tikrai labai gražučiai auskarai Paskutiniu metu ir mane blizgantys papuošalai traukia
SmaiLIAnose*, man ir neatidaro didesnės foto. O tu kitąkart kopijuok pirmą nuorodą po nuotraukyte, šalia parašyta "Hotlink for forums (1)"
Bet pastaruoju metu imageshack.us nelabai veikia. Gal kas per kitur dedat nuotraukas ir išduosit adresiuką?
SmaiLIAnose*, man ir neatidaro didesnės foto. O tu kitąkart kopijuok pirmą nuorodą po nuotraukyte, šalia parašyta "Hotlink for forums (1)"
Bet pastaruoju metu imageshack.us nelabai veikia. Gal kas per kitur dedat nuotraukas ir išduosit adresiuką?