nagi nagi Indrutia, pavardink tu man ir kitus minusus, išskyrus nevienodą palankstymą tie pavingiavimai šiek tiek skiriasi, bet katastrofos aš čia tikrai nematau Šaunūs auskariukai, o ir spalvytė super, tokia ryški ryški geltona
aciu saldybe spalva ir man jegiska pavasariska dar minusas, kad kilputes nelygios virsau, bet kitaip jau nebeisejo, o perlankstyti is naujo nebeturejau kantrybes ir taip kiek vielos sugadinau
Merginos, pridarėte tiek daug gražių auskarų
O aš pasigirsiu savo gamintais stikliniais auskarais. (pavyko į kursus patekti kur pamokė kaip su stiklu dirbti)
Auskariukai "Dangus rėmeliuose"
Auskariukai katinukai
Auskariukai melsvieji
.Auskariukai
Auskariukai jūros mėlis
Auskariukai pailgi
Auskariukai
O aš pasigirsiu savo gamintais stikliniais auskarais. (pavyko į kursus patekti kur pamokė kaip su stiklu dirbti)
Auskariukai "Dangus rėmeliuose"
Auskariukai katinukai
Auskariukai melsvieji
.Auskariukai
Auskariukai jūros mėlis
Auskariukai pailgi
Auskariukai
~Migla...Miglelė~ auskariukai labai įdomūs ir originalūs man pačios pirmos trys poros tiesiog super Bet štai turiu tau tokį klausimą: Tos kilputės, kur išeina iš stiklo būtinai turi būti juodos? Mat dabar gaunasi toks kaip ir kontrastas su auskarų kabliukų kilputėmis juoda-balta....
QUOTE(Indrutia @ 2008 03 11, 16:20)
ziuriu cia tik kuri laika galima keisti zinutes man ana foto nepatiko, matosi apvadai, tada rodau nauja
PAVASARIS!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Lauružė @ 2008 03 10, 14:09)
O situos susiveriau sau su korneoliu:
grazuciai
QUOTE(Indrutia @ 2008 03 10, 19:56)
grazuuuuuu
QUOTE(saldybe @ 2008 03 10, 20:35)
jooooo man tai beveik visi grazus
QUOTE(Indrutia @ 2008 03 11, 14:14)
visai grazumelis
~Migla...Miglelė~ niu cia labai idomiai su tuo stikliuku darbavaisi
aciu visoms akmenuke jie tikrai tokie pavasariski, netgi sakyciau vasariski ryskiai geltoni
~Migla...Miglelė~ labai orginalus auskarai
~Migla...Miglelė~ labai orginalus auskarai
Ačiū jums
Saldybe, o dėl kilpelių, mum davė tokią vielutę tenais, na ji buvo šviesesnė. dėl kepimo 820 laipsniu temperatūros kogero patamsėjo, reiks gal pašvitrinti pabandyti, gal duos kokį efektą.
Kai rasiu ir susipirksiu visas medžiagas galėsiu paeksperimentuoti su vielutėm, žiurėsiu kas gausis
Saldybe, o dėl kilpelių, mum davė tokią vielutę tenais, na ji buvo šviesesnė. dėl kepimo 820 laipsniu temperatūros kogero patamsėjo, reiks gal pašvitrinti pabandyti, gal duos kokį efektą.
Kai rasiu ir susipirksiu visas medžiagas galėsiu paeksperimentuoti su vielutėm, žiurėsiu kas gausis
Eya, tie kursai buvo Zapyškyje (sužinojau iš savo draugės kuri ten gyvena).Šiaip tokie kursai vyksta Klaipėdoje http://www.artin.lt/...niai/workshopai .O namie įmanoma jei turi krosnelę.Man pasisekė, kaip tik tokią turiu,nedidelę,bet geriau nei nieko, tik tėtis sakė biški ją pataisys ir bus galima naudoti. Tik stiklo gauti reikia (o tai jau sunkiau...)
senai čia besirodžiau
laukiu kritikos
Papildyta:
dar keletas:
laukiu kritikos
Papildyta:
dar keletas: